web site için proje önerisi?

haifisch

Kayıtlı Üye
Web sitesi
reelica.net
php, html, css, js biliyorum arkadaşlar, fakat elimde yapabileceğim bir proje yok. boş boş oturuyorum ve nasıl para kazanabileceğimi düşünüyorum ama yok.. hiçbir fikrim yok :( mümkünse biraz siz yardımcı olabilir misiniz? internette hangi site olsaydı güzel olurdu? yapılmamış veya yapılmış ama türkçe versiyonu olmayan sitelerde olabilir :)

Youtube ile alakalı olmayabilir fakat online oyunlar için php bazında siteler yazabilirsin ve güzel fiyatlara satarsın.

dostum bence wordpress tema yap ve sat
olabilir hocam fakat bu tip şeyler en çok r10da satılıyor ve r10 şifremi unuttum :(
Youtube ile alakalı olmayabilir fakat online oyunlar için php bazında siteler yazabilirsin ve güzel fiyatlara satarsın.
evet bunu bu akşam bi arkadaşla düşündük hatta oyun senaryosunu bile kurduk fakat ben satmayı pek düşünmüyorum ya kendim işletmeyi düşünüyorum. oyun işinde ekmek yok diyor herkes.. hemde çok uğraştırıcı bir olay

Bana pm yoluyla ulaşırsanız birkaç proje tavsiye edebilirim.Her gün not defterime 5-6 tane proje yazıyorum.

evet bunu bu akşam bi arkadaşla düşündük hatta oyun senaryosunu bile kurduk fakat ben satmayı pek düşünmüyorum ya kendim işletmeyi düşünüyorum. oyun işinde ekmek yok diyor herkes.. hemde çok uğraştırıcı bir olay
Emin ol muhteşem fiyatlara siteler satılıyor(lisanslı) kodlayan arkadaş kendince önlem alıyor ve lisans harici çalışmıyor.
Nerden biliyorsun dersen, kendi oyun sunucum var oradan biliyorum eger yapıcam dersen sana örnek bir site ve oyun adını PM den yollayabilirim.

Emin ol muhteşem fiyatlara siteler satılıyor(lisanslı) kodlayan arkadaş kendince önlem alıyor ve lisans harici çalışmıyor.
Nerden biliyorsun dersen, kendi oyun sunucum var oradan biliyorum eger yapıcam dersen sana örnek bir site ve oyun adını PM den yollayabilirim.

kodlama ve lisans konusunda bir problemim olacağını sanmıyorum hocam, pm gönderirseniz çok iyi olur teşekkür ederim :) bu arada kendi oyun sunucum var derken anlamadım?

kodlama ve lisans konusunda bir problemim olacağını sanmıyorum hocam, pm gönderirseniz çok iyi olur teşekkür ederim :) bu arada kendi oyun sunucum var derken anlamadım?
Source kodlardan su an oyun derliyoruz(zaten var olan bir oyun) ve sitemizi/temayı arkadaşlarımız ile kodladık biçimlendirdik.
Su an test aşamasındayız bug kontrolu yapıyoruz, fakat soracak olursan öncesinde 300+ oyuncumuz vardı. ve bu benim örnek vereceğim oyun için turkiye rekorudur(turkiyede sunucu açanlar için geçerli).

Source kodlardan su an oyun derliyoruz(zaten var olan bir oyun) ve sitemizi/temayı arkadaşlarımız ile kodladık biçimlendirdik.
Su an test aşamasındayız bug kontrolu yapıyoruz, fakat soracak olursan öncesinde 300+ oyuncumuz vardı. ve bu benim örnek vereceğim oyun için turkiye rekorudur(turkiyede sunucu açanlar için geçerli).

anladım hocam. bir aralar travian çakmaları falan vardı onlar aklıma geldi :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri