Web Site Kurulumu Maliyet

DiNoo

Kayıtlı Üye
herkese öncelikle bol kazançlar.

yabancı bir ayakkabı firması ile cazip fiyata toptan alım konusun da anlaşma yaptım. ürünleri türkiye de küçük mağazalara toptan satışını yapacağım buraya kadar herşey normal fakat, ayrıca ürünü web sitesi ile de alıcılara tanıtmak ve satmak istiyorum

TOPTAN AYAKKABI SATII - Spor Ayakkab, Erkek Ayakkab, Bayan Ayakkab, ocuk Ayakkablar, Filet, Zenne, Merdane böyle bir web sitesi kurmak bana ne kadar maliyeti olur? google aramalarda üst sıralara sitemi nasıl yükseltirim? pek bilgim yok beni deneyimi ile bilgilendirecek arkadaşlar var ise yorum yapmaları rica olunur. (1000-2000) lira arası uygun mudur?

ayakkabı ürünlerimi aşağıda ki linkten görebilirsiniz.

Script alacaksınız domain alacaksınız hosting seo çalısması yaptırcan fazla patlamaza 500TL felan tutar

msj atıldı yardımcı olabilirim size

Hocam 200den başlar 5 milyara kadar devam eder

Hosting+Domain+Script senin para harcayacağın şeyler bunlar.

Birde editör alırsın yada sen yaparsın.

kurması host+domain fazla değil de işçilik isteğinize göre değişir.e-ticaret olayına direk siteden gireceksen artar ...

Hocam 200den başlar 5 milyara kadar devam eder

Hosting+Domain+Script senin para harcayacağın şeyler bunlar.

Birde editör alırsın yada sen yaparsın.

yazı da belirttim web sitesi kurulumu konusun da bilgim yok daha doğrusu kör cahilim tahminince şu ayakkabı sitesi benzeri TOPTAN AYAKKABI SATII - Spor Ayakkab, Erkek Ayakkab, Bayan Ayakkab, ocuk Ayakkablar, Filet, Zenne, Merdane maliyeti nasıl?. ve sitemi bir editöre nasıl emanet edebilirim? güven söz konusu acaba bu konu da ne yapmam gerekir?

herkese öncelikle bol kazançlar.

yabancı bir ayakkabı firması ile cazip fiyata toptan alım konusun da anlaşma yaptım. ürünleri türkiye de küçük mağazalara toptan satışını yapacağım buraya kadar herşey normal fakat, ayrıca ürünü web sitesi ile de alıcılara tanıtmak ve satmak istiyorum

ayakkabı ürünlerimi aşağıda ki linkten görebilirsiniz.

bir ara oyun sitesi yaptırmak istemiştik ajansın bi tanesi 9 bin + kdv istemişti :)

Bu Konuda fikir alabileceğiniz en iyi yer r10 dur üyeliğiniz varsa oraya bi konu açın sizin için daha faydalı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri