Web site ve Youtube da organik izleyici/ziyaretçi çekmek için yöntem

• Kullanıcı ankist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ankist

Kayıtlı Üye
işini düzgün yapmayıp kısa yoldan para kazanmak isteyenler için uygun değildir!

Merhaba arkadaşlar kendi sitelerimde kullandığım özel bir yöntem var, bu şekilde siteme organik olarak hit çekiyorum. yalnız tamamen manuel bir işlem, yani nasıl videoyu hazırlarken vs uğraşıyorsanız o şekilde uğraşmanız gerekecek. (min 10dk - max 4 saat) kaç k izlenim istiyorsanız ona göre yükselebilir. Aslında bu yöntemle size youtube izlenim satmak daha mantıklıydı, şimdi konuyu açınca neden yapmadım dedim kendime :))

bu taktiği başkalarıyla paylaşmamak kaydı ile 500 liraya verebilirim. (zaten bu yöntem ele ayağa düşerse hepimiz patlarız)

not: bu yöntemi web sitesinde daha rahat yapabilirsiniz. youtube için youtube kanalınızın sürekli aktif ve farklı içerikler girmesi gerekmektedir.

satış nedenim paraya sıkışmış olmamdır, taktiği istemediğim güvenmediğim kişilere satmama hakkım vardır, sizin de kanıtlara rağmen inanmama almama hakkınız pek tabii ki vardır.

S.S.S

-illa Türkçe içerik mi olması gerekiyor?
+yabancı içerik de olabilir ancak Türkçe içerik 10 alıyorsa yabancı içerik 4 alır

-adsense zararı var mı?
+organik izleyicinin web veya yt üzerinde adsense ye zararı olmaz. sonuç olarak gelenler isteyerek, bilerek geliyorlar.

-program ile yapılan bir şey mi?
+hayır, tamamen manuel, bilgi ve tecrübeye dayalı işlemler bütünüdür.

-web sitemde yararını ne kadar görebilirim?
+aşağıda verdiğim görsellerde aylık hitleri görebilirsiniz

önemli not: bilgi ve tecrübenin iadesi olmaz, yöntemi almadan önce aklınıza takılan her şeyi sorunuz ki yöntemi anlattıktan sonra iade, bunu biliyodum, yok yapamam gibi şeyler ile vaktimizi boşa harcamayalım. ben size günlük 100-200k tekil hit potansiyeli ve bilgi/tecrübe sunuyorum. daha fazlası değil.

skype adresim: ofihdorg

referansım;

Kendisinden yöntemi aldım, çalışmalara başladım. Youtube için bilmiyorum ne kadar işe yarar, haber sitem için ben faydasını görürüm gibi düşünüyorum. Deneyeceğiz düzenli çalışarak. Kolay değil, emek gerektiriyor; ancak kendisi çok ilgili bir arkadaş.

Sistem için arkadaşla görüştük ve konuştuk. Mantıklı ve düzgün kullanım ile çok iyi sonuçların alınabileceğini düşünüyorum

kanıt isterseniz,

zqq8ddxklexkmtvv_72579185.jpeg

1111_86826002.png

22222_29624306.png

33333_27438851.png

44444_72168155.png

5555_83477399.png

7777_46400448.png

66666_76820616.png

Son düzenleme:
nezamandır kullanıyorsun bu sistemi ?

işini düzgün yapmayıp kısa yoldan para kazanmak isteyenler için uygun değildir!

Merhaba arkadaşlar kendi sitelerimde kullandığım özel bir yöntem var, bu şekilde siteme organik olarak hit çekiyorum. yalnız tamamen manuel bir işlem, yani nasıl videoyu hazırlarken vs uğraşıyorsanız o şekilde uğraşmanız gerekecek. (min 10dk - max 4 saat) kaç k izlenim istiyorsanız ona göre yükselebilir. Aslında bu yöntemle size youtube izlenim satmak daha mantıklıydı, şimdi konuyu açınca neden yapmadım dedim kendime :))

bu taktiği başkalarıyla paylaşmamak kaydı ile 500 liraya verebilirim. (zaten bu yöntem ele ayağa düşerse hepimiz patlarız)

satış nedenim paraya sıkışmış olmamdır, taktiği istemediğim güvenmediğim kişilere satmama hakkım vardır, sizin de kanıtlara rağmen inanmama almama hakkınız pek tabii ki vardır.

kanıt isterseniz,

hwqz8l946n3eo15v.png - Kolay Resim. Hızlı ve kolay resim yükleme.

e76zdtoc9n1yulj8.png - Kolay Resim. Hızlı ve kolay resim yükleme.

l0sa7x8k9wmbfei1.png - Kolay Resim. Hızlı ve kolay resim yükleme.

x5dsih76ytzna8cu.png - Kolay Resim. Hızlı ve kolay resim yükleme.

qs30ixpnvdroju68.png - Kolay Resim. Hızlı ve kolay resim yükleme.

fue0dbq6rgo23ilx.png - Kolay Resim. Hızlı ve kolay resim yükleme.

cjwh26zmdt3pksr7.png - Kolay Resim. Hızlı ve kolay resim yükleme.

gelen hitler bu şekildedir, işini düzgün yapmayıp kısa yoldan para kazanmak isteyenler için değildir!

Youtube değil de site üzerinden kazanç sağlama ihtimali var ise gelen hit ile (organik ise) ben talibim.

Şaka yaptım kardeşim takıldım sana :) Hayırlı işler dilerim.

teşekkürler, eğer olursa öyle bi ihtiyaç çay ikram ederim:)

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

Youtube değil de site üzerinden kazanç sağlama ihtimali var ise gelen hit ile (organik ise) ben talibim.

ben sitelerimde kullanıyorum bu taktiği, para lazım olunca ytpara'ya girerken izlenim satılabilir diye konu açmıştım ama sitenizi görmem gerekiyor net bir şey söylemek için

Varsa skype adresinizi rica ediyorum
Güzel yöntem gibi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri