Web Siteleri İçin Adsense Onay Alamayanlara Basit Alma Yöntemleri

denden11

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kurgücü.com
Arkadaşlar belkide bir çoğunuz adsense siteniz için başvurmuş ama onay alamamış olabilirsiniz. İşte sizler için Adsense onay alma konumuzda açıkladığımız yöntemler ile çok rahat onay alma imkanınız bulunuyor. Tek yapmanız gereken makalemizi okuyup yazanları uygulamak olacak.

Arkadaşlar kısaca ben içerikten bahsedeyim. Kopyala yapıştır yapmayı sevmiyorum çünkü pek.

Şimdi ilk olarak özgün içerikler girmelisiniz. Her ne olursa olsun kopyala yapıştır YOK.
2. olarak ise her gün kesinlikle en az 4 makale girmelisiniz. Bu onay aşaması için oldukça önemli.
3. olarak ise sitenizin içinde diğer konularınıza yönlendirecek ibareler olmalıdır. Yani ziyaretçi bir konudan diğer konuya geçmesi için rahat bir yöntem olmalıdır.
4. linklerin çalışır durumda olması. Bağlantılarınız bozuk olmamalıdır.
5. yöntem ise sitenizin sade ve anlaşılır olmasıdır.

Bunları yaparsanız basit bir şekilde alırsınız.

Daha fazla detay için Adsense onay alma inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
İçeriği foruma da ekleyip, kaynak olarak sitenizin linkini verirseniz sevinirim. Teşekkürler paylaşım için.

Web siteleri için onay almayı anlatmışsınız , bunu konu başlığında veya konu içerisinde belirtirseniz daha iyi olur.

Web siteleri için onay almayı anlatmışsınız , bunu konu başlığında veya konu içerisinde belirtirseniz daha iyi olur.

Düzeltilmiştir

---------- Spam Engelliyici 14:39 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

İçeriği foruma da ekleyip, kaynak olarak sitenizin linkini verirseniz sevinirim. Teşekkürler paylaşım için.

Hocam ekledim ama kısa bir dille ve kendi cümlelerimle ekledim. Konunun kısa özeti gibi

bunları bilmeyen yok heralde 10 yıldır sağda solda dolaşan basit bilinen yöntemleri yazmışsın. Özgün içerik ekle, sade olsun link olsun vs vs bunlar zaten biliniyor.

bunları bilmeyen yok heralde 10 yıldır sağda solda dolaşan basit bilinen yöntemleri yazmışsın. Özgün içerik ekle, sade olsun link olsun vs vs bunlar zaten biliniyor.

İşte sıkıntı orada hocam. Madem biliniyor o zaman insanlar neden adsense onay alamadım diyip duruyor. Demek ki eksik yaptıkları şeyler var. Onları da konumun içerisinde detaylı inceleyerek görecekler.

İşte sıkıntı orada hocam. Madem biliniyor o zaman insanlar neden adsense onay alamadım diyip duruyor. Demek ki eksik yaptıkları şeyler var. Onları da konumun içerisinde detaylı inceleyerek görecekler.

bunları yapınca %100 onay almıyorsun kardeş. Denemeden etmeden sağdan soldan duyduğun gördüğün şeyleri yazıp konu açmışsın. Adsense 4 içeriğe hesap mı verir sana.

Sitenizde o kadar fazla reklam var ki. Adsense 1 sayfada max 3 görüntülü reklam istiyor. Farkedilirse banlanma ihtimaliniz olası muhtemel.

bunları yapınca %100 onay almıyorsun kardeş. Denemeden etmeden sağdan soldan duyduğun gördüğün şeyleri yazıp konu açmışsın. Adsense 4 içeriğe hesap mı verir sana.

Kardeş https://www.xn--kurgc-nvab.com/ sence ben bu sitedeki adsense reklamlarını nasıl ekledim o zaman ? Denemediğim hiçbir şeyi yazmam ben kolay kolay. Yazdıklarımın hepsi kendime özgüdür. Ayrıca buradaki konuyu bile okumamışsın '' 4 makale değil her gün 4 makale '' yazıyor. Konumu incelemiş olsaydın zaten 20 gün boyunca aralıksız hergün 4 makale yazdığımı görmüş olabilirsin. Konumun içerisinde '' Burada yaptığımız tüm her şeyi kurgu gücü olarak kendimiz uyguladık ve yaklaşık 20 gün sonunda adsense hesabımızı onayladı. Yani kesinlikle kendi uyguladığımız ve başarılı olduğumuz konu üzerine yazılmıştır. '' yazan ifadeye dikkat edin.

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Sitenizde o kadar fazla reklam var ki. Adsense 1 sayfada max 3 görüntülü reklam istiyor. Farkedilirse banlanma ihtimaliniz olası muhtemel.

Anladım hocam bilginiz için çok teşekkür ederim gerekli düzenlemeleri hemen yapacağım

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

Şuan nasıl hocam durum bakar mısınız

Kardeş https://www.xn--kurgc-nvab.com/ sence ben bu sitedeki adsense reklamlarını nasıl ekledim o zaman ? Denemediğim hiçbir şeyi yazmam ben kolay kolay. Yazdıklarımın hepsi kendime özgüdür. Ayrıca buradaki konuyu bile okumamışsın '' 4 makale değil her gün 4 makale '' yazıyor. Konumu incelemiş olsaydın zaten 20 gün boyunca aralıksız hergün 4 makale yazdığımı görmüş olabilirsin. Konumun içerisinde '' Burada yaptığımız tüm her şeyi kurgu gücü olarak kendimiz uyguladık ve yaklaşık 20 gün sonunda adsense hesabımızı onayladı. Yani kesinlikle kendi uyguladığımız ve başarılı olduğumuz konu üzerine yazılmıştır. '' yazan ifadeye dikkat edin.

---------- Spam Engelliyici 16:19 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Anladım hocam bilginiz için çok teşekkür ederim gerekli düzenlemeleri hemen yapacağım

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:19 ----------

Şuan nasıl hocam durum bakar mısınız

5 Tane görsel reklam var. Aslında şimdi araştırdım adsense böyle bir sınırlama yok ama tadını da kaçırmayın diyor haliyle.

Benim naçizane tavsiyem header, sol bar ve yazı içerisinde bir görüntülü reklam.

En altta reklam koyduğunuz yerde de 2 tane yazı reklamı koymanızı tavsiye ederim.

Veya görselin biri en altta yazılı reklamlar makalenin içerisinde olabilir.

Ziyaretçiyi rahatsız etmeyecek şekilde yaparsan daha iyi yani.

Hocam siz bunları biliyor olabilirsiniz ama herkes bilicek diye bişey yok.Genel olarak arkadaşın yazdıkları ile çoğu kişi onay alır eğer ki site içerisinde bir yerde hata yapmıyorsa.Kısacası sizin ne zaman bildiğiniz bişeyi biri konu açsa hem bir tartışma içerisindesiniz gerek yok bu tür şeylere... Bende biliyorum yazdıklarını ama gelip de burda tartışmıyorum.

Ellerine sağlık hocam konu için

5 Tane görsel reklam var. Aslında şimdi araştırdım adsense böyle bir sınırlama yok ama tadını da kaçırmayın diyor haliyle.

Benim naçizane tavsiyem header, sol bar ve yazı içerisinde bir görüntülü reklam.

En altta reklam koyduğunuz yerde de 2 tane yazı reklamı koymanızı tavsiye ederim.

Veya görselin biri en altta yazılı reklamlar makalenin içerisinde olabilir.

Ziyaretçiyi rahatsız etmeyecek şekilde yaparsan daha iyi yani.

Tavsiyelerinizi değerlendirip en uygun şekilde yapmaya çalışacağım hocam teşekkür ederim.

Hocam siz bunları biliyor olabilirsiniz ama herkes bilicek diye bişey yok.Genel olarak arkadaşın yazdıkları ile çoğu kişi onay alır eğer ki site içerisinde bir yerde hata yapmıyorsa.Kısacası sizin ne zaman bildiğiniz bişeyi biri konu açsa hem bir tartışma içerisindesiniz gerek yok bu tür şeylere... Bende biliyorum yazdıklarını ama gelip de burda tartışmıyorum.

Ellerine sağlık hocam konu için

Teşekkür ederim hocam umarım bir kişiye de olsa faydamız olur

Açıkçası verdiğiniz bilgiler gayet başarılı. Konunuzu inceledim bende kendi sitemde uygulayacağım bunları teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri