Site hoş bence mobilden girince ama yavaşlık soz konusu. Hostingden mi yoksa temadan mi bilemedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Site hoş bence mobilden girince ama yavaşlık soz konusu. Hostingden mi yoksa temadan mi bilemedim.
Tema biraz blog tarzı olmuş, wordpress için yüzlerce profesyönel ve daha uygun temalar var. Themeforest a göz atın bence
Onun dışında alan adını beğendim başarılar
Konu günceldir, satış devam ediyor.
Siten hakkında yorum isterken, siteyi satmaya mı karar verdinNe ettin hoca sen ya?
Bunlar hep çok çalışmaktan oluyor![]()
logo dışında iyi.
Temayı beğenmedim.
Merhaba
Temayı değiştirmeni öneriyorum özellikle adsense uyumlu bir tema bul derim ileride faydası olacaktır.
Site biraz yavaş gibi geldi bana host kaynaklı olabilir daha hızlı bir host taşı derim.
Etiketlerde 4-5 etiketi geçme google amca spam olarak kabul ederse senin için sorun teşkil eder.
Etiketlerde bir kelimeden zziyade 2-3 kelimelik etiketler oluştur ve yazı içerisinde olanlardan seç fderim faydası çok oluyor.
İlk 160 karakter içinde anahtar kelimeler bulundur derim google amca 160 karakteri aramalarda daha çok gösterir seo açısından mükemmel olur ve ilk sayfaya doğru taşıyacağına eminim.
Yazı içerisinde kalın italik ve renkli yazıları hem anahtar kelime hemde yazı etiketi olarak seçmende fayda sağlayacaktır.
Kopyalama sakın kullanma emeğine yazık olur bakmadım ama ileride adsense kullandığında sıkıntı olur.
Adsense kelime bazında yüksek tıklama oranı ve yüksek cpm kelimelerin olduğunu görüyorum adsensede güzel getirisi olacaktır.
Ayrıca iç seo ve dış seo uygulaması yapmanı tavsiye ederim.
Youtube kanalı aç ve oradan site içerisindeki resimlerden slayt oluştur link ver sitene faydası mutlaka olacaktır.
Sosyal paylaşım sitelerinden faydalan ayrıca blogger gibi blog aç oradan oraya yazı paylaş ve link ver hemen değil 1 ayı geçtikten sonra seo için çok faydalıdır.
Başarılar dilerim.
---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:01 ----------
Unutmadan sitede temayı hemen değiştirmeni tavsiye ederim google aramalarında ilk sayfaya taşımada faydası olacaktır.
Ayrıca her resimde anahtar kelime uygulaması yap yani her resime yazı içerisinde bulunan başlıktaki kelimelerden isim ver resimli aramalardada ilk sayfaya çıkmakta faydası olacaktır.
h atgları kullan , h taglarını iyi kullan fazlası zararlı olur oluyor
Tema kanosunda aklınıza yatan gözü yormayan insanın gezdikçe gezen ve en önemlisi hızlı olması lazım ona göre dikkatlice seçmenizi öneriyorum. WordPress Themes - Best WordPress Templates | Template Monster
konuda onlarca mesaj olmuş, aylardır açık. Aylar önce ne ise site hala o. gram geliştirilmemiş, 2 tane daha fazladan içerik girilmiş sadece ama konu güncel yazıyosun daha ne yorumu bekliyosun ki ortada her şey biraz geliştir siteni bence
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.