Web Siteni, Kanalını, Uygulamanı veya Projeni 13.000 Aboneli Youtube Kanalında Tanıtalım mı?

cagatay346

Kayıtlı Üye
Tanıtmak istediğiniz bir websiteniz, projeniz, uygulamanız varsa, 13 bin abonesi bulunan youtube kanalım üzerinden tanıtabiliriz.

Ne Yapıyoruz?
1- Projeni dinliyor ve hedef kitleye kesin olarak hitap edecek tanıtım videosu hazırlıyoruz.
2- Videonun kurgusu ve montajı tarafımızca yapılıyor, üstüne bir de bunu 13 bin aboneli kanalımız üzerinden paylaşıyoruz.
3- Videoda, izleyenleri harekete geçirecek, call to action ifadelere yer veriyoruz ve videonun hedef kitle tarafından izlenmesi için elimizden geleni yapıyoruz.

Ufak bir yatırım, büyük satışlar sağlayabilir. Kurgu, montaj ve yayınlama dahil, tüm işlemler 75 TL'ye tarafımca halledilmektedir.

Örnek tanıtım videosu:https://youtu.be/LJkKR6MuCcY

Youtube Kanalım:https://www.youtube.com/channel/UCVx...bNNjbToNmdLWtg

Sorular

Tanıtım Siliniyor Mu?

Tanıtım youtube kanalından kesinlikle silinmez.

Kaç Dakikalık Bir Tanıtım Yapılacak?

Dakika sınırı bulunmamaktadır, sitenizin veya projenizin detaylarına göre genellikle 2-10 dakika arası tanıtım hazırlıyoruz.

Ekstra Ücret Alınacak Mı?

Tanıtım videonuz 1 milyon dahi izlense, kesinlikle ekstra ücret talep edilmemektedir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri