Alpi1s
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar artık çoğu kazançlar internet üzerinden olmaktadır. Bunlar ister youtube olsun ister ptc siteleri vs. olsun ancak en çok kazandıranlar bence youtube ve web sitelerdir. Google bu 2 sistem için reklam anlaşması yapmaktadır ve çok güzel ücret ödemektedir. Bu ücretler reklam başına tıklama olarak adlandırılıyor şuan çoğu insan bir web sitesi kurup para kazanma peşindeler sizlerde bir web sitesi kurarak güzel ücret kazanabilirsiniz. Bunları ister kendiniz yapabilirsiniz ister'de bizlere yaptırabilirsiniz. 3 senedir web site kurulum işinde bulunmaktayım ve sizlere bu tecrübemle uygun fiyata destek vermekteyim. Şimdi sizler için bir fiyat tablosu çıkartalım.
YAPILACAK İŞLEMLER
- bir adet domain alınacaktır. (godaddy'de 1 yıllık 8 TL olarak biliyorum)
- size uygun olarak bir host alınacak. (fiyat belli değildir)
- wordpress kurulumu yapılacaktır
- tema hazırlanacaktır
- anahtar kelime ve planlama belirlenecektir
- gündelik özgün makale girme işlemi yapılacaktır.
- backlink kazandırmaya çalışacaktır.
- google adsense aktifleştirelecek.
- genel seo işlemleri yapılacaktır.
ve daha fazlası...
Benim bir adet web sitem zaten bulunmakta ancak para kazandıramıyorum veya hiç ziyaretçisi yok diyorsanız mevcut olan web siteniz içinde çalışmalar yapmaktayız. Çalışmalarımız Aylık çalışmalar olmaktadır. Tabi isteyen arkadaşlarımız için sadece kurulum işlemi'de yapabiliriz. Arkadaşlarımız belki bu soruyu sorabilir içlerinden ben bukadar çalışma sizlere yaptıracağım peki benim kazancım ne olacak sonradan bunun cevabı olarak ne kadar uzun soluklu çalışmamız olursa okadar yüksek hit kazanabilirsiniz ve geliriniz artabilir gelir artışı reklamının siteyle uyumuna göredir onun için anlık görüşme planınızı iyi seçmeniz gerekecektir belki bu iş sonunda 1 - 2 milyar değerinde fiyatlar alabilirsiniz inşallah
Fiyatlandırma konusunda projenizin rakiplerinin güçlüğüne göre bir fiyat verilecektir bunun için anlık görüşme'de mevcut bir fiyat seçeceğiz bu fiyatın sizin için uygun olması için elimizden gelen herşeyi yapmak istiyoruz.
Sormak istediğiniz soruları yorum atarak sormanızı öneriyorum bunun dışında iletişim için;
skype adresim: alpaslan.gokce.12
YAPILACAK İŞLEMLER
- bir adet domain alınacaktır. (godaddy'de 1 yıllık 8 TL olarak biliyorum)
- size uygun olarak bir host alınacak. (fiyat belli değildir)
- wordpress kurulumu yapılacaktır
- tema hazırlanacaktır
- anahtar kelime ve planlama belirlenecektir
- gündelik özgün makale girme işlemi yapılacaktır.
- backlink kazandırmaya çalışacaktır.
- google adsense aktifleştirelecek.
- genel seo işlemleri yapılacaktır.
ve daha fazlası...
Benim bir adet web sitem zaten bulunmakta ancak para kazandıramıyorum veya hiç ziyaretçisi yok diyorsanız mevcut olan web siteniz içinde çalışmalar yapmaktayız. Çalışmalarımız Aylık çalışmalar olmaktadır. Tabi isteyen arkadaşlarımız için sadece kurulum işlemi'de yapabiliriz. Arkadaşlarımız belki bu soruyu sorabilir içlerinden ben bukadar çalışma sizlere yaptıracağım peki benim kazancım ne olacak sonradan bunun cevabı olarak ne kadar uzun soluklu çalışmamız olursa okadar yüksek hit kazanabilirsiniz ve geliriniz artabilir gelir artışı reklamının siteyle uyumuna göredir onun için anlık görüşme planınızı iyi seçmeniz gerekecektir belki bu iş sonunda 1 - 2 milyar değerinde fiyatlar alabilirsiniz inşallah
Fiyatlandırma konusunda projenizin rakiplerinin güçlüğüne göre bir fiyat verilecektir bunun için anlık görüşme'de mevcut bir fiyat seçeceğiz bu fiyatın sizin için uygun olması için elimizden gelen herşeyi yapmak istiyoruz.
Sormak istediğiniz soruları yorum atarak sormanızı öneriyorum bunun dışında iletişim için;
skype adresim: alpaslan.gokce.12