web sitesinden günlük 5 tl kazanmak

Marslan

Kayıtlı Üye
Rakibi olmayan bir web sitesi açacağım var ama fazla değil en üste çıktımı olay bitmistir aylık gunluk min 1bin tekil hit geleceğini düşünüyorum hesaplamalarima gore gunluk min 1bin hote 3-5tl arası kazandirirmi?

Ve kısmen ilgili sitelerdende reklam almayı düşünüyorum yönlendirmeli böyle bir siteden kazancımız gunluk 5tlyi bulurmu?

1000 tekil hite 5 lira olur olmazsa zaten çalışmaya gerek yok o kategoride

Özgün içerik + tanıtım yazıları + uygun tema ( mobil uyumlu ) + düzenli yazı girişi + site içi ve site dışı seo çalışmaları ile 5 tl`yi kaça katlarsın bir süre sonra tabi :)

Beyler bu site işlerinde wordpress falan fark edermi ? Domaine baglasak ama wordpress olsa hit bakımından ceya gelir konusunda site gerilermi?

1000 hite çok daha fazla alırsın

Beyler bu site işlerinde wordpress falan fark edermi ? Domaine baglasak ama wordpress olsa hit bakımından ceya gelir konusunda site gerilermi?

Hayır çoğu site wordpress kullanır site için önemli olan sitenin hızlı ve herşeyinin tam olmasıdır.Sadece wordpressle olacak işte değil bu iş seosu içeriği tanıtım yazıları vs. uzar gider site işi basit değil uğraşırsan emeğinin karşılığını alırsın uğraşmassan bişey alamassın.

Hayır çoğu site wordpress kullanır site için önemli olan sitenin hızlı ve herşeyinin tam olmasıdır.Sadece wordpressle olacak işte değil bu iş seosu içeriği tanıtım yazıları vs. uzar gider site işi basit değil uğraşırsan emeğinin karşılığını alırsın uğraşmassan bişey alamassın.

Bi site acacamda domaini hostingi hazır kurulumdan anlamıyorum 80-100tlye hazırlıyorlar istedigim sekilde ama elde avucta bisey kalmadi wpdenmi acsam diye dusunuyom zaten seo işlerini ucuza yapanlar var

Bi site acacamda domaini hostingi hazır kurulumdan anlamıyorum 80-100tlye hazırlıyorlar istedigim sekilde ama elde avucta bisey kalmadi wpdenmi acsam diye dusunuyom zaten seo işlerini ucuza yapanlar var

seo ve tanıtım yazısını en az 1 ay sonra yaptır.Sitede içerik yokken yaptırmanın bi anlamı yok

Hocam sağlam bir site açıcaksan herşeyi önceden hazırlamalısın tema,gerekli ücret,makaleler vs. anladığım kadarı ile fazla bilginiz bu şekilde çok zor olur siteyi ilerletmeniz bana kalırsa wordpress kurun ama tabi açacağınız siteye göre değişir.

Sitenin sektörüne göre değişir. Mesela flash oyun sitesi açacaksan eğer Türkçe içerikle 1k hite 5 TL alamayabilirsin. Ancak niche bir site açarsan eğer aylık 1k ziyaretçiyle bile çok çok daha fazlasını kazanırsın. Denemeden maalesef bilemezsin. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri