Web spam gelır elde edebılırmıyız

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

hayat

Kayıtlı Üye
Arkadaslar web sektorunde spınleme ve sosyal medyayı kullanarak kazanc saglayabılırmıyım cok guncellemeler geldı bazı konular artık ıse yaramıyor blogspot tarzı olur bılen arkadaslar konuya dahıl olursa daha nıtelıklı bılgıler cıkar baska kısılerınde kazanc kapısını acmı olursunuz

Eskı kaynaklarda bu arkadas var forumdada paylasılmıstı ama guncelleyı supelı;)

https://www.youtube.com/watch?v=Ld01zVURXfs

güncel gecenın konusuydu gunduzculer ıcınn konuyu guncelleyelım

eskiler işe yaramıyor diye bişey yok.3-4 yıl önce kullandıgım yöntemlerle hala site yapıyorum ve bi sorun çıktıgıda yok.özgün,yarı özgün,spin,translate,full kopya...hepsinden var bende.videodaki konuyu incelemedim ama eskiden veriyorsa,hala veriyordur.sadece benim inandıgım,her zaman yaptıgım bişey var.orda anlatılanların birebir işe yaradıgını nerdeyse hiç görmedim.her işe kendimden bişey katmayı severim ben.o videoda anlatılanlara ek olarak yapılması gereken yada yanlış olacagını düşündügüm bişeyler bulurum kesin.para ile egitim seti alıp,içindekileri degiştirerek uygulayan bi adamım :D örnegin zamanında buradada satış yapan,biçok kişinin sevmedigi ahmet kaya yani aspireden aldıgım hizmet vardı.o sitelerle hala para kazanıyorum,yıllardır sapasaglam duruyorlar.yenilerinide açıyorum zaman buldukca,sistemde sorun yok ama kendimce degiştirdigim şeyler olmuştur tabi.dedigim gibi hiçbişeyi biyerde gördügüm,okudugum gibi uygulamam.

eskiler işe yaramıyor diye bişey yok.3-4 yıl önce kullandıgım yöntemlerle hala site yapıyorum ve bi sorun çıktıgıda yok.özgün,yarı özgün,spin,translate,full kopya...hepsinden var bende.videodaki konuyu incelemedim ama eskiden veriyorsa,hala veriyordur.sadece benim inandıgım,her zaman yaptıgım bişey var.orda anlatılanların birebir işe yaradıgını nerdeyse hiç görmedim.her işe kendimden bişey katmayı severim ben.o videoda anlatılanlara ek olarak yapılması gereken yada yanlış olacagını düşündügüm bişeyler bulurum kesin.para ile egitim seti alıp,içindekileri degiştirerek uygulayan bi adamım :D örnegin zamanında buradada satış yapan,biçok kişinin sevmedigi ahmet kaya yani aspireden aldıgım hizmet vardı.o sitelerle hala para kazanıyorum,yıllardır sapasaglam duruyorlar.yenilerinide açıyorum zaman buldukca,sistemde sorun yok ama kendimce degiştirdigim şeyler olmuştur tabi.dedigim gibi hiçbişeyi biyerde gördügüm,okudugum gibi uygulamam.

fatıh hocam bu konuyla alakalı egıtım kaynak vs varsa paylasabılırmısın

Adsenseden mi kazanıyorsunuz

dedigim gibi zamanında aspire nin sattıgı egitim seti vardı hocam,artık satışı yok zaten.ilk aldıgımda 3-4 sitem herkesin sitesi gibi full spam cezası yedi googledan,para kazanamadık.aklıma yatmayan şeyler vardı,bu olmasa daha iyi olur dediklerimi çıkardım.şu olsa daha iyi olur dediklerimi ekledim,degişiklikler yaptım filan kendime göre ayarladım yani o setteki anlatılanları.bi forumda şunu yapın şu kadar para kazanın filan diye anlattıkları çogu şey eksik oluyor.ücretsiz dagıtılanları diyorum tabiki.paralı satılanlarda,aspirenin konusunda oldugu gibi yani belkide yüzlerce kişi o şekilde yüzlerce,binlerce site açtıgı için yöntem çabucak yakalnıyordur google a ve siteler çöp oluyordur.kendinize göre bi sistem yaparsanız yakalanma ihtimali daha az olacagı için,sitelerde daha uzun ömürlü olacaktır.

Adsenseden mi kazanıyorsunuz

dogrudur hocam.biçok farklı web sitem var ve içlerinde adsense üzerinden kazanç saglayanlarda mevcut.

dedigim gibi zamanında aspire nin sattıgı egitim seti vardı hocam,artık satışı yok zaten.ilk aldıgımda 3-4 sitem herkesin sitesi gibi full spam cezası yedi googledan,para kazanamadık.aklıma yatmayan şeyler vardı,bu olmasa daha iyi olur dediklerimi çıkardım.şu olsa daha iyi olur dediklerimi ekledim,degişiklikler yaptım filan kendime göre ayarladım yani o setteki anlatılanları.bi forumda şunu yapın şu kadar para kazanın filan diye anlattıkları çogu şey eksik oluyor.ücretsiz dagıtılanları diyorum tabiki.paralı satılanlarda,aspirenin konusunda oldugu gibi yani belkide yüzlerce kişi o şekilde yüzlerce,binlerce site açtıgı için yöntem çabucak yakalnıyordur google a ve siteler çöp oluyordur.kendinize göre bi sistem yaparsanız yakalanma ihtimali daha az olacagı için,sitelerde daha uzun ömürlü olacaktır.

dogrudur hocam.biçok farklı web sitem var ve içlerinde adsense üzerinden kazanç saglayanlarda mevcut.

Konu ile çok alakalı değil ama içeriklerininkendim hazırladıpım özgün bir sitem var.80 i geçti içerik sayısı.1 aylık site.adaense başvurdum 1 haftadır cvp yok.ne zaman sonuçlanır acaba

Sizinle konuşmuştuk, en iyi kaynak sizsiniz demiştim. :)

Millet olarak yanıldığımız birşey var. Herşeyi ham olarak bulabileceğimizi zannediyoruz. Bu mümkün değil. Bir inşaat yaparken bile detaylıca araştırıp bunu hayata geçiririz. ( Bu arada inşaatçı olduğum için böyle bir örnek verdim :) )Ayrıca birilerinin size taktik vereceğini kanısını da unutun. Bu söylediklerim biraz dikine sözler olabilir ama hayatta ben bunu öğrendim. Ama şuda bir gerçek ki araştırmalarınız sonucu onlarca kişiyle irtibat kuracaksınız ve arasından %90'ını ayıtlamak zorunda kalacaksınız. Belki daha fazla. Geriye kalanla anca bilgi alışverişinde bulunabileceksiniz. Bunu da anca araştırarak yapabilirsiniz. Bu forum bu konuda lebi derya. Sadece yılmamanız gerekiyor. Sadece yapılan paylaşımları okumayın, o paylaşıma yapılan yorumlarda da bilgiler saklıdır.

Forum içinden birisiyle yazdığı bir yorum neticesiyle irtibat kurdum ve bana verdiği bilgi ciddi manada önemliydi. Küçük bir bilgiydi ama sonuç olarak "Evet bunu böyle yapabilirim" dediğim bir bilgiydi. Demişler ya bilgidir at cebe lazım olur.

Hayata bakış açınızı değiştirin. Geniş bakın, bir sorunu çözmek için boğulmayın. İnternette aynı sorunu yaşayıp da sonuca ulaşmış kişiler elbet vardır. Amacımız para kazanmak olduğu için gerekli forum ya da siteler de kaynak bilgilere ulaşabilirsiniz. Gerekirse yabancı forum sitelerine odaklanın. Translate ile elde edeceğiniz bilgiler size bir fayda sağlamayabilir ama motivasyonunuzu artırabilir ve bilgi dağarcığınızı geliştirebilir. Bu konunun kesinlikle faydasını olacağını söyleyebilirim.

Her zaman para kazanma odaklı da çalışmayın, motivasyonu ayakta tutmaktır asıl mesele. Benim ne kadar bilgim olursa olsun motivasyonum yerlerdeyse bunu hayata geçiremem. Geçenlerde açtığınız konu da motivasyonunuzun yeterli olmadığını gösteriyor. İlk önce bunu tamir edin. Spor yapabilirsiniz ya da başka bir aktivite. Ama bu konu üstüne düşün. Bu hayatta başka bir siz yok.

2013 yılında yazdığım bir söz var. O gün bulunduğum an neticesiyle zincirleme cümleler belirdi kafam da ve birleşince sonucun da beni anlatıyordu. Seversiniz sevmezsiniz bilmiyorum ama O da şu,

Kurgulanan yaşamın gerçekleşmesine sebep bir gerçek var ki oda bizleriz. Hayattan istenilen her bir istek ve temennimiz bizim güç ve irademize bağlıdır. Yeter ki bu isteklerimizi gerçekleştirecek kişi olan kendimizi iyi tanıyalım.

Son olarak, ne yapacağınıza karar verin. En kötü deneyim yarım bırakılan deneyimdir. Bugün bu konuyu incelemeye aldıysanız sonuna kadar gitmeye çalışın. Yarım bırakmayın. Bu paylaştığınız videoya ait bilgileri veren kişi İsmet Eroğlu adlı kişidir ve bu iş üzerinden ciddi manada da kazancı var arkadaşın. O günler yaptığı şuydu. Magazine sitesi açıp yarı çıplak kişilerin haberleriyle yabancı olarak paylaşım yaparak adsense üzerinden gelir elde etmekti. Pekala bu kadar kitleye nasıl sahip oluyor. Gruplar da arkadaş ekleme grupları olur. Orada da aynı şekilde başka kişilerin yarı çıplak fotoğraflarını paylaşarak altına sitenin linkini atıp kişileri siteye yönlendirmekti. Onun tabiriyle abaza kişilerin tıklamasını sağlamak. Ciddi manada bu şekilde kazanç elde. Ama şimdi böyle yapmıyor diye biliyorum. Yabancı firmalardan hazır makaleler satın alıp bunu sitesinde yayınlayıp google üzerinden gelir elde ediyor ve 2 tane de sitesi var.

Ben mesela bu işte sonuna kadar gittim ama yapmadım. Çünkü işin ucunda bir nevi kişi kandırmaca olduğu için beni çekmedi. Web spam olarak konu açtığına göre de tüm videoları izlemedin :) İşte bu yüzden de çabuk yılıyorsun.

Çok yazdım, ama şunu bil. Araştırma yapmaktan yılma ve asla pes etme.

Bol kazançlar..

Konu ile çok alakalı değil ama içeriklerininkendim hazırladıpım özgün bir sitem var.80 i geçti içerik sayısı.1 aylık site.adaense başvurdum 1 haftadır cvp yok.ne zaman sonuçlanır acaba

adsense almak için içerik sayısı,özgünlügü,sitenin yaşı bana göre bunların hiçbirisi etken degil.1 haftalık site ile,içinde 13 tane içerikle,sıfır hitle adsense aldıgım siteler oldu.benim başvurular genelde 24 saatde,olmadı 2 güne kesin gelmiş oluyor.1 hafta cevap bekledigim hiç olmadı.

yt kadar kolay değil. php dilini öğrenmen işlerini kolaylaştıracaktır.

Hiç kimse kazandıran yöntemi anlatmaz. Anlatsada kendi kazanamayacağını sezdiğindendir.

Hiç kimse kazandıran yöntemi anlatmaz. Anlatsada kendi kazanamayacağını sezdiğindendir.

aynen öyle hocam.mesela önceki mesajlardada dedigim gibi aspireden aldıgım sitelerden hala para kazanıyorum ben,fırsat buldukcada yenilerini açıyorum.r10da olsun,burada olsun sürekli mesajlar görüyorum işte yok full özgün olmayan site ayakda kalamaz yok spinle,translate ile yada direkt kopyala yapıştır ile eklenen içeriklerde site 3 ayı görmez filan diyorlar ama 3-4 yıldır bu tarz siteler yapıyorum ve hiçde sorun yaşamıyorum.aspireden egitim seti aldıgımda bagzı yerler aklıma yatmadı,o zaman seti alan bi arkadaşada söyledim bence sorunlar var burada,şunlar şunlar degişmeli filan diye.o arkadaş degiştirmedi,3-4 ayı görmedi açtıgımız hiç bi site.sonra o arkadaş içerik full özgün degilse google siteyi banlarmış,para kazanamıyormuşuz artık bunlarla diyip başka işlere yöneldi ama ben pes etmedim.önce bi aklımdakileri uygulayayım,şu işi kendime göre bi düzenleyeyim bakalım dedim.aylarca denemeler yaptım,onlarca sitem çöp oldu,onlarca domain banlattım ama sonunda saglıklı bi sistem buldum kendimce.ondan sonrada tüm sitelerimi o şekilde hazırlamaya başladım ve dedigim gibi halada bu sistemim çalışıyor çok şükür.şimdi ben bu kadar para harcadıgım,emek harcadıgım,zaman harcadıgım bişeyi çıkıpda anlatırmıyım?bu şekildeki satış konularında ben hep aynı şeyi düşünüyorum.sistem ya çöp olmuştur,adamın artık eskisi gibi işine yaramıyordur ve satışdan alacagı para daha çoktur.yada adam tam olarak tüm detaylarını satmaz.çok ufak bi ipucu vardır konuyla alakalı mesela onu vermez ve o küçücük şey tüm dengeleri degiştirebilir.bu konuların altında hep diyorlarya,ayda 3k tl kazanmayı neden anlatıyorsun 20tl ye?kardeşim ben zaten kazanıyorum,sizde kazanın istedim.bu konularda en çok gördügüm ve en çok güldügüm nokta :p

yt kadar kolay değil. php dilini öğrenmen işlerini kolaylaştıracaktır.

Nasıl yaptığını yorumum da bahsettim. Php dilini bilmenize gerek yok. Bu kadar üstten bakmayın konulara. Arkadaş facebook da yabancı arkadaş ekleme gruplarına üye olarak yarı çıplak pozlar paylaşıp sitesinin linkini altına atardı ve abartmıyorum bu şekilde 1 - 1,5 günde 5000 arkadaş elde edebiliyorsunuz. Bu şekilde 10 tane facebook hesabı yaparak sitesinin linkini paylaşıp kişileri sitesine yönlendirerek adsense reklamlarına tıklamasını sağlamak. Site açma işini ise webruz.com'dan yapıyor. Kendisi site açmakla uğraşmıyor.

Nasıl yaptığını yorumum da bahsettim. Php dilini bilmenize gerek yok. Bu kadar üstten bakmayın konulara. Arkadaş facebook da yabancı arkadaş ekleme gruplarına üye olarak yarı çıplak pozlar paylaşıp sitesinin linkini altına atardı ve abartmıyorum bu şekilde 1 - 1,5 günde 5000 arkadaş elde edebiliyorsunuz. Bu şekilde 10 tane facebook hesabı yaparak sitesinin linkini paylaşıp kişileri sitesine yönlendirerek adsense reklamlarına tıklamasını sağlamak. Site açma işini ise webruz.com'dan yapıyor. Kendisi site açmakla uğraşmıyor.

her insan +18 içerik işine girmez. ayrıca php dilini bilmen işini kolaylaştırır dedim. kesin bilecen demedim

her insan +18 içerik işine girmez. ayrıca php dilini bilmen işini kolaylaştırır dedim. kesin bilecen demedim

Hocam bu konuya yazdıysan dediğin bu konu için geçerlidir. Bunda php bilgine gerek yok diyorum. Artı php bilirsin başka bir yerde işine yarar orası ayrı.

Yorumum da onu da dedim, aslında konuyu açan arkadaşa yazdım o yazıyı. Ben bu işte sonuna kadar gittim. Ama baktım ki amaç insanları kandırmaya yönelik, uğraşmadım. Ama bu şekilde kazanan var. Belki de arkadaş hala daha bu şekilde kazanıyor bilemem ama bu şekilde adam avrupa'yı gezdi altına da bi araba çekti. Tabi ölçüyü gezmekle ya da araba almakla kıyas tutamayız ama nitekim ki böyle bir durum söz konusu. Birde videolarını izlememişsiniz. Anlatıkları mantıklı ama ben ve sen yapmayız ama başkasının kafasına yatar o yapabilir.

Hocam bu konuya yazdıysan dediğin bu konu için geçerlidir. Bunda php bilgine gerek yok diyorum. Artı php bilirsin başka bir yerde işine yarar orası ayrı.

Yorumum da onu da dedim, aslında konuyu açan arkadaşa yazdım o yazıyı. Ben bu işte sonuna kadar gittim. Ama baktım ki amaç insanları kandırmaya yönelik, uğraşmadım. Ama bu şekilde kazanan var. Belki de arkadaş hala daha bu şekilde kazanıyor bilemem ama bu şekilde adam avrupa'yı gezdi altına da bi araba çekti. Tabi ölçüyü gezmekle ya da araba almakla kıyas tutamayız ama nitekim ki böyle bir durum söz konusu. Birde videolarını izlememişsiniz. Anlatıkları mantıklı ama ben ve sen yapmayız ama başkasının kafasına yatar o yapabilir.

evet videolara hiç bakmadım

adsense almak için içerik sayısı,özgünlügü,sitenin yaşı bana göre bunların hiçbirisi etken degil.1 haftalık site ile,içinde 13 tane içerikle,sıfır hitle adsense aldıgım siteler oldu.benim başvurular genelde 24 saatde,olmadı 2 güne kesin gelmiş oluyor.1 hafta cevap bekledigim hiç olmadı.

Nedir bunun püf noktası acep? Site bu www.bilgikoyu.com vaktiniz varsa inceler misiniz.

Vay arkadasya bu isten umut varmi diye konuyu actik ya soyle olmazsoyle olur falan yazmislar
Umut varsa dpinlemede gerisi bir sekilde farkli kaynaklar arastirmalar vs bulunur tesemkuler konuya yazan arkadaslara

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri