Web spam gelır elde edebılırmıyız

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Nasıl yaptığını yorumum da bahsettim. Php dilini bilmenize gerek yok. Bu kadar üstten bakmayın konulara. Arkadaş facebook da yabancı arkadaş ekleme gruplarına üye olarak yarı çıplak pozlar paylaşıp sitesinin linkini altına atardı ve abartmıyorum bu şekilde 1 - 1,5 günde 5000 arkadaş elde edebiliyorsunuz. Bu şekilde 10 tane facebook hesabı yaparak sitesinin linkini paylaşıp kişileri sitesine yönlendirerek adsense reklamlarına tıklamasını sağlamak. Site açma işini ise webruz.com'dan yapıyor. Kendisi site açmakla uğraşmıyor.

Sen bu facebookta arkadaşlık gruplarında hesap kasıldığına inanıyo musun ki insanlara tavsiye veriyosun? 5dk da kapatırlar hesabı çok eskide kaldı o işler.

Sen bu facebookta arkadaşlık gruplarında hesap kasıldığına inanıyo musun ki insanlara tavsiye veriyosun? 5dk da kapatırlar hesabı çok eskide kaldı o işler.

Bizzat yaptım hocam. Yarım günde 2k arkadaşım oldu ve o hesap günlerce durdu. En son bakmadım belki hala daha duruyordur. Ve ilginç tarafı insanlar sürekli ekliyor. Ayrıca şöyle de birşey yapıyordu kendisi. Kişileri sayfa açıp sayfaya topluyor. Videoları izlemeden benim yorumlarımı hedefe koymayın. Biri yazınca hemen bi tefeye koyma. Tüm videoları izledim de yazıyorum ben. Üşenmeyin açın izleyin arkadaşlar. Şuan da açıp denediniz mi kapanıyor mu diye. Ezbere yazmışsınız.

Bizzat yaptım hocam. Yarım günde 2k arkadaşım oldu ve o hesap günlerce durdu. En son bakmadım belki hala daha duruyordur. Ve ilginç tarafı insanlar sürekli ekliyor. Ayrıca şöyle de birşey yapıyordu kendisi. Kişileri sayfa açıp sayfaya topluyor. Videoları izlemeden benim yorumlarımı hedefe koymayın. Biri yazınca hemen bi tefeye koyma. Tüm videoları izledim de yazıyorum ben. Üşenmeyin açın izleyin arkadaşlar. Şuan da açıp denediniz mi kapanıyor mu diye. Ezbere yazmışsınız.

Madem garanti veriyosunuz sabah ilk iş add me gruplarında hesap kasacam umarım siz haklı çıkarsınız

aynen öyle hocam.mesela önceki mesajlardada dedigim gibi aspireden aldıgım sitelerden hala para kazanıyorum ben,fırsat buldukcada yenilerini açıyorum.r10da olsun,burada olsun sürekli mesajlar görüyorum işte yok full özgün olmayan site ayakda kalamaz yok spinle,translate ile yada direkt kopyala yapıştır ile eklenen içeriklerde site 3 ayı görmez filan diyorlar ama 3-4 yıldır bu tarz siteler yapıyorum ve hiçde sorun yaşamıyorum.aspireden egitim seti aldıgımda bagzı yerler aklıma yatmadı,o zaman seti alan bi arkadaşada söyledim bence sorunlar var burada,şunlar şunlar degişmeli filan diye.o arkadaş degiştirmedi,3-4 ayı görmedi açtıgımız hiç bi site.sonra o arkadaş içerik full özgün degilse google siteyi banlarmış,para kazanamıyormuşuz artık bunlarla diyip başka işlere yöneldi ama ben pes etmedim.önce bi aklımdakileri uygulayayım,şu işi kendime göre bi düzenleyeyim bakalım dedim.aylarca denemeler yaptım,onlarca sitem çöp oldu,onlarca domain banlattım ama sonunda saglıklı bi sistem buldum kendimce.ondan sonrada tüm sitelerimi o şekilde hazırlamaya başladım ve dedigim gibi halada bu sistemim çalışıyor çok şükür.şimdi ben bu kadar para harcadıgım,emek harcadıgım,zaman harcadıgım bişeyi çıkıpda anlatırmıyım?bu şekildeki satış konularında ben hep aynı şeyi düşünüyorum.sistem ya çöp olmuştur,adamın artık eskisi gibi işine yaramıyordur ve satışdan alacagı para daha çoktur.yada adam tam olarak tüm detaylarını satmaz.çok ufak bi ipucu vardır konuyla alakalı mesela onu vermez ve o küçücük şey tüm dengeleri degiştirebilir.bu konuların altında hep diyorlarya,ayda 3k tl kazanmayı neden anlatıyorsun 20tl ye?kardeşim ben zaten kazanıyorum,sizde kazanın istedim.bu konularda en çok gördügüm ve en çok güldügüm nokta :p

Adsense başvurum kaç gün geçti hala onaylanmadı sitemde sizce bir sorunmu var? İnceleyebilirmisiniz? https://ayaklifincan.com

Adsense başvurum kaç gün geçti hala onaylanmadı sitemde sizce bir sorunmu var? İnceleyebilirmisiniz? https://ayaklifincan.com

o konudan hiç anlamam hocam ne yazıkki.sitede ne varsa adsense onaylanır ne yoksa onaylanmaz hiç takip etmedim ben.ayrıca siteye baktımda,tasarım açısından söylüyorum tabi içerigi filan incelemedim.site güzel olmuş...

Web spam değil ama spamı tumbler yada pinterest ile yapabilirsiniz sanırım. Şuanda tumbler ve piterest sayesinde çok güzel kazananlar var.

o konudan hiç anlamam hocam ne yazıkki.sitede ne varsa adsense onaylanır ne yoksa onaylanmaz hiç takip etmedim ben.ayrıca siteye baktımda,tasarım açısından söylüyorum tabi içerigi filan incelemedim.site güzel olmuş...

Anladım hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

web site olaylarından cok anlamam fakat gordugum kadarıyla, full spam yapanda var ozgun calısanda. netteki forumlarda tık oranı yuksek icerikli siteler yada populer sitelerle calısıyorlar. yemek tarifi, finans vs.
site isi ozgun yt gibi aylar gerekebiliyor. hemen ziyaretci zor.
sosyal medyada cok fazla takipcili hesapların yoksa isin zor.
1- insanların ragbet ettigi konulardan kategori secebilirsin
2- ozgun makale yazmak en temizi olacaktır
3- yabancı sitelerden translate yapıp, sonra yorum katarak tr icerik ureterek yapılabilir
4- trend olabilecek bir kategori uretebilirsen koseyi donersin
5- ihtiyaclara gore kategori olabilir
6- cok emek istiyor ve insan cabuk bıkıyor.
7- cok ama cok fazla rekabet var ama bir siteye giren, aynı icerikli hemen hemen her siteyi ziyaret edebiliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri