Web tabanlı bottan beklentileriniz?

Databilim

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önceki botumun satışını durdurmuştum.

O zamanlar başka bir real işte çalıştığım için zamanım pek olmuyordu, destek konusunda sıkıntı yaşıyordum.

Önümüzde ki 7 aylık periyotta tek işim olacak bir şey yapmayı planlıyorum.

Sistemi tamamen değiştiriyorum.

Şu anda tasarladığım özellikler arasında;

Api key olmadan kendi kodlamamız vasıtası ile, sadece mail ve şifre ile upload yapılabilecek.

Uygulamaya özel şifrelerde ve alt kanallarda rahatlıkla kullanabileceğiniz, chrome üzerinden yüklenmiş video özellikleri taşıyan bir sistem yapıyorum.

YT ile uğraşan yakın arkadaşlarımın "Daha önce yüklediğim videoyu yüklemesin" şekilde istekleri olduğu için bunu da X kanalına X videosunu daha önce yüklediyse uyarı verir, devam etmek isterseniz videoyu hesabınıza saniyeler içinde ekler şeklinde entegre ettim.

Yüklenen videolarınız kayıt altına alınıyor eski sistemdeki gibi bir arkadaşımız dün bu konuda tek sayfada listelenmesinden dolayı problem yaşadığını belirtti. Bunuda jquery'nin nimetlerinden faydalanarak datatable şekline soktum.

Ayrıca; kanal eklerken kanal logo intro alt yazı ve ana kategori gibi özellikleri seçip her seferinde ayar değiştirmenize gerek olmadan tek bir form üzerinden yüklemelerinizi rahatlıkla yapabileceksiniz.

Kendi kullanımımda otomatik botlar mevcut. Ancak bunu sisteme ne şekilde dahil etmem gerektiğini pek kavrayamıyorum. Çünkü otomatik bot çok büyük bir sunucu masrafı doğurur gibi görüyorum.

Elimde ki otomatik botlar sistemimizde kayıtlı herhangi bir bottan kategori arama en son yüklenenler şeklinde hızlı ve pratik şekilde yükleme yapabilir halde. Bu özelliği ekstra olarak koyup yine bu otomatik botlara logo intro ve alt yazı gibi özellikler düşünüyorum.

+ Kanal eklerken blogspot mail, şifre ve blogid belirterek x kanalınıza yüklediğiniz videoyu x y kanalınıza yüklediğiniz videoyu y bloguna otomatik gönderim ve pingleme işlemleri yapabilir halde.

Piyasanın en rahat kullanıma sahip botunu yeniden beraber tasarlamak için bu konuyu açtım.

Daha önceki bottan süresi kalan arkadaşların süreleri telafi edilecek ve v1 sürümünü kullanacaklardır.

İyi günler iyi çalışmalar bol satış ve tbmler :)

Üstad sahalara geri dönmüşsün.. Devrim niteliğinde birşey ortaya çıkartacağından hiç şüphem yok.. Başarılar dilerim..

Tam olarak ne zaman onlıne yapmayı düsünüyorsunuz botu? (Server hızlı olmalı)

Üstad sahalara geri dönmüşsün.. Devrim niteliğinde birşey ortaya çıkartacağından hiç şüphem yok.. Başarılar dilerim..

Teşekkür ederim :) dediğine bakıcam :)

Tam olarak ne zaman onlıne yapmayı düsünüyorsunuz botu? (Server hızlı olmalı)

Sanıyorum hız konusunda problem yaşamıyorduk daha öncede şimdide öyle olacak. Kendim kullanırken yavaşlık sezdiğimde rahatsız oluyorum başkalarıda rahatsız olur.

İlk hedefim müşteri memnuniyetiydi her zaman iş sebebiyle yapamadım. Şimdi sizden en iyisini yapmak için fikirlerinizi soruyorum :)

sistemi bende kullandım uzun bir süre
sistem gayet iyiydi
tabiki sistem yeniden yazıldığı için o tarz sorunların tekrar yaşanacağına pek ihtimal vermiyorum
hayırlı satışlar

Seni bulmak guzel suan mobilim yemegimi yiyip bu konuya cok guzel doseyecem bot bolumunde bu nasil tocaret ahlakidir diye konum var ordan alistirma yapin siz ben bu konuya gelcem

fakir fukara içinde bi paket yapın.

Simdi profilime msj birakmissin msj atabilirsin diye benim derdim sizden telafi istemek degil
baska insanlarin madur olmasini engellemek 3 gun kapaliydi demissin
sen musterini bilgilendirdinmi 3 gun bakim var diye
ticarette karda edersin zararda adi uzerinde ticaret bir hizmetin parasini pesin aliyosan
zararda etsen sonuna kadar devam edersin
yeni siparis almaz eski pesin aldiklarin biter kapatirsin neyse sana ticaret oretecek halimyok
uetkilileri [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] konuya davet ediyorum ve konunun kapatilmasini rica ediyorum

Odeme yapip hizmet alamadim ispat osteyen yetkililere banka dekontu gonderebilirim

mudur eskisi gibi olacaksa hic ugrasma gerci spam olayi biytigi icin botlarada alakam kalmadi ama en azindan kullanacaklari bilgilendiriyim databilim destek konusunda 10 uzerinden 0

[MENTION=734]Databilim[/MENTION] müşteri memnuniyetsizliği söz konusu bu duruma ayrıntılı açıklama getirir misiniz?
[MENTION=377]aysun06[/MENTION] bir kesintiden ve vurdumduymaz tavrınızdan söz ediyor? Geçerli bahanelerinizi yazarsanız konuda tartışma çıkmadan halledelim.

Şuan piyasada çok kaliteli botlar var videoyap ve ytkazan, eğer müşterileri mağdur ederseniz kazanmanız çok zor lütfen ilgilenebilecekseniz satış yapın yoksa hiç başlamayın.

Sistemi satmıcam. Aysun06 sağolsun ufkumu açtı.

Bot satıp 15 liraya 1 ay dert dinliceme mükemmeli yakalar aylık 50k usd kazanırım.

Selametle.

Botu yazıyorum. Bittiğinde video çekeceğim belki birşeyleri görür insanlar :)

Son mesajinda karakterini belli etmissin yine.

insanda biraz utanma arlanma olur. Bu piyasada artik seninle artik ticaret yapan olmaz. r10 hesabin varken, burdaki konun kilitlendi diye trip atip, foruma yazmiyordun. r10'dan ban yedikten sonra burdan nasiplenmeye calisiyorsun ama bosuna heveslenme.

Atilan emaillere cevap vermeyen, odeme bildirimini 40 kez hatirlattiktan sonra sistemi acan, sorunlarla ilgilenmeyen, database'ini kaptirip bir suru kisiyi magdur eden, ustune ozur dahi dilemeyip kendini hakli gostermeye calisan, sistemi kapatip ortadan kaybolan adam bir de piskin piskin musteri memnuniyeti diyor.

Isteyen gecmiste neler oldugunu r10'dan detaylica okuyabilir.

Sağol zaten satmıcam silmeyi unutmuşlar :) report etmiştim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri