web.tv ' den para kazanmak

bunların böyle bi sistem yapmaya çapı yetmez

arkadaşlar bu sistemi deneyen kullanan var mı hiç?

ben kendi sitem için kullanıyorum. diğer video yükleme sitelerinde telif sorunu çıktığı için, onlardan gelen teklif üzerine kanal açtım ve videoları yüklüyorum. Ama para kazanma amacıyla değil, arşiv olması ve videoların en azından uzun süre silinmemesi için

Adhood reklamlarını kullanıyorlar. Tıklamalar falan yorumu size bırakacağım. Ben bir şey demek istemiyorum.

Kanal istatistikleri:
İzlenme
11.026
Videolar
70

Adhood kazanç istatistikleri:

Siteler Gösterim Tıklama TO TBM eBGBM Kazanç
****.web.tv 2.297 66 2,87 % 0,02 TL 0,44 TL 1,02 TL

ben kendi sitem için kullanıyorum. diğer video yükleme sitelerinde telif sorunu çıktığı için, onlardan gelen teklif üzerine kanal açtım ve videoları yüklüyorum. Ama para kazanma amacıyla değil, arşiv olması ve videoların en azından uzun süre silinmemesi için

Adhood reklamlarını kullanıyorlar. Tıklamalar falan yorumu size bırakacağım. Ben bir şey demek istemiyorum.

Kanal istatistikleri:
İzlenme
11.026
Videolar
70

reklma değerleri çok düşük demek ki yoksa güzel paralar kazanılabilir. 0,02 nedir ya :) ama yine de denemeye karar verdim ben bu sistemi de, paylaştığın için teşekkürler. partnerlik tarzı varmış galiba öyle mi çalışılıyor? yoksa adhood reklamlarını kendimiz mi ekliyoruz?

Kanal istatistikleri:
İzlenme
11.026
Videolar
70

telif olayı olmazsa bu istatskler fena sayılmaz.

web.tv'nin sahipleri bir arkadaşımı dolandırdığı için asla sıcak bakmıyorum. Ve tavsiye etmiyorum. Onlarla çalışmayı kestiğin an seni düşman bellerler.

İnsanlara gerçekleri anlatıp onların canının yanmasına engel olmak iyidir :)
Böylece başka kimseyi dolandıramazlar.

Ben bi ara girmeye çalıştım ama kabul etmemşlerdi .)

Herkesi kabul ediyorlar. sadece büyük facebook sayfan varsa özel ilgileniyorlar. sayfan yoksa da tınlamıyorlar. arkadaş, sahipleri olan Murat Yanıklar ve Ali Gökhan Yalçın ile bizzat görüşüyordu. Sonra anlaşmazlık olunca da son ödemeyi vermeyip hesaplarını kapatmışlar. Hiç bir şey iddia edememiş.

turkticaret.net, Adhood, Web.tv amman aman bulaşmayın. Dost tavsiyesi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri