Web Yazılım, Mobil Uygulama Geliştirme, UI UX, Grafik Tasarım - Stajyer Arayışı

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Nisan 2020 Güncellemesi: Remote çalışacak arkadaşlar da başta stajyer (ve başarılı proje bazlı ödeme) sonrasında maaşlı şekilde çalışacak arkadaşlar da başvurabilir.

Uludağ Üniversitesi, Görükle kampüsü içerisinde yer alan firmamız için öncelikle web yazılım ve mobil uygulama geliştirme konularında kendini geliştirmek isteyen tercihen Uludağ Üniversitesi'nde öğrenci olan stajyerler aranıyor. Bunun yanısıra grafik tasarım konusunda da stajyer alımımız sürüyor. İşe alım olarak genelde üniversite içerisindeki firmamızda öğrencileri ve yeni mezunları stajyer olarak başlatıp bizlerle uyumlu çalışan arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz. Zorunlu ya da uzun dönem stajı olup değerlendirmek isteyenlere de kapımız açık.

Neden buraya yazıyorum diyenler olacak şu ana kadar 3 stajyer ile çalıştık YTPara'dan gelen ve biriyle uzun süredir çalışmaya da devam ediyoruz, kendisi de çok memnun diye düşünüyorum :) Buradan bana pm ile ya da site üzerinden https://www.evkal.com/kariyer/genel-stajyer-alimi/ adresinden de başvuru yapabilirsiniz.

Aşağıdaki şekilde bir güncelleme yapayım madem, lokasyon önemli olmadan staj ve sonrasında çalışma olanağı için:

Ülke çapında (remote da çalışabilecek şekilde) web yazılım ve mobil uygulama geliştirme projelerine dahil edilmek üzere PHP, MySQL ve Javascript konusunda fikir sahibi ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen ya da React kullanarak mobil uygulama geliştirme konusunda fikir sahibi ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen stajyer adayları ile görüşmek isteriz.

Konumuz güncel.

Nisan 2020 Güncellemesi: Remote çalışacak arkadaşlar da başta stajyer (ve başarılı proje bazlı ödeme) sonrasında maaşlı şekilde çalışacak arkadaşlar da başvurabilir.

Profilinizi onayladım, zorunlu TC doğrulama kısmını yaptıktan sonra e-posta ya da site üzerinden başvuru formu ya da PM atabilirseniz kendinizle ilgili dönüş yaparız, teşekkürler ilginiz için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri