Web_Scripti ile Muhabbet

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Hayat nasıl gidiyor, neler yapıyorsunuz? Web'den kazanmaya devam ediyor musunuz? Hala ekip burada mı?

Buradaki muhabbeti özledim, birlikte kazandığımız günleri özledim.

Beni soruyorsanız ben geçen sene web3 tarafına geçtim. nft, token, token airdrop işlemlerini yazıyor ve chain airdrop kasılmasını sağlıyorum. Kısaca kripto tarafındayım.

Sağlık olaylarım ve uykusuzluk hala berbat gidiyor :) Haftada bir defa buradaki geçmiş günler aklıma gelip gidiyor.

chain airdrop konusunda bilgi alabilirmiyim

şükürler olsun sıkıntı yok

chain airdrop konusunda bilgi alabilirmiyim

şükürler olsun sıkıntı yok

Şükür derken, birşeyler yapıyorsundur?

Arbitrum Airdrop dağıttı 1-2 ay öncesinde. Şimdi zksync ERA, polygon zkevm ve scroll airdrop dağıtacak.

Arbitrum airdropdan kişi başı 1k usd ile 500k usd arası insanlar para kazandı. Ben bu ağlarda işlem yapılmasını sağlayan yazılımlar geliştiriyorum. Kullanıcılarımın %95'i çin, vietnam, hindistan, malezya, kore, japonya ve diğer uzak doğu ülkeleri. Fakat benim yaptığım yazılımı boşver, o bölgede ciddi kazanç var. zksync ERA airdrop diye biraz araştırma yapabilirsin.1-2 ay içerisinde beklenen en büyük airdrop orada gelicek. Resmi tarihi belli olan polygon zkevm airdrop da 10 temmuz da yapılacak.

Şükür derken, birşeyler yapıyorsundur?

Arbitrum Airdrop dağıttı 1-2 ay öncesinde. Şimdi zksync ERA, polygon zkevm ve scroll airdrop dağıtacak.

Arbitrum airdropdan kişi başı 1k usd ile 500k usd arası insanlar para kazandı. Ben bu ağlarda işlem yapılmasını sağlayan yazılımlar geliştiriyorum. Kullanıcılarımın %95'i çin, vietnam, hindistan, malezya, kore, japonya ve diğer uzak doğu ülkeleri. Fakat benim yaptığım yazılımı boşver, o bölgede ciddi kazanç var. zksync ERA airdrop diye biraz araştırma yapabilirsin.1-2 ay içerisinde beklenen en büyük airdrop orada gelicek. Resmi tarihi belli olan polygon zkevm airdrop da 10 temmuz da yapılacak.

çok şükür web niche ve youtube partner devam eskisi gibi çalışıyoruz yani

yazılım konusunda bişeyler soracam müsait olunca

su botları pıyasada yıne koysanya hocam pıyasa bot yokya

Abim nerde o eski günler özledik seni bizi o günlere geri götür videoyap.com heygidi günler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri