(Web_Scripti)Telefon Uygulaması ile Kanal Açılmalarına Dikkat!

bende de eeepc bir kişiden aldığım bütün mailler..
ismini vermeyeceğim ama çok da iş yapan birisi.
artık ondan almam olur biter. zaten kanalları da çok kapanıyor.

bende de eeepc bir kişiden aldığım bütün mailler..
ismini vermeyeceğim ama çok da iş yapan birisi.
artık ondan almam olur biter. zaten kanalları da çok kapanıyor.
isim ver bizde almayalım hocam ben androide karşıyım gerçi ama yinede pm den solerseniz sevinirim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalalsata andoidden kanal açıp satanlar var onlara da bir önlem alabilir misin? Bugün buyfullchanelden bir kanalımın işlemleri bitmiş satın aldım sonradan androidden açıldığını farkettim. Hatta birde güvenlik sorusu eklenmiş. Bu güvenlik sorusunu neden eklediği muamma ama ben kaldırdım. Bilginiz olsun

Android ten kanal açanlar çoğunlukla konusunda bunu belirtiyor.
Kendimize özel yöntemlerimiz var diye :p
Artık google ın görmeyi başaramadığı nasıl bir yöntemse o :D

Google diyor kaybolan android telefonunuzu ben bilirim
Bunlar androidten mail açıyor hala

Merhaba Arkadaşlar,

13.04.2015 21:00 civarında bir tarama oldu ve gördüğüm kadarıyla forumdaki üyelerin %0.1'nin kanalları kapandı. Peki bu neden oldu, bu tarama diğerlerine göre değişikmiydi.

Yaklaşık bende 12 üyemin kanalları kapandı. Ve topluca kapandı. Fakat bir üyem 50 kanalının olduğunun 30'nun kapandığını 20'sinin açık olduğunu. 30'nu bir kişiden 20'sini farklı kişiden aldığını belirtti. Geçen ayda buna benzer 1 kapanma 1 kişide görmüştüm. Fakat bugün 4 kişinin üyeliğini inceledim 4'ün de de aynı sonuç ortaya çıktı. Ve bu beni neredeyse emin olduğum bir duruma götürdü.

Alt tarafta android telefon uygulamasıyla açılmış 2 kanal var.
vEzmJ6.png

Android Cihaz Yönetici ile Android cihazlarınızı bulun linki yeni eklenmiş. 50 tane kanalı aynı cihazdan açıyorsunuz ve 50 side aynı cihazı gösteriyor. Yani telefonu biliyor, telefondan açılmış kanallarıda biliyor.

Bu nedenle arkdaşlar ben telefon uygulamasıyla kanal açmış ve videoyap botu kullanan arkadaşları her kanalı için bu linke tıklayıp telefon uygulama erişim linkinden kaldırmaya davet ediyorum.

Bugün çıkan bir haberede dikkatinizi çekmek istiyorum.
Google kaybolan Android telefonları bulacak!

Not: Bunlar benim araştırmalarımdır. Hiç bir telefon ile kanal açıp satan kişiyi zan altında bırakmak istemiyorum. Belkide kanallarda hiç bir sıkıntı yoktur. Fakat aldığınız bu kanallara telefon erişiminden kaldırmanız en iyisi olacaktır.

.

buyfullchaneldan aldığım kanalların bazıları eeepc den her aldığım
kanalın gizli sorusunu, kurtarma mailini ve hesaba erişen uygulama ve cizhazlarını kaldırıyorum, şu ana kadar toplu kapanma yaşamadım.

önceden toplu kapanan android maillerimin hepsinin telefon izinlerini kaldırmıştım kurtarma eklemiştim ülke değiştirmiştim vb vb normal üyeliğe benzetmek için her şeyi yapıyordum ama yemedi hepsi gitti aynı anda

Valla benim de çok kanal gitmeye başlamıştı.Mailleri aldığım kişiler androidle açıyorlardı.Şüpheyle bakıyordum androidle açılan maillere artık tövbe androide.Kanalı açtığımda varsayılan ülke türkiye yerine afganistan gözüküyor ayrı yeten.

birazda mail satıcısı yada çalışma sisteminizlede kaynaklı olabilir benimde telefon ile açılmış ama onay istememiş kanallarım var kontrol ettim bi kapanma yok şu anda çok şükür

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri