Merhabalar arkadaşlar,gerçekten büyük bir proje için bizim sitemizi tasarlayacak kâr ortağı olacak bizim isteklerimizi hesapları yönetmemizi,sanal ticarete yakın bir sistem kuracağımız işimiz için sistemi anlattıktan sonra bize güvenecek ve güvenebiliceğimiz (yapacağı tasarıma,sisteme tabiki karşılığını vereceğiz) gerçekten bu iş için çok az zamanını ayırarak resmi bir site kuracağımız bize yardım edecek gönüllü arkadaşlar arıyoruz ve bunları yazışarak değil konuşarak anlatmak istiyorum,ilerleyen süreçte yüzyüze görüşerek,bir ofis açarak bu çok keyifli ve kârlı işte bizim yanımızda olmalarını istiyoruz.Telefonlarınızı ve yorumlarınızı canı gönülden bekliyorum.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam.
Aslında anlatmak istediğim tek şey bi bir site tasarlıycak,isteğimiz sistemi oluşturcak bir webmaster arıyoruz.Lütfen ciddiye alın beni inanın çok güzel olacak herşey.
Aslında anlatmak istediğim tek şey bi bir site tasarlıycak,isteğimiz sistemi oluşturcak bir webmaster arıyoruz.Lütfen ciddiye alın beni inanın çok güzel olacak herşey.
Moderatör tarafında düzenlendi: