Webmastersitesi Davetiye Kodu Acil Yardım

T
  • Kullanıcı Tahacel1k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bana da ws davetiyesi lazım.Olan arkadaşlar gönderebilir mi?

Beyler son teklifim artık veriyosanız verin vermiyosanız gayrimenkul bir siteden parayla alıcam. + O kadar vardı üye olmadın dien arkadaş Yaz tatilinde 1 gün bile aksatmadan full forumdaydım sadece bana kalan 10 kuruş parayla bile büyük mebla yaptım ancak okulum başladığı için 4-5 ay hiç girmedim ve şifrelerimi sık değiştirdiğim için şifremi unuttum yoksa gelip burda kimsenin ağzını çekmem merak etme. Ws davetiyesi yollayana twitter takipçi kasma paneli + Telefon onaylı GMAİL hesabı vericem. Son 1 gün beklicem kafasına yatan öm atabilir onlineyım bu akşam.

r10.net de banada lazım varsa verene baska forumlarlarda davetiye verilir + ekstra facebook sayfa twitter v.b.. seylerde verebilirm yeterki r10 davetiye veren olsn

Webmastersitesi için ücretli tedarik edebiliriz. Fiyatını bilmiyorum sorcam arkadaşa bende

Webmastersitesi için ücretli davetiye satan ve bu davetiyeyi ücretli alan kişilerin saptanması halinde tüm birbiriyle bağlantılı hesaplar süresiz devre dışı bırakılacaktır

Webmastersitesi için ücretli davetiye satan ve bu davetiyeyi ücretli alan kişilerin saptanması halinde tüm birbiriyle bağlantılı hesaplar süresiz devre dışı bırakılacaktır
Başka çare yok kardeşim herkez birbirine yalaklık peşinde geri kalanı konuyu ben açıyorum bana hiçbirşey yok cevaplıyan mod a davetiye var burda ciddiyetsizlik var parası neyse vericez artık illegal yollardan.

Bir kişinin size davetiye yollaması demek;
Ben bu kişiye kefilim, forumda oluşturacağı tüm olumsuzluklara da kefilim demek.
Sen olsan tanımadığın birisine davetiye verir misin?

Bir kişinin size davetiye yollaması demek;
Ben bu kişiye kefilim, forumda oluşturacağı tüm olumsuzluklara da kefilim demek.
Sen olsan tanımadığın birisine davetiye verir misin?

Sıkıntı yok kardeşim. ForumeXe , TheFrm 'da beni iyi tanırlar bu nickle git herkese sorabilirsin. Malesef o forumlarda veren veya satan kişi bulamadım.

ws diyince bende girip baktım tam 3 yılım olmuş :) davetiye yollayamam. internette sörf yaparken gözüne takılan bir site forum oldumu gir al bi üyelik ilerde mutlaka işine yarıyor :) ben bu sayede çoğu ücretli davetiyesi satılan forumlarda üyelik sahibiyim :) açıkçası pek kullanmıyorum ama ilerde işime yaracağını biliyorum :)

Kendine referans gösterebilecek bir arkadaşa W-s davetiyesi yollayabilirim.

Edit: Vazgeçtim

Sıkıntı yok kardeşim. ForumeXe , TheFrm 'da beni iyi tanırlar bu nickle git herkese sorabilirsin. Malesef o forumlarda veren veya satan kişi bulamadım.

Birader bu nickle ban yemişsin W-S 'de http://www.webmastersitesi.com/tahacel1k-289102.html

Ban yediğin konuda bu http://www.webmastersitesi.com/inte...ke-gercek-farketmez-paypal-aninda-odeme-2.htm
sonra gelmişsiniz davetiye istiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri