WEBMONEY banka çekimi 2017

• Kullanıcı erbain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
miktara gore kesinti yapiyor banka, 500$ uzeri icin yaklasik %10, altinda ise %20leri buluyor, dusuk miktarlari banka ile cekmek istiyorsaniz birkac ay cuzdanda biriktirmek daha avantajli.

Bu durumu bilmememiz çok kötü oldu hocam bizim için, en para 35 dolar kesinti yapmış ama hesapta 4 küsür dolar kesinti yaptım diyo. Ne diyelimki ama çekmek isteyen arkadaşlar bu durumu bilirlerse kazançları olur. Çünkü, cidden can sıkıcı bu kadar kesinti hocam

uluslararasi para transferlerinde ne kadar kesilecegi ongorulemiyor maalesef, bunda yerli bankalarin hicbir sucu yok, araci bankalar kesiyor ve her gonderide araci banka olmak zorunda, bazen araci banka 2 olabiliyor, her gelen-giden yurtdisi paradan citibank gibi bankalar boyle komisyonu kesiyorlar, sadece Turkiye icin degil, dunyada bu gecerli maalesef.

Confirmation code can not be sent in the SMS, as on your purse is insufficient funds to pay. The full amount (including SMS charges) is 134.95 WMZ. Refill your purse or use E-NUM. Bu berbat hatayı bir türlü çözemedim Telefona konuda gecen programları ındırdım e-numu onayladım yıne hata verıyor Sankı rusya dan toprak satın alacağız bu webmoney benim için tam bir kafa ağırısı

sms icin de 0.05wmz ucret kesiliyor, cekim yaparken %0.8+sms ucretini dusup ona gore cekmeniz lazim, 134wmz bankaya cektiginizde 40$ civari kesinti olacaktir, isterseniz %5 ile bankaya bozum yapabilirim.

Confirmation code can not be sent in the SMS, as on your purse is insufficient funds to pay. The full amount (including SMS charges) is 134.95 WMZ. Refill your purse or use E-NUM. Bu berbat hatayı bir türlü çözemedim Telefona konuda gecen programları ındırdım e-numu onayladım yıne hata verıyor Sankı rusya dan toprak satın alacağız bu webmoney benim için tam bir kafa ağırısı

sms icin de 0.05wmz ucret kesiliyor, cekim yaparken %0.8+sms ucretini dusup ona gore cekmeniz lazim, 134wmz bankaya cektiginizde 40$ civari kesinti olacaktir, isterseniz %5 ile bankaya bozum yapabilirim.
Teşekkür ederim Allah razı olsun cevabınız için aynen dediğiniz gibi yapmıstım yıne hata vermıstı 10dk sonra tekrar denedım telefona kod geldi

[MENTION=13695]erbain[/MENTION] hocam ben bütün adımları yaptım telefona gerekli uygulamaları indirdim sms gelmiyor ne yaptıysam sms gelmedi

500 + 500 e 2 ayrı çekim, toplamda 2 çekim için 85$ kesinti yapıldı. bilginiz olsun.

2 dk da para hesabıma geçti.
az önce elimde wbmoney vardı.
1-*payments... oradan
2*herhangi bir karta fon transfer
3*card usd seçtim ben
4* 16 hane banka kart nonuz ilk yere
5* kredi kart son kullanum tarihi 4 hane
top-up amoujt yazıyor oradan çekebileceğiniz net rakam ve komisyon gorunuyor. net rakama tıklayın..
6*devam dediğinizde 2 dk da turkıyede kartın hesabına para yatıyor. aynı biçimde kredi kart hesabınada alabiliyorsunuz
04/08/2018 itibari sistem çalışıyor... komisyon 3 usd çat diye transferden alıyor. doviz bozumdanda sanırım banka alıyor. piyasalar açıkken yapmak daha mantıklı bu işi. hafta içi borsa senasları açıkken yapmak. komisyon az yansır kanısındayım.

1-*payments... oradan
3*card usd seçtim ben
top-up amoujt yazıyor oradan çekebileceğiniz net rakam ve komisyon gorunuyor. net rakama tıklayın..
6*devam dediğinizde 2 dk da turkıyede kartın hesabına para yatıyor. aynı biçimde kredi kart hesabınada alabiliyorsunuz
04/08/2018 itibari sistem çalışıyor... komisyon 3 usd çat diye transferden alıyor. doviz bozumdanda sanırım banka alıyor. piyasalar açıkken yapmak daha mantıklı bu işi. hafta içi borsa senasları açıkken yapmak. komisyon az yansır kanısındayım.

forumda güncel kurdan webmoney satın alacak bir sürü insan varken ne diye bununla uğraştınız. karşılıklı fayda varken

forumda güncel kurdan webmoney satın alacak bir sürü insan varken ne diye bununla uğraştınız. karşılıklı fayda varken

Alternatifleri bilmek kötü bişe mi ? Ben 2 dk da işlem yaptım. cep+banka ile...ister yaparsın, ister yapmazsın sonuçta seçim senin hocam...

Güncel alım-satım yapanlar yazarsa onlarla da ticaret yaparız sonuçtu. Duruma göre

Alternatifleri bilmek kötü bişe mi ? Ben 2 dk da işlem yaptım. cep+banka ile...ister yaparsın, ister yapmazsın sonuçta seçim senin hocam...

Güncel alım-satım yapanlar yazarsa onlarla da ticaret yaparız sonuçtu. Duruma göre

20 gün önce konu açtım hocam webmoney lazım diye kimse cevap vermedi. halen de 50$ lazım bana

1-*payments... oradan
3*card usd seçtim ben

banka ne kadar komisyon alıyor tl banka kartına çekim yapılır mı

banka ne kadar komisyon alıyor tl banka kartına çekim yapılır mı

Banka hesabına çekim de çok fazla komisyon olur hocam bende geçenlerde araştırmıştım. Komisyonu sadece webmoney belirttiği kadarıyla kalmıyor çünkü sistem 1-2 aracı bankadan geçiyor ve her bankanın kendine göre ayrı komisyonu oluyor. mesela 100 dolar webmoney e ayrı komisyon veriyorsun ödemenin geçtiği bankalara ayrı komisyon veriyorsun hatta banka tr bankana geldiğinde bile bazı bankalar ayrıca bir daha yurtdışından gelen ödeme diyerek kesinti alıyor. yani hesbaına gelecek tutar tam bir muamma.

banka kartı konusunu hiç bilmiyorum.

Forumda güvenilir arkadaşlar var r10 da ve burada. ama öyle webmoney lazım diyenlere ilk defa işlem yapacaklara dikkat et daha geçen gün arkadaşımın başına geldi 130 dolar bozdurdu sorun yok hemen başka varmı diye sormuş 140 wmz daha var demiş bizim arkadaş onu da alayım demiş wmz yolluyor adam parayı göndermiyor. üstüne param yok diyip yüzsüzce konu açıyor.

https://www.r10.net/cozumlenmis-sikayetler/1891175-odeme-gunu-icin-sure-istiyorum.html

Yani sürekli bozum yapan arkadaşlar var yani sürekli olarak wmz alım satım yapanlar onlarla görüş ayrıca eski den beli bu işi yapan ve artık yasal exchanger olmuş sinanalemi var e currency exchange services buradan da işlem yapabilirsin güvenilirdir.

Edit: burada da konusu varmış https://www.ytpara.com/paypal-alis-...ayeer-okpay-yandexmoney-alim-satim-takas.html

1-*payments... oradan
3*card usd seçtim ben

kullandığınız kart yurtdışı kartı mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri