Lifemaster
Yasaklanmış
Webmoney-BTC/Altcoin Bankalar Arası Transfer İşlemleriniz 7/24 yapılır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
wm bozdurmak icin ekliyorum
skype ekledim 15 20 dolarlık btc alıcam
hocam bitcoinde alt limitiniz var mı? Bazen 10 dolarlık falan ödeme çıkıyor
arkadaş bana wm bozmamıştır daha önce Chelep ismiyle ban yemiş adminler bi kotnrol ederse uygun olur
Sonuç noldu arkadaş halen bozum işlemi yapıyor forumda sevgili adminler bu konu bir netli kazanmalı bence
arkadaş bana wm bozmamıştır daha önce Chelep ismiyle ban yemiş adminler bi kotnrol ederse uygun olur
[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] [MENTION=53160]Bundatamyirmiharfvar[/MENTION] [MENTION=9438]bysasa[/MENTION] [MENTION=8765]robinex[/MENTION] bu arkadaşlarla bozum yaptık. Herhangi bir kötü hareketim olsaydı burada bunu paylaşırlardı. Kendi adıma kayıtlı banka hesaplarından işlem yapıyorum ve herhangi bir dolandırma olayında yukarıdaki arkadaşlardan hesap numaramı alabilir ve savcılığa gidebilirsiniz. Ayrıca güven konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara 1 tl para gönderebilirim. wmz bozum için 1 tl gibisinden açıklama yazarım. Kısaca bana güvenip işlem yapmak isteyen herkese elimden geldiğince bunu kanıtlamaya çalışırım.
Bu konuya ne diyorsunuz daha önce ban yediğiniz söyleniyor, sistemden henüz kontrol etmedim, sizden bi açıklama bekliyorum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.