Webmoney e-ditrixe yanlış gönderilen para

mumru

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
1.707
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
32
Konum
Eskişehir
Arkadaşlar bilmiyorum başına gelen varmı bundan 11 ay önce kadar yanlışlıkla webmoney e-ditrixe 100 dolar birsey gönderdim yanlıslıkla normalde eparaya yani türkiye komisyoncusundan bozuyordum yanlışlıkla ditrixe göndermişim . Durumu iletmiştim Türkiye komisyoncusuna 11 aydır ses soluk yok hala bilgi gelmedi deniyor , çok bir para degil ama merak ettim böyle birsey yasayan varmı ?
 
bende bu hatayı yapmıştım geçen yıl
4 ay sonra ancak gelebilmişti
oda her hafta yazdım ne oldu ne etti diye güç bela almıştım 4 ayda
ama ben webmoneyin direk kendisi ile iletişime geçiyordum skypeden
 
Ben bir defasında webmoney den para bozdurmak istedim ve skype da yanlış birini ekledim ve paramı çaldırdım . Sonra durumu yetkililere anlatan bir mail attım .
Paramı çaldığını ve Türkiye kendini yetkili gösterdiğini söylemiştim. Sonra ses soluk çıkmadı . Paranın antalyadan çekildiği söylendi .

3 Ay sonra girdim webmoney'e ne var yok diye bakıyım dedim. Ve o kişiden paramın iade alındığını gördüm ve bana ödeme yapmışlardı.
Siteden help kısmından iletişime geçmiştim.
 
ilk bozumumu yanlış yapmıştım paranın azerbaycanda bir bankaya gittiğini 6 ay içinde iade edileceğini söylediler, 5. ayda iade edildi..
 
Arkadaşlar bilmiyorum başına gelen varmı bundan 11 ay önce kadar yanlışlıkla webmoney e-ditrixe 100 dolar birsey gönderdim yanlıslıkla normalde eparaya yani türkiye komisyoncusundan bozuyordum yanlışlıkla ditrixe göndermişim . Durumu iletmiştim Türkiye komisyoncusuna 11 aydır ses soluk yok hala bilgi gelmedi deniyor , çok bir para degil ama merak ettim böyle birsey yasayan varmı ?

Ditrix adı ile anılan firma vakti ile bayisi olduğumuz turkpay dır. Web sitesi http://www.turkpay.com.tr/ yanlız şuan siteleri kapalı.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=turkpay

linkinde arama yaptığınızda sayfanın sağ tarafında iletişim ve adres bilgileri mevcuttur.

Adres: Büyükdere Cd. 100-102 Esentepe, Maya Akar Center Vıp Offices, 80280
Telefon: (0212) 347 28 00

Umarım faydası olur.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri