Webmoney Hakkında ACİL/ Ödeme alabilecekmiyim

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaslar durumu söyle anlatayım ayın basında webmoney acmıstım yeni cüzdan olusturdum siteden megersem onun 600 dolar günlük limiti varmı ayın 10 nunda quize o webmoney cüzdanı girdim suan ayın 12 si bugun program kurulup onun 2bin dolara yükseldigini ögrendim bugun programı kurdum fakat kurdugum programla olusturacagım cüzdanın 2bin dolar oldugunu ögrendim . Bu ay quizden alacagım para 1.5k 1.9k dolar ayrı ayrı dashboardlardan.Benim webmoney hesabı 600 dolardan fazla almicagını icin ne olacak ne yapabilirim .?

---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

kimse anlamıyor sanırım bu işlerden.Peki bugun mail felan atsam ödeme yöntemini degistirme gibi bir durum varmı
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

Son düzenleme:
Skype üzerinden bu sitenin türkiye işlerini yapanlar destek veriyor onlarla iletişime geçebilirsin

Skype üzerinden bu sitenin türkiye işlerini yapanlar destek veriyor onlarla iletişime geçebilirsin

gectim yapacak birsey yok diyor websitesinden actıgın hesap 600 dolar günlük limitli ve arttırılamaz diyor. Tek care quizde ödeme yöntemi degistirmek sanırım onlarda 10 nun dan sonra kabul etmiyor yada ben bilmiyorum ediyorsada.Bu ay ödeme alamazsam gelecek ayamı sarkacak acaba.

3 dashboard 5 k olsa 9 günde çkersin hocam zaten acil değilse napcan toplu parayı yavaş yavaş gelsin ha yok dersende bu ayı böle atlat paypala geçiş yap daha fazla kesinti yaptır bilemedim bende :/

hesaba max 600 dolar mı yukleniyo yoksa 600 mu çekiliyo anlamadım

benimde şimdi jeton düştü yaw olay tamamen farklı sen cüzdanım max 600 dolar alır diyosun ama yanlış sanki o ben 600 limitinin günlük hesaba çekme limiti olduğunu sanıyodum

Arkadaslar durumu söyle anlatayım ayın basında webmoney acmıstım yeni cüzdan olusturdum siteden megersem onun 600 dolar günlük limiti varmı ayın 10 nunda quize o webmoney cüzdanı girdim suan ayın 12 si bugun program kurulup onun 2bin dolara yükseldigini ögrendim bugun programı kurdum fakat kurdugum programla olusturacagım cüzdanın 2bin dolar oldugunu ögrendim . Bu ay quizden alacagım para 1.5k 1.9k dolar ayrı ayrı dashboardlardan.Benim webmoney hesabı 600 dolardan fazla almicagını icin ne olacak ne yapabilirim .?

---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 21:07 ----------

kimse anlamıyor sanırım bu işlerden.Peki bugun mail felan atsam ödeme yöntemini degistirme gibi bir durum varmı
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

tek çaren ödeme yöntemini değiştirmek-ya paypal yapacaksın yada yeni limitsiz açtığın wmz numarasını gireceksin,aşırı güvenlik sistemi soğuttu beni ama devam etmeyi düşünüyorum bakalım webmoneyle

Cüzdanlara ödeme limiti diye birşey yok. Pasaport onayladığında webmoney hesabının imitleri kalkmış oluyor. Tek seferde para çekme limitinden bahsediyosun sanırım.

- Eğer bi hesabın vardı daha sonra yeni bi hesap açtın ona pasaport onayı yaptıysan dediğin gibi pasaport onaysız olan hesapta limite takılır ödemen. pm den skype gönder yardımcı olayım

tek çaren ödeme yöntemini değiştirmek-ya paypal yapacaksın yada yeni limitsiz açtığın wmz numarasını gireceksin,aşırı güvenlik sistemi soğuttu beni ama devam etmeyi düşünüyorum bakalım webmoneyle

bende ilk defa deneyim dedimde pismanım 1 haftadır webmoney ile ugrasıyorum yok programdı yyok pasaporttu.

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

Cüzdanlara ödeme limiti diye birşey yok. Pasaport onayladığında webmoney hesabının imitleri kalkmış oluyor. Tek seferde para çekme limitinden bahsediyosun sanırım.

- Eğer bi hesabın vardı daha sonra yeni bi hesap açtın ona pasaport onayı yaptıysan dediğin gibi pasaport onaysız olan hesapta limite takılır ödemen. pm den skype gönder yardımcı olayım

skypedaki arkadas ilk actıgın cüzdan 600 lük dedi para alma limiti felanda 600 dedi yada bilmiyor o arkadas o kadar ısrar ettim ama hala 600 diyor ilki programdan actıgın cüzdan 2000 dolar diyor günlük cekimi istedigin kadar ödeme alırsın ona diyor.

O kadar karışık değil aslında, benim gördüğüm kadarıyla benim anlatımımı okumadan hesap açıyorsunuz tıkanıyorsunuz. Daha sonra skype canlı destek e yazıp tekrar bi hesap daha açtırıyorsunuz. Birine pasaport onaylatıyorsunuz. 2 hesabınız oluyo birine browserdan birine başka yerden giriyosunuz vs çorba gibi oluyo :)

Formal pasaport onaylı tek bir tane zcüzdan var hesabımda bana ödemeyle ilgili bir limitden bahsetmediler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri