Webmoney ile Bitcoin almak

• Kullanıcı techtasarim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

techtasarim

Kayıtlı Üye
Merhaba, Webmoney ile ödeme yapip Bitcoin veya baska alt coinlerden alim yapabilecegimiz bir site var mi arkadaslar? yardimci olursaniz cok sevinirim.

https://indx.ru/mypurse/

webmoney destekli dir.Wmz ile btc,eth vs alıp istediğiniz siteye gönderim yapabiliyorsun.Fakat Üyeliğin onaylı olması gerekiyor.Onaylı değilse 48-72 arası saatte transfer oluyor.Onaylı olursada 24-48 saat arası

https://indx.ru/mypurse/

webmoney destekli dir.Wmz ile btc,eth vs alıp istediğiniz siteye gönderim yapabiliyorsun.Fakat Üyeliğin onaylı olması gerekiyor.Onaylı değilse 48-72 arası saatte transfer oluyor.Onaylı olursada 24-48 saat arası

tesekkürler hocam peki bu siteden diledigimiz miktarda alim yapailiyor muyuz? yoksa sadece orda yazan miktarlari mi almak zorundayiz? siteyi inceledim ancak tam anlayamadim acikcasi.

tesekkürler hocam peki bu siteden diledigimiz miktarda alim yapailiyor muyuz? yoksa sadece orda yazan miktarlari mi almak zorundayiz? siteyi inceledim ancak tam anlayamadim acikcasi.

dilediğiniz fiyattan emir girebilir al-sat yapabilirsiniz.Sitenin btc-eth fiyatı neyse alım yaparsanız hemen alma imkanınız var yada düşmesini beklersiniz.

Son düzenleme:
dilediğiniz fiyattan emir girebilir al-sat yapabilirsiniz.Sitenin btc-eth fiyatı neyse alım yaparsanız hemen alma imkanınız var yada düşmesini beklersiniz.

hocam gecenlerde burdan belli bir miktar wmzyi XMR olarak cevirdim Binanceye gönderdim ayin 3ünden bu yana XMR binanceye gecmedi siteden supporta yazdim. All done! diye cevap verdiler hesabi kontrol ettim bir degisiklik yoktu tekrar yazdim sorunumu anlattim ve su ana icin cevap gelmedi. Acaba buna benzer birsey yasadiniz mi daha önce?

hocam gecenlerde burdan belli bir miktar wmzyi XMR olarak cevirdim Binanceye gönderdim ayin 3ünden bu yana XMR binanceye gecmedi siteden supporta yazdim. All done! diye cevap verdiler hesabi kontrol ettim bir degisiklik yoktu tekrar yazdim sorunumu anlattim ve su ana icin cevap gelmedi. Acaba buna benzer birsey yasadiniz mi daha önce?

Şimdiye kadar 1 kere işlem yaptım.Sorun olmadı.
etherscan txt id'inizde onay işlemleri var mı ona bakın binance mi kabul etmemiş bu site mi kabul etmemiş ona göre tekrar ticket atın.

Şimdiye kadar 1 kere işlem yaptım.Sorun olmadı.
etherscan txt id'inizde onay işlemleri var mı ona bakın binance mi kabul etmemiş bu site mi kabul etmemiş ona göre tekrar ticket atın.

anladim hocam cok tesekkür ediyorum hemen bakip ticket acayim öyleyse

btc türk e btc gönderdim 8 saattir hala gelmedi siz sorunu nasıl çözdünüz

btc türk e btc gönderdim 8 saattir hala gelmedi siz sorunu nasıl çözdünüz

hocam ben ayin 3unde gonderdim normalde orda 48 saate kadar surebilir diyor hesap türünüze göre ama benim xmr transferi gerceklesmedi binance gondermistim. Daha sonra destege yazdim adamlar sacma sapan cevaplar verip 1 hafta oyaladilar en son kusura bakmayin biz yardimci olamayiz sizin transferiniz onaylanmis dedi bende ortada ne para var ne gönderfigim XMR diye yazdim hala cevap yok Binance destege de yazdim ordan hic cevap yok... Bir bardak soguk su ictim su an yapacak bisey de kalmadi hocam. Insallah sizin hesabiniza sorunsuz gecmistir.

hocam ben ayin 3unde gonderdim normalde orda 48 saate kadar surebilir diyor hesap türünüze göre ama benim xmr transferi gerceklesmedi binance gondermistim. Daha sonra destege yazdim adamlar sacma sapan cevaplar verip 1 hafta oyaladilar en son kusura bakmayin biz yardimci olamayiz sizin transferiniz onaylanmis dedi bende ortada ne para var ne gönderfigim XMR diye yazdim hala cevap yok Binance destege de yazdim ordan hic cevap yok... Bir bardak soguk su ictim su an yapacak bisey de kalmadi hocam. Insallah sizin hesabiniza sorunsuz gecmistir.

Geçmiş olsun benim btctürk hesabına bugün geçti btc göndermiştim ben sizin sıkıntı hangi tarafta acaba...

Geçmiş olsun benim btctürk hesabına bugün geçti btc göndermiştim ben sizin sıkıntı hangi tarafta acaba...

hocam ben XMR Monero almistim Binance hesabindaki deposit adresini aldim oraya attim islem gecmisinde felan gozukuyor. Ama binance sitesinden islem gecmisine bakinca hicbirsey yok defalarca yazdim ama yardim eden kimse de yok. Hocam siz yuklu btc aldiniz toplamda kac saate gecti direk btctürke attiniz degil mi?

hocam ben XMR Monero almistim Binance hesabindaki deposit adresini aldim oraya attim islem gecmisinde felan gozukuyor. Ama binance sitesinden islem gecmisine bakinca hicbirsey yok defalarca yazdim ama yardim eden kimse de yok. Hocam siz yuklu btc aldiniz toplamda kac saate gecti direk btctürke attiniz degil mi?

500 dolarlık btc aldım btc türk e 20 saatte ulaştı yaklaşık

500 dolarlık btc aldım btc türk e 20 saatte ulaştı yaklaşık

Valla hocam bu indx.ru guvenim kalmadi cok sükür sizinki gelmis. Binance destege yazdim 1 haftadir cevap bile vermediler malesef :) Hocam peki 500 dolar hic ne kadar bir masraf oldu totalde?

Arkadaşlar webmoney cüzdandaki bitcoini başka bir bitcoin hesabına nasıl göndrebiliriz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri