Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
webmoneyalsat < skype ekle yardımcı olurlar
ulaşsanda bişey olmuyor unut o hesabıSelamlar, kvm dosyasinin şifresini unuttum webmoneyalsat ekibindende kimseye ulaşamiyorum. Bilgisi olan var mı ne yapabilirim acaba*
ulaşsanda bişey olmuyor unut o hesabı
ulaşsanda bişey olmuyor unut o hesabı
yok ben ulaşmıştım rusyaya mail atmışlardı kvm dosyam gelmişti yani unutmasın arkadaş
sebebini onlarda bilmiyor benim herşeyim var kmw dosyası mail adresi site şifresi tel no değiştirdim eski hat kapalı sırf bu yüzden acamıyorlar hesabı hesapda 12 lwl onaylı hesapSebep*
sebebini onlarda bilmiyor benim herşeyim var kmw dosyası mail adresi site şifresi tel no değiştirdim eski hat kapalı sırf bu yüzden acamıyorlar hesabı hesapda 12 lwl onaylı hesap
webmoneyalsat skype ekle yardımcı olurlarustad tlf felan herşey var ancak şifreyi unuttum sadece sıkıntım bu.
hocam nasıl hallettin ben şifremi biliyorum ancak dosyayı kaybettimbeyler bi üst mesaj hakkında bilgisi olan yok mudur? biraz acil.
webmoney yardıma mail attım, dönüş olmadı kaç gündür. skypedaki webmoneyalsat'ta bu işi bıraktı heralde.
---------- Spam Engelliyici 17:51 ---------- Önceki Mesaj 17:41 ----------
tamam hallettim.
hocam nasıl hallettin ben şifremi biliyorum ancak dosyayı kaybettim
halledemedim, sildim webmoney i, tarayıcıdan hallediyorum. parayı harcayıp bitiricem sonra hesabı kapatıcam. merkez bankası kasası gibi güvenlik önlemleri var, sıkıyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.