webmoney para çekme

purepower

Kayıtlı Üye
webmoneyi denemek amaçlı çalıştığım firmadan ödeme istedim gönderdiler. parayı çekmem için banka hesabı eklemem gerekiyor seçenklerden hangisini seçeceğim. ödemeyi tl olarakmı yapıyorlar türkiye kullanıcılarına dolar olarakmı. dolar olarak yapıyorlarsa kuzenin doviz hesabını girmem gerekiyor. tl olaraksa kendi hesabımı gireceğim.. hesap sahibi ben olmazsam yine ödeme yapıyormu bunları öğrenmek istiyorum arkadaşlar cevap vereceklere teşekkür ederim.

732c0141-Screenshot_2.png

sakın olaki telefonunuzu falan kaybetmeyin . eski hattımı kaybettim telefon olamdan gireemiyorum. telefonuda eski hat kapandıgı için değiştirremiyorum . Rusyaya noterden belge falan istediler attım kenara kullanmıyorum

sakın olaki telefonunuzu falan kaybetmeyin . eski hattımı kaybettim telefon olamdan gireemiyorum. telefonuda eski hat kapandıgı için değiştirremiyorum . Rusyaya noterden belge falan istediler attım kenara kullanmıyorum

anladım hocam. çekim işlemini nasıl yapacağım çok karmaşık paypalın gözünü seveyim

Hocam bende de o kadar bakiye vardı hiçbiryer bozmadı az diye.Bende aliexpress den sipariş verdim bişeyler oraya gitti :) Aliexpress te geçiyo :)

teşekkürler izliyorum. doviz hesabınamı çekeyim tl hesabınamı

---------- Spam Engelliyici 16:06 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

0caaead8-Screenshot_1.png

pasaport olayı ne oluyor arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:06 ----------

Hocam bende de o kadar bakiye vardı hiçbiryer bozmadı az diye.Bende aliexpress den sipariş verdim bişeyler oraya gitti :) Aliexpress te geçiyo :)

biraz daha ödeme isterim o sorun değil hocam ama çok karmaşık webmoneyi kullanmak oldukça zor

[MENTION=34261]purepower[/MENTION] webmoney keeper programı kurulu degılmı kurulu düşüncesıyle dırek bunu attım. TL hesabı.

hesabı onaylatma limit olmaması için

Limit değilde artık mecburi webmoneyalsat diye bir skype adresi wardi hatta googleye webmoneyalsat ytparada diye atınca direk onun konusu çıkıyordu o arkadaş 7/24 yardımcı oluyor. Onunla iletisime geçebilirsiniz geçenlerde onun yardımıyla 100 Euro bozdurdum

bilgisayarınızda WebMoney Keeper programı yüklüyse telefonsuz açılıyor.

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

webmoneyi denemek amaçlı çalıştığım firmadan ödeme istedim gönderdiler. parayı çekmem için banka hesabı eklemem gerekiyor seçenklerden hangisini seçeceğim. ödemeyi tl olarakmı yapıyorlar türkiye kullanıcılarına dolar olarakmı. dolar olarak yapıyorlarsa kuzenin doviz hesabını girmem gerekiyor. tl olaraksa kendi hesabımı gireceğim.. hesap sahibi ben olmazsam yine ödeme yapıyormu bunları öğrenmek istiyorum arkadaşlar cevap vereceklere teşekkür ederim.

732c0141-Screenshot_2.png

http://www.ytpara.com/837183-post732.html
hocam buradaki yörüngeleri takip edin

---------- Spam Engelliyici 11:33 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

hesap doğrulama için ise;
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/55818-webmoney-paypal-alternatifi-anlatim-destek.html

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:33 ----------

ilk başta çok karışık gözüküyor. fakat 1 kere işlemi sağlam yaptıktan sonra aslında en kolay para alma yöntemi.

bilgisayarınızda WebMoney Keeper programı yüklüyse telefonsuz açılıyor.

---------- Spam Engelliyici 11:31 ---------- Önceki Mesaj 11:26 ----------

http://www.ytpara.com/837183-post732.html
hocam buradaki yörüngeleri takip edin

---------- Spam Engelliyici 11:33 ---------- Önceki Mesaj 11:31 ----------

hesap doğrulama için ise;
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/55818-webmoney-paypal-alternatifi-anlatim-destek.html

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:33 ----------

ilk başta çok karışık gözüküyor. fakat 1 kere işlemi sağlam yaptıktan sonra aslında en kolay para alma yöntemi.

ya program olsa ne olacak ben diyormki telefonunuzu kaybederseniz numarayı değiştirmek için noterden belge falan istiyorlar sadece telefonunu değiştirmek için diyorum adam webmoney keeper olsa çalışıyor diyor
he kaybolan hattımızda o programda çalışıyor !
bizde biliyoruz programın çaıştıgını ama hat kayboldu ve numaraya ulaşaılamıyor ise sıkıntı numara değiştiremiyosun para gönderip alamıyosun noterden onaylı belgeler istiyorlar
forumun adını ytbilginleri diye değiştirmek lazım

ya program olsa ne olacak ben diyormki telefonunuzu kaybederseniz numarayı değiştirmek için noterden belge falan istiyorlar sadece telefonunu değiştirmek için diyorum adam webmoney keeper olsa çalışıyor diyor
bizde biliyoruz programın çaıştıgını ama hat kayboldu ve numaraya ulaşaılamıyor ise sıkıntı numara değiştiremiyosun para gönderip alamıyosun noterden onaylı belgeler istiyorlar

Bilgilendirmeniz yanlıştır. WebMoney içerisinde her türlü problem bir diğer erişim bilgisi ile giderilebilir. Siz ise 1'den fazla erişim bilginizi kaybetmişsiniz. Böyle olunca hesabın size ait olduğunu hiç bir şekilde kanıtlayamıyor oluyorsunuz. Kısacası:

- Telefon numaranıza erişim yitirirseniz program aracılığı ile bir kaç işlemde durumu çözebilirsiniz.

- Programa erişimi kaybederseniz telefonu da kullanacağınız kurtarma işlemleri ile çözüme ulaşabilirsiniz.

- Fakat her ikisini de kaybederseniz bu durumda hesabın size ait olduğunu kanıtlamak için yasal bir merci gerekir. Noter ile hesap bilgilerinizin size ait olduğunu kanıtlamanızı isteriz ki bu sizin için gerekli bir durumdur. Kendi keyfi davranışımız değildir.

** Sizin yerinize buradaki herkes de gelip hesabınızın erişimini bizim yardımımızla alabilirdi değil mi?

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

teşekkür ederim bakacağım

Merhaba, www.webmoneyalsat.com sitesinde canlı destek mevcuttur. Kendilerine yazınız. Size adım adım yardımcı olacaklardır.

Bilgilendirmeniz yanlıştır. WebMoney içerisinde her türlü problem bir diğer erişim bilgisi ile giderilebilir. Siz ise 1'den fazla erişim bilginizi kaybetmişsiniz. Böyle olunca hesabın size ait olduğunu hiç bir şekilde kanıtlayamıyor oluyorsunuz. Kısacası:

- Telefon numaranıza erişim yitirirseniz program aracılığı ile bir kaç işlemde durumu çözebilirsiniz.

- Programa erişimi kaybederseniz telefonu da kullanacağınız kurtarma işlemleri ile çözüme ulaşabilirsiniz.

- Fakat her ikisini de kaybederseniz bu durumda hesabın size ait olduğunu kanıtlamak için yasal bir merci gerekir. Noter ile hesap bilgilerinizin size ait olduğunu kanıtlamanızı isteriz ki bu sizin için gerekli bir durumdur. Kendi keyfi davranışımız değildir.

** Sizin yerinize buradaki herkes de gelip hesabınızın erişimini bizim yardımımızla alabilirdi değil mi?

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

Merhaba, www.webmoneyalsat.com sitesinde canlı destek mevcuttur. Kendilerine yazınız. Size adım adım yardımcı olacaklardır.

tmm sizsiniz bir gün birinin başına gelirse bu konuyu size hatırlatırım.
Malesef ki format attım konuşmalar gitti o yüzden siz haklısnız diyip geçiyorum :cool:

hocam ben gecen sene hattımı aveadan vodefone ye gecirdim. telefon ile giris yapamıyordum. sonra arastırmalarımın sonucunda program ile giris yapıp telefon numaramı güncelledim. bilgisayarımda eger program yuklu olmasaydı hiçbir şekilde hesaba giremezdim. yazdıklarım bizzat yaşadıklarımdır.

hocam ben gecen sene hattımı aveadan vodefone ye gecirdim. telefon ile giris yapamıyordum. sonra arastırmalarımın sonucunda program ile giris yapıp telefon numaramı güncelledim. bilgisayarımda eger program yuklu olmasaydı hiçbir şekilde hesaba giremezdim. yazdıklarım bizzat yaşadıklarımdır.
eski telefon varsa sıkıntı yok
ama eger eski telefonda yoksa diyelimki kapandı vs bişey oldu.
o zaman sen oldugunu ispatlaman için !!! noterden belgeler bilmem neler lazım bende onu anlatmaya çalışıyorum. Buraya yazıyorlar çok basitmiş gibi algılanıyor. Değil sadece telefon erişimi olmadıgı için bile noterden onaylatıcaz rusya ya merkese göndericez dünya kadar masraf ne zaman gelir kimbilir. zaten kimlik ile dogrulama yaptık ilk dünya kadar belge gönderdik.
Bende bizzat yaşadıgım şeyi anlatıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri