Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Her odeme donemi nedense garanti gişe kurlari sapitiyor bende anlamadim

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merkez bankası hocam, şuan alış 2.8686

TCMB

4 kuruş yada 5 kuruş, önemli olan kur üç kağıtçılığı yapmamaları. Şuan kur neyse merkez bankasının onu uygulamaları lazım. Diğer türlü art niyet var demektir. Yüzde olarak kesintiden kazanıyorlar zaten bide kurdan kazanmaya çalışırlarsa aç gözlülükten başka bir şey olmaz. Güvenilirliğini yitirir gözümüzde.

Kurda herhangi bir sorun görünmüyor. Şu anda siz serbest piyasa kurlarına bakıyorsunuz. Bu kuru uygulayan bir banka yok biz işlem yapmaya çalıştığımızda. Ayrıca ülkedeki bu dalgalı kurdan dolayı minimum da olsa kur koruma koymak zorundayız.

Kıyasladığınız diğer rakip kurumlarda bu kur koruma bizim 2-3 katımızdır.

---------- Spam Engelliyici 16:37 ---------- Önceki Mesaj 16:34 ----------

son kur farkıyla paypalla baş başa gidiyor webmoneyalsat da.. üstüne bir de yüzdelik kesinti..

Lütfen doğru kontrol ediniz. Şu anda kontrolümüze göre bizim kurumuz oldukça daha iyi.

Yüzdelik kesinti kısmına gelince diğer rakibimzde siz QUIZden çekerken %5 kesilir. WebMoney de kesilmez. Sonrasında %3,8 kesilir. Burada da %1,2 karınız mevcuttur. Paranızı da çok daha kısa sürede gönderiyoruz.

---------- Spam Engelliyici 16:42 ---------- Önceki Mesaj 16:37 ----------

direk hesaba cekin beyler (konusu vardi )adamlar zengin oldu valla resmen

mobilden yazilmistir...

Tüm servisler WebMoney olarak bize ait zaten. Diğer servisi kullanırsanız yaşayacağınız sorunları dile getirdik daha önce. Seçim size ait tabii ki.

Kurda herhangi bir sorun görünmüyor. Şu anda siz serbest piyasa kurlarına bakıyorsunuz. Bu kuru uygulayan bir banka yok biz işlem yapmaya çalıştığımızda. Ayrıca ülkedeki bu dalgalı kurdan dolayı minimum da olsa kur koruma koymak zorundayız.

Sizde şuan alış 2.852;

Enparada: 2:875
İsbankta: 2.875
Türkiye merkez bankası: 2.875

Dilerseniz resimde koyabilirim ama herkes girip elindeki telefondan kolayca görebilir zaten bu rakamları. Şimdi diyorsunuz ki hiç bir banka merkez bankası kurunu uygulamıyor serbest piyasalar için o, böyle bir tabiri ilk kez duydum.

Kurda genellikle 2-3 kuruş bir uyanıklık var, siz bankalar üzerinden iş yapıyorsunuz resmi rakamı uygulamanız gerekli ama siz bir döviz bürosu gibi ticaret işi yapar bilinciyle kuruşlardan kazanmayı deniyorsunuz gayet. Bana öyle geldi en azından.

Arkadaşlar 2 kuruş bizim için sorun değil ama örneğin 200 bin dolar para döndü bizlere gönderildi ödeme gününde buradan 4-5 bin lira ekstra para kazanacaklar.

İyice güven kaybediyorsunuz benim nazarımda tabi, birinin çıkıp payoneer videolu anlatım yapması an meselesidir. Zamanında nasıl paypaldan kaçıp webmoney'e koştuysa herkes biranda aynı şey payoneer kaçmak için geçerli olabilir.

Dediğim şeyler tamamen benim görüşüm, katılan arkadaşlar katılır katılmayan katılmaz. Ben kurları resmi değerlere göre ayarlamanızı şiddetle tavsiye ederim.

ya kardeşim ne dil döküyorsun her lafa cevabı var bunların ödeme günleri sen fiyatların 3-5 kuruş daha düştüğünü göreceksin her ödeme döneminde bu böyledir.ama sorsan yok şöyle yok böyle açık açık deseki biz kar etmek için bunu yapıyoruz dese bişi demem iyi hoş olsun derim ama herşeye bir bahaneleri var.

Sizde şuan alış 2.852;

Enparada: 2:875
İsbankta: 2.875
Türkiye merkez bankası: 2.875

Dilerseniz resimde koyabilirim ama herkes girip elindeki telefondan kolayca görebilir zaten bu rakamları. Şimdi diyorsunuz ki hiç bir banka merkez bankası kurunu uygulamıyor serbest piyasalar için o, böyle bir tabiri ilk kez duydum.

Kurda genellikle 2-3 kuruş bir uyanıklık var, siz bankalar üzerinden iş yapıyorsunuz resmi rakamı uygulamanız gerekli ama siz bir döviz bürosu gibi ticaret işi yapar bilinciyle kuruşlardan kazanmayı deniyorsunuz gayet. Bana öyle geldi en azından.

Arkadaşlar 2 kuruş bizim için sorun değil ama örneğin 200 bin dolar para döndü bizlere gönderildi ödeme gününde buradan 4-5 bin lira ekstra para kazanacaklar.

İyice güven kaybediyorsunuz benim nazarımda tabi, birinin çıkıp payoneer videolu anlatım yapması an meselesidir. Zamanında nasıl paypaldan kaçıp webmoney'e koştuysa herkes biranda aynı şey payoneer kaçmak için geçerli olabilir.

Dediğim şeyler tamamen benim görüşüm, katılan arkadaşlar katılır katılmayan katılmaz. Ben kurları resmi değerlere göre ayarlamanızı şiddetle tavsiye ederim.

aynen hocam enpara dan dolar satmaya kalktigimiz zaman ile webmoney arasinda 50 lira( 2k dolar isleminde )gibi bi oynama var. not piyasa kurlarina gore degil oynama bizzat enparadan satmaya kalktim dolar farki oyle gordum.

mobilden yazilmistir...

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] hocam hiç beklemeyın bence açın ek bir seçenek olmuş olur

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION] hocam hiç beklemeyın bence açın ek bir seçenek olmuş olur

İlk payoneer ödemesi alan benim, fakat henüz bankaya çekemedim.Dün quiz konusunda da yazdım USD olarak geliyor hesabınıza ama siz USD hesabı ekleyip USD alacağım diye beklerken kendi kurlarından hemde sizi uyarmadan sormadan bozum yapıp parayı eklediğniz dolar hesabınıza TL olarak gönderiyorlar.Henüz çok yeni ve karışık bir sistem 3 hane ne oldu onu bile bilmiyorum.Türkçe destek var yazıyor sitede mail attım dün öğlen hala dönen olmadı.

İlk payoneer ödemesi alan benim, fakat henüz bankaya çekemedim.Dün quiz konusunda da yazdım USD olarak geliyor hesabınıza ama siz USD hesabı ekleyip USD alacağım diye beklerken kendi kurlarından hemde sizi uyarmadan sormadan bozum yapıp parayı eklediğniz dolar hesabınıza TL olarak gönderiyorlar.Henüz çok yeni ve karışık bir sistem 3 hane ne oldu onu bile bilmiyorum.Türkçe destek var yazıyor sitede mail attım dün öğlen hala dönen olmadı.

komısyonu ne bozum işlemince ve kaç günde gönderiyorlar

komısyonu ne bozum işlemince ve kaç günde gönderiyorlar

Komisyon 0 hocam.Bozumdan kazanıyorlar.%2 gibi düşük bir kuru var.3 iş günü içinde ödeme yapılacak diye mail geldi.Ne benden kimlik istediler nede başka bir şey.Anlamadım. Bakalım para dolar hesabına türk lirası olarak geleceği için çok büyük ihtimal geri dönecek.Paranın gelmesini bekliyorum sonra payoneer konusu açacağım.

Şuan cevap bekliyorum, eğer düzenleme yapmazlarsa kurlarda kısa bir süre içinde forumda sabitlenmek üzere "Neden WebMoney kullanmamalıyız?" ve "Payoneer Anlatım ve Kullanımı" şeklinde çok detaylı bir konu açacağım. Bu tekele bir son vermek için elimizden geleni yaparız.

"Tehdit olarak algılıyorsanız sorun yok, webmoney ile anlaşmanız olan belli bir yüzdeyi alıyorsunuz bundan da gayet güzel paralar kazanıyorsunuz. Burada arkadaşlarımızı örgütleyerek sadece payoneer'e geçmekle kalmayıp webmoneye, webmoneyin değerli kullanıcılarına hakkınız olarak kazandığınız yüzdeden gelen gelir dışında dışında kurdan nasıl geçirdiğinizi anlatan bolca mailler atabiliriz. Artık webmoneye de buradaki cevaplarınız gibi bir cevap verirsiniz."

Burada bu kadar insanı salak ve koyun yerine koyup küstah cevaplar vermek hiç bir zaman mantıklı olmamıştır.

Hala şoktayım beni salak yerine koyup o kurları kimse uygulamaz yaaa kendimizi korumak için size kurdan geçiriyoruz temalı cevap verdiler resmen. Hiç bankaların sitesine girip kurlara bakmakta akıllarına gelmemiş.

KUSURA BAKMAYIN BAZI SÖZLERİM BİRAZ AĞIR GÖRÜLEBİLİR AMA NEYSE ONU YAZDIM. ARKADAŞLAR BİLİNÇLENSİN BEN KAÇ GÜNSE BAN CEZASI ÇEKERİM SORUN DEĞİL.

en başta şunu söylebilirim ki kötü niyetliler.ilk çıktıkları günden beri bize hizmet vermek için mi burdalar yoksa kendilerine hizmet için mi anlamaya çalışıyorum.her hizmetin bir karşılığı vardır ama bir hizmet için 2-3 yerden kesinti yapılmaz.en son banka çekimimde gelip skype dan sordular hangi yolla çektiniz diye.konuşmayı aynen koyuyorum.bence orda anlatmak istedikleri ''bak bu yolla çekiliyor ama şöyle böyle olur'' sonuçları,sen gel bunu forumda fazla yayma anlamı çıkardım...bu şekilde düşünmeme bir sürü sebep var.bunlardan biri de bu konuşmayı yaptıktan 5dk geçmeden forumdan birisine direk bankaya çekme konusunda 4-5 günde hesabınıza gelir,beklersiniz cevabı vermeleri...sürekli direk bankaya çekmelerden milleti uzak tutmaya çabaları...sonrasında da bu servisi kapatabiliriz demeleri ve kapatmaları.bunun kokusu da yakında çıkar.wm ingilizce,rusça destekten elbet bir cevap alırız.olmazsa gidip masak a sorarız bu worlpay in yatırımlarında sorun olur mu diye.worldpay den daha güçlü bir finans şirketi var mı onu da bilmiyorum.adamlar global olarak işini layığıyla yapan bir firma.ayrıca gelen paralarda arkada başka bir aracı banka görünmüyor.direk ingiltere worldpay den gönderiliyor paralar.

[20.10.2015 23:46:48] ' WebMoney Al-Sat: Merhabalar müsait misiniz?
[20.10.2015 23:46:57] Daralll .: evet
[20.10.2015 23:47:20] ' WebMoney Al-Sat: Forumda belirtmişsiniz direkt olarak bankaya çekme işlemim 24 saat içinde geldi şeklinde
[20.10.2015 23:47:39] ' WebMoney Al-Sat: WebMoney global USD para çekme sistemini mi kullandınız?
[20.10.2015 23:49:09] Daralll .: valla kullandığım sizin en alttaki kutuyu seçtiğim yerde ilkini seçip banka bilgilerini yazmak.ilk işlemi 3 ay önce yaptığımdan dolayı,bankada kayıtlı olduğundan aynı yerden girip çektim.2bin üzeri olunca o yolla çekmeyi tercih ediyorum
[20.10.2015 23:49:55] ' WebMoney Al-Sat: tabii o da bizim servisimiz
[20.10.2015 23:50:03] ' WebMoney Al-Sat: ama 24 saat kısmına takıldık biz
[20.10.2015 23:50:12] ' WebMoney Al-Sat: bir süredir USD için muhabir bankalarla görüşüyorduk ama
[20.10.2015 23:50:17] ' WebMoney Al-Sat: hızlandırmak için
[20.10.2015 23:50:21] ' WebMoney Al-Sat: bize olumlu dönmediler
[20.10.2015 23:50:35] ' WebMoney Al-Sat: acaba haber vermeden bir gelişme mi yaptılar
[20.10.2015 23:50:40] ' WebMoney Al-Sat: diye düşündük sormak istedik
[20.10.2015 23:50:46] Daralll .: ilkinde onay için 48 saat sürmüştü ama onaydan 24 saat sonra gelmişti yine.onay aşaması 24 saat+paranın gelmesi 24 saat sürmüştü
[20.10.2015 23:51:52] Daralll .: bu sefer banka zaten onaylı diye 20 saat falan sürdü hatta...bende fazla dile getirmedim ,daha fazla yanlış anlaşılmayın diye.yazmış bulundum ama sonrasında bıraktım
[20.10.2015 23:54:10] ' WebMoney Al-Sat: yok servis bizim WorldPay ile ortak servisimiz
[20.10.2015 23:54:15] ' WebMoney Al-Sat: sorun yok tanınmasında
[20.10.2015 23:54:29] ' WebMoney Al-Sat: Para size WorlPay üzerinden geldi değil mi?
[20.10.2015 23:54:40] Daralll .: evet gönderen worldpay
[20.10.2015 23:54:42] ' WebMoney Al-Sat: WorldPay*
[20.10.2015 23:54:46] ' WebMoney Al-Sat: ok süper o zaman
[20.10.2015 23:55:04] ' WebMoney Al-Sat: tek sıkıntı var o konuda sizin de bilginiz olsun
[20.10.2015 23:55:10] ' WebMoney Al-Sat: hani olmaz ama olursa diye
[20.10.2015 23:55:23] ' WebMoney Al-Sat: Ülkede biliyorsunuz hep bahsediyoruz PayPal ve biz
[20.10.2015 23:55:26] ' WebMoney Al-Sat: bir kanun çıktı
[20.10.2015 23:55:37] ' WebMoney Al-Sat: WorldPay şu an için yasal değil
[20.10.2015 23:55:46] ' WebMoney Al-Sat: ama bizimle birlikte regule oluyorlar
[20.10.2015 23:55:51] ' WebMoney Al-Sat: olana kadar bir sıkıntı olabilir
[20.10.2015 23:56:04] Daralll .: evet.worldpay hangi ülke kuruluşu diye baktım da İngiltere gibi görünüyordu...
[20.10.2015 23:56:15] ' WebMoney Al-Sat: İngiltere ve US
[20.10.2015 23:56:23] ' WebMoney Al-Sat: ama lisansları yok
[20.10.2015 23:56:29] ' WebMoney Al-Sat: o yüzden şu anda tanıtamıyoruz
[20.10.2015 23:56:33] ' WebMoney Al-Sat: yoksa süper hizmet olacak
[20.10.2015 23:56:35] ' WebMoney Al-Sat: hep bahsettiğimiz
[20.10.2015 23:56:43] ' WebMoney Al-Sat: USD ile 24 saat içinde ödeme buydu
[20.10.2015 23:56:47] Daralll .: ok.anladım...sağolun
[21.10.2015 00:01:30] ' WebMoney Al-Sat: Rica ederiz.
[21.10.2015 00:01:39] ' WebMoney Al-Sat: Siz de zaman ayırdığınız için sağolun
[21.10.2015 00:02:10] ' WebMoney Al-Sat: Ülkedeki kanun çok ağır PP de bu yüzden bir çok yerden çıkıyor
[21.10.2015 00:02:19] ' WebMoney Al-Sat: diyip iyi geceler diliyoruz
Zaten direkt WebMoneyden çekim yapıyorsunuz. Cümlenizi anlayamadık. Eğer SWIFT deneyecekseniz 7 iş günüdür. Ayrıca onay çıkartmıyoruz. Ama deneyebilirsiniz.

Gerçekten artık anlamakta güçlük çekiyoruz. Yazabilecek çok şey var ama, bilindiği üzere bugüne kadar WebMoney olarak, kurum olarak bir çizgide ilerledik. Yine aynısını yapıp uzatmayacağız.

Biz bu foruma ve sektöre bir ihtiyaç varken ve bir çok kullanıcımız talep ettikten sonra giriş yaptık. O zaman ki problemlerinizi çözmek için.

Ama şu anda bu inisiyatifi almanın sonucunu görüyoruz. Tamamen saldırı ve bilgi birikimi olmadan fikir sunarak kurumu aşağılama noktasına kadar geldi.

Servisimizi başından beri hiç değiştirmedik. Kurlarımız da hep aynıydı. Bankanızda gördüğünüz kur 2,87 iken biz de evet 2,855 gibi bir seyre sahiptir. Kurumuzu da gizli tutmadık hiç bir zaman. Hep sitede yayınlandı. Rakip kurumlarla sürekli kıyaslama yapabilirsiniz. Aradaki farkı zaten biliyorsunuz.

Ardından %3,8 komisyon sorun oldu. Ama QUIZ ya da müdahili kurumlar size WM ile ödeme yaptığında hiç bir kesinti yok. Rakiplerde bu %5 kesinti şeklinde. Burada da %1,2 karınız var. Bunlar hep başından konuşuldu. Ama şimdi görüyoruz ki bu komisyona da saldırı var.

Para göndermeyi evet ödemelerinizin yoğunluğunda yarım saatte değil 1 günde ödüyoruz. 4-5 gün beklemiyorsunuz. Ama şimdi bu da problem haline getirildi.

WebMoney sitemizde gördüğünüz her yöntem zaten bizim yöntemlerimiz. Kendi aralarında rekabet üretip bunu yapalım bakın adamlar zengin oldu diyorsunuz. Kusura bakmayın ama biraz garip bir tavır. Hangisinden yapsanız işlemi servis bizim servisimiz.

Her ülkede belirli kanunlar var. Bunları paylaştık da. Okumak yerine ve aslında sizi de yasal olarak ilgilendiren noktalar da yine bize saldırı durumuna geçtiniz. Bunu da hayretle karşılıyoruz.

Son olarak konuyu şu şekilde kapatıyoruz. Servisler bizim servislerimiz. Ülkede yasalara takılmadığı sürece o servislerimizi ayakta tutarız. Eğer aksi bir durum varsa da her kurumun yapması gerektiği gibi kapatırız.

Verdiğimiz servisler bellidir. Şu an eleştirdiğiniz nokta %5 kesinti değil %3,8 yaptığımız, kurda %3 komisyon yerine %0,5 koruma uyguladığımız, ödemelerinizi 4 iş günüde değil 1 gün içinde yaptığımız için oluyorsa artık biz de anlam veremiyoruz.

Gerçekten artık anlamakta güçlük çekiyoruz. Yazabilecek çok şey var ama, bilindiği üzere bugüne kadar WebMoney olarak, kurum olarak bir çizgide ilerledik. Yine aynısını yapıp uzatmayacağız.

Biz bu foruma ve sektöre bir ihtiyaç varken ve bir çok kullanıcımız talep ettikten sonra giriş yaptık. O zaman ki problemlerinizi çözmek için.

Ama şu anda bu inisiyatifi almanın sonucunu görüyoruz. Tamamen saldırı ve bilgi birikimi olmadan fikir sunarak kurumu aşağılama noktasına kadar geldi.

Servisimizi başından beri hiç değiştirmedik. Kurlarımız da hep aynıydı. Bankanızda gördüğünüz kur 2,87 iken biz de evet 2,855 gibi bir seyre sahiptir. Kurumuzu da gizli tutmadık hiç bir zaman. Hep sitede yayınlandı. Rakip kurumlarla sürekli kıyaslama yapabilirsiniz. Aradaki farkı zaten biliyorsunuz.

Ardından %3,8 komisyon sorun oldu. Ama QUIZ ya da müdahili kurumlar size WM ile ödeme yaptığında hiç bir kesinti yok. Rakiplerde bu %5 kesinti şeklinde. Burada da %1,2 karınız var. Bunlar hep başından konuşuldu. Ama şimdi görüyoruz ki bu komisyona da saldırı var.

Para göndermeyi evet ödemelerinizin yoğunluğunda yarım saatte değil 1 günde ödüyoruz. 4-5 gün beklemiyorsunuz. Ama şimdi bu da problem haline getirildi.

WebMoney sitemizde gördüğünüz her yöntem zaten bizim yöntemlerimiz. Kendi aralarında rekabet üretip bunu yapalım bakın adamlar zengin oldu diyorsunuz. Kusura bakmayın ama biraz garip bir tavır. Hangisinden yapsanız işlemi servis bizim servisimiz.

Her ülkede belirli kanunlar var. Bunları paylaştık da. Okumak yerine ve aslında sizi de yasal olarak ilgilendiren noktalar da yine bize saldırı durumuna geçtiniz. Bunu da hayretle karşılıyoruz.

Son olarak konuyu şu şekilde kapatıyoruz. Servisler bizim servislerimiz. Ülkede yasalara takılmadığı sürece o servislerimizi ayakta tutarız. Eğer aksi bir durum varsa da her kurumun yapması gerektiği gibi kapatırız.

Verdiğimiz servisler bellidir. Şu an eleştirdiğiniz nokta %5 kesinti değil %3,8 yaptığımız, kurda %3 komisyon yerine %0,5 koruma uyguladığımız, ödemelerinizi 4 iş günüde değil 1 gün içinde yaptığımız için oluyorsa artık biz de anlam veremiyoruz.

ben dedim her lafa bir bahaneleri var...

Bozum yapmak istemeyen arkadaşlar payoneer gibi bir alternatif var.Fakat orda'da kesinti var.Yani nereye giderseniz gidin kesintisiz almazsınız.Banada garip geliyor pek çok arkadaşın tavrı, yahu bozum istemiyorsunuz madem bu adamlardan bozdurmayın o zaman.Servisi kapatırmışlar diyorsunuz webmoney mesaj atıyoruz sorun bizden kaynaklı sistemsel sıkıntı var diyorlar.Kusura bakmayın ama Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olacaksınız. Bakınız paypal nasıl blok koyuyor.Nerden kazandın bunu diyor hop diyor.Öyle elini kolunu sallayarak işlem yapamazsınız.Bence saldırmakdan vaz geçin ve bildiğiniz yoldan devam edin.Madem webmoney kullanmak istemiyorsunuz Quiz banka ödemesi isteyin direk...

Not : Kimseyide suçlamıyorum lütfen sataşmayın.Nedense meyve veren ağacın meyvesi azalınca taşlanıyor.Aynısı Quiz ben artık kapananı ödemem dediğinde oldu.

o zaman ödemeyi dolar olarak yapın herkes kendi istediği kurdan bozumunu yapabilir.Kaç aydır çözülemedi

Bu konu bizim için de daha iyi bir durum. Ama her istediğimizi karar verip gerçekleştiremiyoruz. Yazışmalar yapıyoruz ilgili kurumlarla. Onay çıkınca en hızlı şekilde biz istiyoruz açmayı.

Benimde ayın 3 ünde (martta) yanlışlık yapıp AZE olarak bozulan xx$ kadar bir miktar param kayıp. Her bilgiyi attım o zaman 3 ay içinde çözülür dediniz şuan tam 8 ay oldu geçen hafta yine bilgileri attım bilgi vericez dediniz bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri