benim aklımı kemiren bi soru var, bu webmoney e ne kadar güvenebiliriz ? kimlik mimlik gönderdik, adamlar 5 sene sonra borç çıkarmasın bize ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim aklımı kemiren bi soru var, bu webmoney e ne kadar güvenebiliriz ? kimlik mimlik gönderdik, adamlar 5 sene sonra borç çıkarmasın bize ?
az önce bütün işlemler bitti şifremi değiştirip programı kurdular ammy ile
şimdi asıl sorun programı kurduk ama nasıl kullanacaz![]()
kullanımda birşey yok yukarda solda purse ye tıkla create tuşuna bas next next deyip yeni cüzdan aç bu kadar
kolaymışteşekkürler
---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------
programda sadece addfund mu var withdraw göremedim
Bende tüm hesaplarımı web moneye geçirdim. Tüm işlemlerim onaylandı.Şimdi quizden gelecek ödemeleri bekliyorum. hesap ettim. paypala göre kurla birlikte hesaplanınca %3 kadar daha karlı oluyoruz. Arkadaş, skypeden çok ilgi gösterdi tek tek tüm işlemleri takip etti. teşekkür ederim.
daha fazla kafadan zaten yüzde 5 avantajı var WM nin ödeme masrafı olmadığı için
wm de ödeme masrafı var hocam. %3 civarında
wm de ödeme masrafı var hocam. %3 civarında
O resimli anlatıma baktımda direk wm üzerinden kendi banka hesabımızı ekleyip para çekme gibi bir durumumuz yok mu paypaldaki gibi neden araya aracı koyuyoruz ki.. Hem birde skype den adamlara ulaşmamız gerekecekmiş ne gerek var ki buna onu anlayamadım...
Yokmu bu koskoca wm nin direk banka ekleyip yollama sistemi.. Bu şekildeyse tek para çekme yöntemi sıkıntılı geldi bana
Hocam mesele paranın gelip gelmemesi değil. Her ne olursa olsun aracı firma olmamalı bu para konusunda.. Aracı sirket kullanmak bana mantıksız geldi. Web moneyin güvencesi varken aracıya ne gerek var.3 dakika sürmüyor bi sıkıntısı yok hocam,bir kez yap anlarsın yarım saat içinde de geliyor para,skype gerek yok bence form doldurmak yeterli sadece ilk para çekmeyi skype den yapsan yeterli.güncel kurdan bozduruyorsun,bloke riski yok,sınırsız cüzdan açabiliyorsun avantajı çok
Hocam mesele paranın gelip gelmemesi değil. Her ne olursa olsun aracı firma olmamalı bu para konusunda.. Aracı sirket kullanmak bana mantıksız geldi. Web moneyin güvencesi varken aracıya ne gerek var.
Direk parayı wm nin yollamasını istersem ne yapmam gerekiyor onu öğrenmek istiyorum. Ne gerek var aracıya paypal gibi verelim ödeme emrini olsun bitsin.. Yokmu böyle bir seçenek..
Aracı da olsa yoldan geçen adamlar değiller hocam Webmoney in sitesine eklediği onaylı kurumlar bunlar,paypal parayı nasıl türkiye ofisiyle gönderiyorsa WM de TAFT ile gönderiyor hiç bir farkı yok

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.