Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
sorsan 5$ derler ama quiz pek takılmıyor limitlere.misal,daha önce banka limiti 1000$dı ama 200-300$ alanlar vardı.sonra tabi banka limiti 100$ a düştü.paypaldada 5$ olması gerek ama kazancı 1-2$ olan onlarca kanalın ödemesini aldım geçen ay.sanırım limitleri 1$ aslında,1$ altınıda göndermezler herhalde :)

Anladım hocam teşekkür ettim yani 5$ yapsam alırım webmoney e ödemeyi peki :D

Bende webmoneye geçtim. Hesabımın onaylanmasını bekliyorum :)

Denilenleri yaptım onaylandığını nasıl anlarım.

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi.

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] Ben 15 yaşındayım galiba kimlik gönderme varmış nasıl yapabilirmi?

arkadaşlar bu kimlik olayı kafamı karıştırıyor kimlikle istenilen herşey yapılabiliyor.Hepiniz Yolladınızmı?

arkadaşlar bu kimlik olayı kafamı karıştırıyor kimlikle istenilen herşey yapılabiliyor.Hepiniz Yolladınızmı?

15 yaşındaymışsın senin kimliğinle ne yapabilirler ki dostum ?

ki sanırım kayıtda olamazsın

içine sinmiyorsa nette araştırabilirsin webmoney'i ve gene içine sinmiyorsa webmoney e kayıt olmazsın, sadece bizim yaptığımız Youtube işine özgü bi kurum ve kuruluş değilki webmoney artı olarak sorunsuz ödeme alabildiğimiz ve destekden ötürü teşekkür ederim onlara.

WebMoney - Wikipedia, the free encyclopedia

15 yaşındaymışsın senin kimliğinle ne yapabilirler ki dostum ?

ki sanırım kayıtda olamazsın

içine sinmiyorsa nette araştırabilirsin webmoney'i ve gene içine sinmiyorsa webmoney e kayıt olmazsın, sadece bizim yaptığımız Youtube işine özgü bi kurum ve kuruluş değilki webmoney artı olarak sorunsuz ödeme alabildiğimiz için teşekkür ederim onlara.

WebMoney - Wikipedia, the free encyclopedia

yok onaylamak için fatura vs istiyomuş ondan sordum ailemden birine alıcaktım ama onaylamadan kullanıcam

Tamemen yasal aklında soru olmasın.Adsense pin nasıl posta ile yolluyorsa webmoney de rusyadan geçen hafta bana posta göndermiş.İçinde rusça ve ingilizce yazıyor altında bir kod var.Kod sisteme girince adres onayı oluyor.Akşam mektubu yayınlayacağım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle iyi insanları bulmak zor. İlgi alaka hat safhada Başarılarınızın Devamını diliyorum hocam
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]

Arkadaşlar her konuda her an yardıma hazırlar,saolsunlar sorunsuz hallettik.

Arkadaşlar az önce webmoney bozdurdum... Cidden dakikalarca uğraştı Teşekkürü borç bilirim...

arkadaslar webmoneyi nasil bozduruyoruz bir arkadas video hazirlasa yada resimlerle anlatsa ne kadar guzel olurdu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri