Teşekkürler webmoney Türkiye.Çok hızlısınız.30 dk içinde tüm ödemeler alındı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bu winpro programını açarken önceden güvenlik için telefona da onay kodu geliyordu sanki simdi gelmiyor sizde de aynı mı?
(Ben daha eski kanalları paypaldan almaya devam ediyordum millet paralandı biz bekliyoruz![]()
Ben bu winpro programını açarken önceden güvenlik için telefona da onay kodu geliyordu sanki simdi gelmiyor sizde de aynı mı?
(Ben daha eski kanalları paypaldan almaya devam ediyordum millet paralandı biz bekliyoruz![]()
wm deki parayı banka ziraat hesabına aktarmayı düşünüyorum bir sıkıntı oluyor mu yada parayı aktarırken belirli bir ücret istiyorlar mı acemiyim![]()
Arkadaşlar tek cüzdanda toplamak için send wmz yapmak istediğimde şöyle bir hata alıyorum, nasıl çözebilirim ? Destek yardımcı olamadı
![]()
Arkadaşlar tek cüzdanda toplamak için send wmz yapmak istediğimde şöyle bir hata alıyorum, nasıl çözebilirim ? Destek yardımcı olamadı
![]()
14.08 yerine 14 dolar yollamayı denesen?
ilk işlemde skypedan destek almanı öneririm ama çekme işlemi şu şekildeymiş hocam : http://www.ytpara.com/902214-post1220.html
Arkadaşlar webmoneyde bir sıkıntım var programı açınca her defasında
ip block yapıyor her defasında siteye girip telefonla doğruluyorum bunun önüne nasıl geçebilirim.
Screenshot by Lightshot
Arkadaşlar webmoneyde bir sıkıntım var programı açınca her defasında
ip block yapıyor her defasında siteye girip telefonla doğruluyorum bunun önüne nasıl geçebilirim.
Screenshot by Lightshot
[MENTION=10960]fth[/MENTION] [MENTION=11176]kiltuy[/MENTION] her defasında linke tıklayıp doğruluyormusunuz peki arkadaşlar?
bide quizden ödeme geldimi bu sıkıntı çıkarır mı?
Ödeme geldi sıkıntı olmadı. Doğrulama falan yapmıyorum o yazı her defasında orada duruyor.![]()
Bi bana gelmedi forumda galiba7xx rakamlı bir ödemeydi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.