Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam şimdi quize bu WMZ-cuzdan kısmının altında yazan numarayı giriyoruz değil mi

Evet WMZ ile başlayan rakam sizin dolar cüzdanınız, onu quize yada hangi networku kullanıyorsanız ona veriyorsunuz. ama vermeden önce formal passportunuzun onaylanıp onaylanmadıgını ilk syfadaki skype adresinden wmid nizi vererek bir kontrol ettirin.

Iyiymis bu, Tay hesabima %0,8 + %1 kesintiyle alabiliyormusum parayi. Anlatim icin tesekkurler.

Evet WMZ ile başlayan rakam sizin dolar cüzdanınız, onu quize yada hangi networku kullanıyorsanız ona veriyorsunuz. ama vermeden önce formal passportunuzun onaylanıp onaylanmadıgını ilk syfadaki skype adresinden wmid nizi vererek bir kontrol ettirin.

Herşey iyi hoş hocam üyeliği açtık onayladılar hemen
ama limitler için pc programı yüklemek gerekmiş
onun için team ile pcye bağlanmak istiyor teknik ekipdeki arkadaş ne derece güvenli bu nasıl bir ekip team ile kullanıcı bilgisayarına bağlanır

Sistemin güvenliği konusunda hiç şüpheniz olmasın. Webmoney arka arkaya 4 kere güvenlik ödülü almış bi online ödeme sistemi. Siz onay vermedikçe cep uygulaması bile çalışmıyo, Bilgisayar uygulamasını çalıştırmak için şifrelenmiş sertifika dosyası+ Webmoney de kullandıgınızdan başka bir şifre vs gerekli.

Yani şöyle söyliyim, güvenlik hat safhada her işlem için sms onayı istiyor sizden bildiğiniz online bankacılık gibi.

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] Tayland'da yasiyorumda ben, bahsettigim Tay hesabi Tayland banka hesabi oluyor :D Buradaki araci sirket sadece %1 kesiyormus, %3 degil.

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam iş garip bir hal almaya başladı derinlere indikçe, listede mevcut taft şubelerinden gidip parayı elden mi alıyoruz :D

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam iş garip bir hal almaya başladı derinlere indikçe, listede mevcut taft şubelerinden gidip parayı elden mi alıyoruz :D

İşbankası yada Garanti Bankasına Havale diğer bankalara EFT olarak alabiliyorsun. Ama tercih edersen TAFT şubelerinden elden de alabilirsin. Eğer elden almak isteyen varsa önceden bi iletişime geçsinler ilk konudaki skype ile.

Ben Havale ve EFT den memnunum şimdilik :)

Ama bunlar paramızı ödermi, güvenilirmi vs diyen arkadaşlar direk gidip yüzyüze ödeme alıp güven konusunu çözebilir :)

Hocam konu için öncelikle teşekkürler :)
TAFT tam olarak nedir? Ödemeyi taft şubelerinden alabiliyoruz derken dolar olarak mı alıyoruz? Direk dolar hesabıma gödnertemiyormuyum ne farkları var acaba

TAFT tam olarak nedir? Ödemeyi taft şubelerinden alabiliyoruz derken dolar olarak mı alıyoruz? Direk dolar hesabıma gödnertemiyormuyum ne farkları var acaba

valla taft TRdeki bi şirket, sen WM hesabından parayı onların aracılığıyla alıyorsun. Onlar da aynı gün içinde hesabına havale yapıyorlar anladığım kadarıyla.
1k altı odeme alanlar için %ile kesinti yaptıkları için ideal

Arkadaşlar TAFT ile para çekecekseniz işbank, akbank ve garanti dışındaki bankalara para gönderiyorsanız 3.25tl eft ücreti alıyor taft bilginize, o yüzden küçük rakamlarda alım yaparken iyi hesap yapın.

Ayrıca Taft ile para çekerken %0,8 + %3 komisyon + farklı banka ise 3,25 tl eft ücreti
Eğer doğrudan USD hesabınıza çekerseniz %0,8+11 usd

Örnek hesap 600 dolar için:
Taft ile 600 dolar için=622,94 iş,akbank ve garanti dışında +3,25 tl daha
usd hesaba 600 dolar için =619,52
rakam arttıkça farkta artacaktır
tabi bankanız yurtdışından gelen paradan kesinti yapıyorsa onuda hesaba katın
Sonuçta Taft ile ödeme almak daha makul bana göre.2bin, 3bin dolar para çekmicekseniz tabi.

Taft iletişimdeki arkadaşlar ilgililer sağolsunlar ama en azından enpara ve ziraat bankasınada destek verseler iyi olurdu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar TAFT ile para çekecekseniz işbank, akbank ve garanti dışındaki bankalara para gönderiyorsanız 3.25tl eft ücreti alıyor taft bilginize, o yüzden küçük rakamlarda alım yaparken iyi hesap yapın.

Ayrıca Taft ile para çekerken %0,8 + %3 komisyon + farklı banka ise 3,25 tl eft ücreti
Eğer doğrudan USD hesabınıza çekerseniz %0,8+11 usd

Örnek hesap 600 dolar için:
Taft ile 600 dolar için=622,94 iş,akbank ve garanti dışında +3,25 tl daha
usd hesaba 600 dolar için =619,52
rakam arttıkça farkta artacaktır
tabi bankanız yurtdışından gelen paradan kesinti yapıyorsa onuda hesaba katın
Sonuçta Taft ile ödeme almak daha makul bana göre.2bin, 3bin dolar para çekmicekseniz tabi.

Taft iletişimdeki arkadaşlar ilgililer sağolsunlar ama en azından enpara ve ziraat bankasınada destek verseler iyi olurdu.

Ben enpara ve ziraat bankasına EFT olarak ödeme aldım birkaç kez. Yani Destek veriyorlar.

İlk konunun en altında WEBMONEy in resmi blogunda taft ile ilgili paylaşılan yazıyı paylaşmıştım inceleyebilirsiniz. Türkiye'ye kolay yoldan para aktarımı sağlamak için resmi aracı kurum diyebiliriz.

---------- Spam Engelliyici 18:42 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------

Ben tl hesabınıza almanızı tavsiye ederim. Bankalar döviz hesaplarında işlem yaparken kendi komisyonlarını alıyorlar. Zaten Webmoney bozarken döviz kuru Garanti bankasının döviz alım kuru oluyor, bi zararınız olmuyor aksine avantajınız oluyor.

Bankalar arası Havala ücretini ödemeyeyim, benim için değişik bir tecrübe olsun diyorsanız. TAFT ın baya bi şubesi var. ilk konudaki skype ile iletişime geçip. ödemeyi elden almak istiyorum diyip size yakın TAFT şubesinden de çekebilirsiniz.

Şahsen ben Enpara hesabıma eft olarak alıyorum aylardır.

hesap açarken hukuki kimlik kısmında pasaport no, ihraç eden gibi şeyler soruluyor.Buralara ne yazılacak bilgisi olan var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri