Pasaport onaylatmadan para yükleme ve çekme limitimiz nedir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@WebMoneyTürkiye Hocam bir kaç gün önce telefonumun simkartını değiştirmiştim. Birçok bankadan falan sms gelmiyordu. Onları düzelttik. Şu an webmoney hesabıma da giremiyorum. Avea müşteri hizmetleri tüm sistemlerin açık olduğunu söylüyor webmoney tarafından güncelleme gerektiğini söylediler.. Ne yapmamız gerekiyor bu sms olayına..
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] Yazıyorum yazıyorum cevap yok skype tan ne zaman cevap vereceksiniz acaba ?
Öğle tatili bittikten sonra cevap verilmiştir.
hayır saat 20:28 halen cevap yok pazartesiden beridir sizden haber bekliyorum... geçen hafta cuma yazdım size hafta sonunu bekledik pazartesi dediniz bugün çarşamba akşam oldu ilgilenecek misiniz ? wmid ve ticket numarası verdim rapor edeceğiz dediniz..
Webmoney de gün içinde bir kaç defa bozum yapabiliyor muyuz? Şimdi bir bozum yapsam yarın öğleden sonra yine yapabilir miyim acaba?
Ben cevap vereyim hocam bildiğim kadarıyla günlük 2000 $ geçmediğiniz sürece yapabilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
şu an bankaya transfer sayfasına giremıyorum sizdede varmı böyle sıkıntı
Talep esnasında sorun oluştu. Yeniden deneyin bozum yapmak isterken bu hatayı alıyorum
güvenlik kodunu girerek yeniden deneyin hocam, bazen bir kaç kez bende alıyorum böyle hata sonrasında bir kaç denemeden sonra işlem başarılı diyor.
teşekkürler oldu peki hafta sonu para geliyormu yoksa p.ztesiyemi kaldı
Arkadaşa sordum sanırım iş bankası ve garanti bankası hesabına hafta sonu da yollayabiliyorlarmış finansbank konusunda da kesin bir şey diyemiyorlarmış haftasonu da gelebilirmiş. Ben vakıfbankasına çektiğim için pzt ne kaldı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.