aylık 20k çekim limitini ne zaman yukarı çekeceksiniz acaba ?!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar webmoneyde en fazla kaç cüzdan açabiliyoruz, gerçktende sınırsız mı
Arkadaşlar webmoneyde en fazla kaç cüzdan açabiliyoruz, gerçktende sınırsız mı
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hocam quize girmek için sartlar neler en son ne olarak sabitlendi
---------- Spam Engelliyici 16:28 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------
[/COLOR [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hocam quize girmek için sartlar neler en son ne olarak sabitlendi
Bugün 5 civarı para çektim dolar kuru 2.66 idi şimdi para yatmatı yarına yatacak dolar kuru ne olacak?
Bir önceki mesajimda uzun uzun yazdim. Eger telefona SMS alma kisminda sorun yaşamazsaniz 5 dk da hallolur o isArkadaşlar Keeper e girdiğim cuzdan şifresini unuttum. Şifreyi değiştirme imkanım var mı
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Bugün 5 civarı para çektim dolar kuru 2.66 idi şimdi para yatmatı yarına yatacak dolar kuru ne olacak?
hocam dolar olarak çekme olayına hemen pazartesi bakacağız demiştiniz var mı bi gelişme...
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam,cüzdan açma konusunda sürekli olarak sınırsız oldugu söylenmişti ama şimdi bakıyorumda,en fazla 1000 cüzdan açabiliyoruz demiş bagzı arkadaşlar.kesin bilgiyi sizden alsak hocam?webmoney nin en güzel tarafı biçok kişiye göre istedigimiz kadar cüzdan açabilmemiz.artık geregi kalmayan,kullanamadıgımız cüzdanlarıda silemiyoruz zaten.bide 1000 cüzdan limiti varsa bu kötü![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.