Dolar ne zaman 2.8650 oldu ya. Para 2.8650'den bozdurulup gelmişBen ne zaman baksam 2.90'da
![]()
hangi ödeme geldi hocam size hangi gün saat kaçta yapmıstınız işlemi benim halen dün saat 3'de yolladığım gelmedi de.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dolar ne zaman 2.8650 oldu ya. Para 2.8650'den bozdurulup gelmişBen ne zaman baksam 2.90'da
![]()
hangi ödeme geldi hocam size hangi gün saat kaçta yapmıstınız işlemi benim halen dün saat 3'de yolladığım gelmedi de.
arkadaşlar bugün ödeme isteği yaptım, 0553 lü bir numaradan arama geldi (tr numarası)
telefondaki bayan ingilizce birşeyler söyledi, ingilizcem iyi olmadığı için anlaşamadık
zannedersem ödeme onayı, bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.
Ben bir türlü login olamıyorum tarayıcıdan. Aylardır kullandığım sistem ne mail gönderiyor ne de login için sms [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Saol hocam o şekilde giriş yaptım, sms gelmeyince çekim esnasında da sms istediği için o yöntemi denemedim fakat o aşamada sms alabildimdün bi arkadaşın parasını çekelim dedik,saatlerce ugraştık giremedik.sonra bu konudaydı sanırım işte webmoney programı ile girin demişler,onu gördüm ve o şekilde girip para çektik.sende sms yada mail ile degilde webmoney keeper ile girmeyi dene hocam.onda sorun yoktu dün,digerlerinde vardı.
bende adresi sorduğunda ingilizce bilmiyorum dedim(I don't speak english)arkadaşlar bugün ödeme isteği yaptım, 0553 lü bir numaradan arama geldi (tr numarası)
telefondaki bayan ingilizce birşeyler söyledi, ingilizcem iyi olmadığı için anlaşamadık
zannedersem ödeme onayı, bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.
cumartesi atmakla ,p.tesi atmanın arasında bir fark yok.bugün yoğunluktan yatmamış olabilir.yarın yatar.elinizde işlemi yaptıgınıza dair keeper da bilgiler duruyor.sorun olacak bir durum yok.(özel msjın kapalı sanırım cevap yazılmıyor pmlerine)WebMoneyTürkiye Arkadaşım skaypeden silmişsin bir bilgiye ulaşamıyorum dün bugün bozdurulandan bahsediliyor özeldende mesaj atılmıyor cumartesi saat üçte para aktarımı oldu durum nedir neden cevap verilmiyor
Tüm SMS sorunu çekenler lütfen Webmoney Al Sat | EPARA sitesi üzerinden canlı destek alsınlar. Basit bir yenileme ile SMS servisini geri çalıştırabilirsiniz.
(Operatörler bir sistem güncellemesi yapmış. Bize gelen bilgiye göre merkezden Türkcell.)
arkadaşlar bugün ödeme isteği yaptım, 0553 lü bir numaradan arama geldi (tr numarası)
Ödeme isteğinizi global sisteme yapmışsınız. Burada sizden çeşitli doğrulamalar istenir. Çünkü ülkedeki açılan servisi değil, genel servise gidiyorsunuz.
Sizinle İnglice anlaşılamadı ise bize raporlanmıştır. Yarın Türkiye ofisi olarak bizim ekibimiz sizi arıyor olacaktır.
Global servis, zaten bir ülkede özel servis açıldıysa önerilen bir servis değildir. Paranın hesabınıza geçmesi 4-5 iş günü sürer. Off-Shore bir şirketten ödeme alırsınız.
Arada muhabir banka kesintileri de olacaktır. Dolayısı ile yarın arandığınızda ya da daha öncesinde siz canlı destek hatlarımızla iletişime geçerek talebinizi ülke servisine taşıyabilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.