Dün öğlen yaptığım işlem hala gelmedi sıkıntı nedir acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün öğlen yaptığım işlem hala gelmedi sıkıntı nedir acaba?
Ben daha once cektim ama bana gelmedi. Sirayla gitmiyoe muydu?Dün saat 14 civarı çekim yaptım 1 saat önce gelmiş.
Ben daha once cektim ama bana gelmedi. Sirayla gitmiyoe muydu?
Pazartesi 10 civari cektigim hala gelmedi dun cekenlerin gelmis nasil bi sira bu ?
benim komisyon %3.8 den hesaplanmış hocam o zaman %2.5 değilHerkese merhaba,
Öncelikle gecikmenin sebebi gerçekten banka durumudur daha önce de açıkladığımız gibi.
Pazartesi gününden çok az bir kişinin ödemesi bugün yapılamadı. Öğleden önce işlem yapanların hepsi gönderildi. Öğleden sonra ve gece 12 ye kadar işlem yapan kullanıcılarımızı ise mağdur etmiş olduk.
Öncelikle sizlerden özür diliyoruz. Ancak sadece özür ile de geçiştirmek istemiyoruz. Bu eksikliği kapatmak için:
1) Yarın sabahtan beklenen ödemeler yapılmaya başlanacak ve çok hızlı olacağız. Tüm ödemeleri bugün gelen talepler dahil yarın bitireceğiz.
2) Üstüne yarın gelecek olanları da yetiştirmemiz çok büyük ihtimal yani aynı gün ödemiş olacağız talebiniz ile.
3) Pazartesiden kalan işlem sahiplerinin maddi manevi kayıplarını gidermek açısından tedbir alıyoruz. Aldığımız komisyonu %3'ten % 2,5 a çekerek muhasebeye tekrar hesaplattık. Böylece %20' ye yakın daha az komisyon ödemiş olacaksınız.
Ödemeleriniz de yarın erkenden hesabınızda olacak.
4) Bugün 2. bir banka ile daha anlaştık. Ödemeleri 2 kat hızlı yapacağız bundan sonra.
Tekrar özürlerimizi iletir, bu süreçte sorunu çözmek için ciddi bir çalışma yürüttüğümüzü belirtmek isteriz.
saat 16:21, eft bitiş saati 17:00.Akbank istedim.Dün saat 08:45 de talep ettim..Bakalım gelecek mi [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Mobil olarak gönderildi.
gelmez bence yarına kalır.
gelmez bence yarına kalır.
Canli destekten sordum en gec yarin denildi, odemeler cok yogunmus.benim ilk bozumum vardirbir sikinti is hayatinda cevresel beklenmedik seyler olabiliyorGelmez zaten hocam belli.20 dk kalmış şurda.Anlamadığım 3,4 aydır bozumdan sonra 1 saat içinde şaak diye ödeyen firma neden böyle yaptı şimdi.Önceki aylarda daha yüklü bozum oluyordu.Şimdi 3/1 anca bozum yaptı.Daha önce yetişiyordu ödemeler.Banlalar blok mu koydu hesaplara ? Neyse artık.
Mobil olarak gönderildi.
sali sabah vermistim 9 dami 8 demi ne gelmemis
valla bozdurmaya korkuyoruz. şuanda bozdursak gelmez herhal bikaç günden bankaya alanlar nasıl alıyordu direk
öyle yapayım hocam. napalım gelmeyecekse sıkıntı zaten dursun bikaç günsistem normale dönene kadar çekme bence hocam,bikaç gün hesapda dursun acelesi yoksa.
valla bozdurmaya korkuyoruz. şuanda bozdursak gelmez herhal bikaç günden bankaya alanlar nasıl alıyordu direk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.