Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Merhaba Arkadaşlar,

Webmoney cüzdanımızdaki parayı enparaya transfer edebiliyor muyuz ?

Transfer süresi ne kadar oluyor ?

Komisyon ne kadar oluyor ?

enparadan günlük 15.000 tl çekim yapılabiliyormuş. ortalama 3 tl dolar kurundan günde 5 bin dolar eder.

wmz hesabımız içinden bir den fazla cüzdan açsak günlük 2 bin dolar limitini aşabiliyormuyuz ? yani 1 wmz hesabından 10 cüzdan açıp 20 bin dolar çekebilir miyiz ?

teşekkürler.

Merhabalar,

Sorularınıza sırası ile cevap verelim:

1) Enpara hesabınıza elbette para çekebilirsiniz.

2) Talep verdikten sonra genelde 30 dk içerisinde paranız hesabınızda olur. Çok büyük yoğunluklarda bir kaç saati buluyor nadiren.

3) %3,8 komisyon uygulanmaktadır. Kur güncel kura çok yakındır. 1 kuruş civarı fark olur sadece. Döviz bürolarına göre ise çok çok daha iyi kur alırsınız. Rakiplerimize göre de aynı şekilde.

4) WebMoney hesabınızda 1000 tane cüzdan açabilme hakkına sahipsiniz. Ancak limitler bir hesap için günlük 2,000 WMZ dir.

Ayrıca dilediğiniz zaman Webmoney Al Sat | EPARA sitesi üzerinden canlı destek alabilirsiniz (09:00-02:00 arası hizmet veriliyor)

webmoney sitesine girebilen var mı arkadaşlar sayfa çokmus durumda surekli donuyor girmiyor.

hocam aynı kwm dosyasıyla ikinci bir bilgisayara webmoney kurulumu yapabilir miyim?

arkadaşlar merhaba. webmoney ile alışveriş yaptığımda cep telefonuna sms geliyordu şimdi ise gelmiyor. dolayısıyle ödeme gerçekleşmiyor. acaba sorun nedir?

Webmoney Al Sat | EPARA daki arkadaş gece 02.30 oolmasınna rağmen bir türlü içinden çıkamadığım şifre alma konusunda bana elinden gelenin fazlasını yaparak yardımcı olmuştur. kendilerine buradan ytpara' aracılığıyla teşekkür etmeyi borç bilirim. adamsın.

sırf sistemden soğutmak için yapmadıklarını bırakmamışlar. program kur, sms gelsin, gizli soru yap, kmw indir, kmw'yi sil yeni kwm indir, program için şifre yaz ama bu şifre farklı olsun vs. vs.

2 saattir uğraşıyorum bir bitse rahat edicem de çok saçma olmuş. paypal gibi olmalıydı hesap açıcaksın bitecek. ayrıca pek kurumsallık profesyonellik göremedim. videolar çok amatörce olmuş. skype'da yardım eden arkadaş webmoney'de mi çalışıyor bilmiyoruz. yani 16 yıllık şirket olduğunu bilmesem hiç güvenmezdim.

programı kurduktan sonra ve limit kalktıktan sonra ayrıca kimlik onaylıysa webden giriş yapın fazla uğraşmazsınız. programı açılırken bir donma oluyor para gönderirken takılıyor arada. Hakikaten paypal ı aratıyor.

parayı webmoney'den direk çekemiyor muyuz ? niye webmoneyalsat gibi aracı yerlerden bozuyoruz ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri