Tüm sorularınız ve sorunlarınız için ilk mesajdaki Skype adresi ile iletişime geçebilirsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sitede yakın zamanda işlem yapan oldu mu arkadaşlar, aktif midir webmoneyalsat sitesi?
SİTEYE BÖYLE GİRMEYE ÇALIŞIN BİDE HOCAM.
webmoneyalsat.com
Öyle giriyorum da yakın zamanda işlem yapmadım son yaptıklarımda ufak tefek sorunlar çıkmaya başlamıştı son durum nedir bilgi almak istedim![]()
bende bozdurucam fakat çok ilgisizler siteye girişte şifre sorunu yaşıyorum çözemedim bir türlü bunlardan yardım istedim oralı bile olmadılar sonuçta 300 320 civarı wmz bozdurucam hala bekliyor hesapta.
bu arada güzel bir avantaj daha: Paranızı isterseniz TAFT şubelerinden elden çekebilirsiniz banka hesabı olmayanlar için. Ödeme alacağınız zaman Skype canlı destekteki arkadaştan detaylı bilgi alabilirsiniz.
dün sabah çekim işlemi gerçekleştirdim hala hesabıma geçmedi. skype'a desteğine hiç bakan yok, bir cevap da alamadım. kepenk mi kapattı bunlar?. ilgilenen kimse yok.
9.30 cekme isteginde bulundum saat 1 oldu skype cevapta verilmiyor
Gönderdiler mi paranızı? Skype çevrimdışı görünüyorlar, bende tam bozum yapacaktım.
yok gelmedi hocam cevapta vermiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.