Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
formal pasaport almadan bozdurma gibi işlem yapamazmıyız kimlik falan vermek istemeyenler

formal pasaport almadan ödeme alırken belirli bir limitten fazla alamazsınız, Banka hesabına para çekemezsiniz. Kimlik konusunda güvenebilirsiniz, Webmoney banka gibi çalıştığı için istiyor sizden.

Formal pasaport dışında daha yüksek pasaportlar var örneğin şirket hesabı alıcaksınız Astronomik rakamlar alıp göndericeksiniz ona göre belgeler isteniyor.

---------- Spam Engelliyici 17:22 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

Avrupada yasayanlarda webmoney kullanabiliyor mu? Avrupada ki bir bankaya para aktarabilior mu? Konu icin tesekkürler.

Avrupa konusunda bir bilgim yok ama, kullanılıyordur çünkü birçok alışveriş sitesinden vs Webmoney ile ödeme yapılabiliyor. Para çekme işlemi biraz farklı olabilir. Webmoney in sitesinden bilgi alabileceğinizi düşünüyorum

Para aktarila bilinen ulkelerin listesi var webmoney sitesinde mesele Azerbaycanda hem banka hesabina gondere bilyorsun hemde bi kac bankanin z cuzdanina ve parani aninda ceke bilyorsun bankadan

admin ve mod arkadaşlar, konuyu sabitlerseniz sevinirim
çok önemli bir konu

[MENTION=11620]era[/MENTION]

•Potal address kısmında mavi renkli set butonuna tıklayınız ve find kısmının yanındaki boşluğa ikamet yerinizin ilçesini yazınız. ÖR: Ataşehir. Find’a tıkladıktan sonra sistem kendi bulur.
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam burdaki find kısmına ilçeyi yazdığım zaman hiçbirşey çıkmıyor . O kısmı boş bıraksam bir problem olur mu bütün ilçeleri denedim hatta çıkmıyor

MID must have twelve (12) digits! hatası veriyor

NOT: orada sağ üstteki find yazan yere tıklıyordum ama sayfada çıkan ilk yeşil kutucuga tıklayıp yapılıyormuş hallettim :)

Son düzenleme:
şimdi ben kayıt oldumda mesela life a webmoney mailini gircem ödeme artık webmoneye gelecek ve paypaldan az kesnti olacak bumudur mantık ?

hayırlı olsun TAFT sizmi oluyorsunuz

+
webmoney cok sağlamdır
gerçek ad soyad girmenizi oneririm ileride sorun yaşamamak için

skyep da işlemleri bitirince wmıd numaramı istediler vermemde bir problem olur mu ?

şimdi ben kayıt oldumda mesela life a webmoney mailini gircem ödeme artık webmoneye gelecek ve paypaldan az kesnti olacak bumudur mantık ?

Webmoney mailini degil, Z ile baslayan cuzdan (purse) numaranizi gireceksiniz. Daha sonra bozdurma islemi icin TAFT ile bankaniza eft/havale cekeceksiniz. Paypaldan az kesintisi olmasi yanisira, hesap limitlendirmesi gibi bir olay yok (varsada ben hic sikayet gormedim henuz). Bir diger konu ise, TAFT yoneticileri ileride kesinlikle bizden bozdurdugunuz paralar icin bir denetleme vs, gibi seylerle karsi karsiya kalmazsiniz diyor. r10 daki konularinda da altini cizerek yazmislar zaten. Bu konuyu tam arastirmadim ama PP'dan bir suru artisi var.

Freedom webmoney ile ödeme yapıyormuydu ?

skyep da işlemleri bitirince wmıd numaramı istediler vermemde bir problem olur mu ?

wmid nizi verebilirsiniz, Telefonunuza gelen sms onayı olmadan kimse hiçbir işlem yapamaz paypaldan daha güvenli.

Freedom webmoney ile ödeme yapıyormuydu ?

bildiğim kadarı ile ödüyor.

hayırlı olsun TAFT sizmi oluyorsunuz

+
webmoney cok sağlamdır
gerçek ad soyad girmenizi oneririm ileride sorun yaşamamak için

Benim Taft ile bir bağlantım yok, paypal ile sorun yaşıyordum, webmoney e geçtim, sorunsuz ödeme alıyorum. İlk başta kendim açmaya çalıştım yapamadım daha sonra TAFT daki arkadaşlar TEam ile bağlanıp hesabımı para çekebilir hale getirdiler. yaklaşık 4 aydır da para çekiyorum. Forumda paypal sorunları artmaya başladı, webmoney in çok fazla + sı var bende paylaşmak istedim.

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

TR ye havale yada eft çekmek isteyen arkadaşların banka listesi aramasına gerek yok. İşbank yada Garanti bankasına Havale diğer tüm bankalara EFT alabiliyorsunuz TAFT iletişim üzerinden.

Hesap açar açmaz gelen 5 haneli ödemelere bloke vs. koyarlar mı ?

komisyon yüzde kaç?

Şu an için hesaplarsak:

100 dolar için

PAYPAL:

%5 komisyon 5 dolar - gitti geriye 95 dolar kaldı.
Paypal kuru : Exchange rate 1 U.S. Dollar = 2,16161
95 $ = 205,35 TL 4-5 gün sonra hesabında

Webmoney:
100 dolar için %0.8 Webmoney transfer komisyonu 99.2$ kaldı.
TAFT iletişim komisyonu %3 = 2.976 96.224 dolar kaldı
WEBmoney Dolar kuru : 2.2034
96.224*2.2034 = 212.01 tl bi kaç saat içinde eft yada havale ile hesabında.

---------- Spam Engelliyici 18:54 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

Hesap açar açmaz gelen 5 haneli ödemelere bloke vs. koyarlar mı ?

ilk açtığınızda alias passport sahibi oluyorsunuz, Alias passportta limit oluyor ve bankanıza çekemiyorsunuz. Kimlik ve adres bilginizi onayladığınızda limitler kalkıyor Formal Passport sahibi oluyorsunuz. Bloke vs diye birşey yok, onlar hep paypalın çakallıkları :)

Paypala nasıl alternatif olsun.Paypal hemen hemen her yerde var bu daha yeni

Olabilir.Pek çok paypala alternatif var.Payza,Payalert,Libertypal vs.. ama paypal 1. dir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri