Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Olabilir.Pek çok paypala alternatif var.Payza,Payalert,Libertypal vs.. ama paypal 1. dir.

Hangi ödeme yönteminin 1. olduğunu tartışmıyoruz zaten konuda, Paypal ile ilgili bir çok arkadaş sorun yaşamaya başladı. Ki paypalı networklardan ödeme almak için kullanıyoruz. Paypal komisyonu, Ödeme blokeleri vs hesaba katıldığında.

Networktan ödeme almak için Webmoney kullanmak daha ön plana çıkıyor. Siz paypal kullanmaya devam edebilirsiniz, ben konunun bir çok kişinin işe yarayacağını düşünerekten açtım. Payza iyidir Liberty kötüdür vs gibi bi amacım yok

Güzel bir şeye benziyor, kullanırım belki bir gün. Sağ ol anlatım için. :)

Herşeyi sprunsuz yaptığımızı ve hesabımınızın onaylı ve kullanılabilir olduğunu nereden anlıyoruz.

Herşeyi sprunsuz yaptığımızı ve hesabımınızın onaylı ve kullanılabilir olduğunu nereden anlıyoruz.

hesabınızın ayarlar kısmında pasaport türünüz Formal (Resmi) olduğu zaman. Ödeme alacak hale gelmişsiniz demektir:

Caps:
q0JpKwJ.png

Webmoney'i deneyipte quizden ödeme alan var mı acaba?

hesabınızın ayarlar kısmında pasaport türünüz Formal (Resmi) olduğu zaman. Ödeme alacak hale gelmişsiniz demektir:

Caps:
q0JpKwJ.png

Evet onaylanmal teşekkür ederim hocam. peki son sorum da bundan da paypaldaki gibi anında ve ücretsiz diğer webmoneyler arasında transfer oluyor mu?

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] üstad merhabalar benim keeper hesabı var bilgilerimin çoğu var ama malesef bir türlü giriş yapamadım skypeden bana yardımcı olabilirsen sevinirim..

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] üstad merhabalar benim keeper hesabı var bilgilerimin çoğu var ama malesef bir türlü giriş yapamadım skypeden bana yardımcı olabilirsen sevinirim..

Forum konusunda verdiğim skype adresindeki arkadaşlara Referans kodunu verirseniz forumdan geldiğinizi anlayıp, itinayla her konuda yardımcı olacaklardır.

TAFTtaki arkadaşlar sabırla çok yardımcı oluyorlar evet ama sistem inanılmaz yorucu ve çok karışık. ben bir türlü çekemedim paramı. ara verdim bi süre daha sonra başka bi hesaba aktarıp tekrar denicem. adamlar bağlanıp ayarlar yaptılar müdale ettiler ama yine olmadı başka hesaba aktarıcas ordan denices dediler öle kaldı..günlerce uraştım...

paypal alternatifi felan değil. böle diyen kişi sistemi kullanmamıştır bence :) paypalın gözünü seveyim.

sistem 4 sene üstüste güvenli sistem seçilmiş bıktıracak derecede güvenli. olmaz olsun böle güvenlik dedirtecek kadar. zırt pırt logout olup şifre soruyor site ingilizceyken rusçaya dönüyor karma karışık saçma sapan bir sistem bence... hiç kullanıcı dostu değil... herşeyi verdim daha ne istiyosunuz verin lan paramı moduna giriyosunuz o derece :)

belki bana denk gelmiştir bu şekilde bilmiyorum ama gerçekten sıkıcı ve yorucu...

TAFTtaki arkadaşlar sabırla çok yardımcı oluyorlar evet ama sistem inanılmaz yorucu ve çok karışık. ben bir türlü çekemedim paramı. ara verdim bi süre daha sonra başka bi hesaba aktarıp tekrar denicem. adamlar bağlanıp ayarlar yaptılar müdale ettiler ama yine olmadı başka hesaba aktarıcas ordan denices dediler öle kaldı..günlerce uraştım...

paypal alternatifi felan değil. böle diyen kişi sistemi kullanmamıştır bence :) paypalın gözünü seveyim.

sistem 4 sene üstüste güvenli sistem seçilmiş bıktıracak derecede güvenli. olmaz olsun böle güvenlik dedirtecek kadar. zırt pırt logout olup şifre soruyor site ingilizceyken rusçaya dönüyor karma karışık saçma sapan bir sistem bence... hiç kullanıcı dostu değil... herşeyi verdim daha ne istiyosunuz verin lan paramı moduna giriyosunuz o derece :)

belki bana denk gelmiştir bu şekilde bilmiyorum ama gerçekten sıkıcı ve yorucu...

Paypalın ALTERNATİFİ değil , çeğreği bile olamaz ...

Konuyu açan hocam yanlıs anlama ama şimdi girdim hatta talimatlarınla üye de oldum ama çok saçma ... Bir yere giriyorsun TÜRKCE , bir maıl gelıyor INGILIZCe , Bir mail gelıyor RUSÇA :)

Onaylıyoruz , yapıyoruz ama neyı ?

Gözzünü seveyım paypalın ya , en azından Türkçe :)

Paypalın alternatifi olamaz diyen arkadaşlar, Forumu takip ediyormusunuz bilmiyorum ama patpal sorunlar yaşatmaya başladı. Döviz kurunu çok düşük alıyor, paranızı alana kadar günlerce bekliyorsunuz. Bunlar benim için sorun değil diyorsanız sorun yok.

Evet sistem çok güvenli, Paypaldaki tarz hiçbir dolandırıcılık mümkün değil. İlk başlarda zorlanıyorsunuz bende ilk açarken TAFT daki arkadaşlar team ile bağlanıp yardım ettiler daha sonra otomatiğe bağladım.

Dediğim gibi siz, fazla komisyon ödersiniz bloke korkusuyla işlem yaparsınız. Ama başkası paypaldan çekiyordur konuyu okur Kafasında alternatif oluşur, kullanır :) Ben + larını - lerini yazdım, kendi çapımda yardımcı olmaya çalışıyorum

Eğer pazartesiye belgelerim onaylanirsa itinayla bütün hesaplarımı taşıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri