Şu anda sizinle ekibimiz Skype ile bağlantı kurmuş. Paranız birazdan banka hesabınızda
sizi burada görmek çok güzel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu anda sizinle ekibimiz Skype ile bağlantı kurmuş. Paranız birazdan banka hesabınızda
Team den bağlanıp client programını kurdular daha ne olsun
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] Bide şu günlük 2 k çekim limitini yükseltseniz tadından yenmez..
Kalkmiyor yanlış biliyorsunuzProgramı kurduktan sonra limit kalkıyor diye biliyorum ?
Kalkmiyor yanlış biliyorsunuz![]()
bana skype üzerinden program kurulduktan sonra limit yok demişlerdi..
Bana da kurduktan sonra günlük bankaya 2k çekim limiti var dediler. [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] konuya açıklık getirebilirmıyız. Gunluk 2 k cekim limiti Var mi ? Yok mu ?bana skype üzerinden program kurulduktan sonra limit yok demişlerdi..
edit: daha fazla limit veriliyor denmiş özür..
Bana da kurduktan sonra günlük bankaya 2k çekim limiti var dediler. [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] konuya açıklık getirebilirmıyız. Gunluk 2 k cekim limiti Var mi ? Yok mu ?
Bana da kurduktan sonra günlük bankaya 2k çekim limiti var dediler. [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] konuya açıklık getirebilirmıyız. Gunluk 2 k cekim limiti Var mi ? Yok mu ?
az önce 10dk içinde hem yardım aldım hem ödeme aldım, parayı gidip bankadan çekecm şimdi de
hem de giden masrafı yazsam buraya gülersiniz![]()
teşekkürler [MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] ve [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
üstad diyelimki 1000 lira para geldi partnerden eline geçen net tutar ne ?
1000 tl de 962 tl hesabına geçer hocamüstad diyelimki 1000 lira para geldi partnerden eline geçen net tutar ne ?
1000 tl de 962 tl hesabına geçer hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.