Aynı cep telefonu numarası ile ikinci bir hesap açabiliyor muyuz ? [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tmm bende indiriyim hemen saol hocamuygulaması var ama webmoney sitesinden izin vermen gerekiyor girişine![]()
Aynı cep telefonu numarası ile ikinci bir hesap açabiliyor muyuz ? [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Merhaba evet açabiliyorsunuz. yeniden kaydol özelliği ile.
cep e kurdum ama sadece web te de görülen cüzdan görünmekte. keeper programında açılan cüzdanları görememekte ve cüzdanda açılamamakta. bunlar olsaymış süper olacaktı. mac kullaıyorum ve zırt pırt windows a geçmiyorum..
Siteden izin veriyorsun mobilde cüzdan görünsün şu işlem yapılabilsin vs diye.
WebMoney Al-Sat: sadece tek cüzdan görür program
WebMoney Al-Sat: ilk açtığınızı
böyle cevap verdi nasıl yapabileceğimi öğrenmek için.
yanlız hesaba para gelirkenki bozuk para sesi on numara![]()
Merhaba,
Hiç kendinizi yormadan Skype üzerinden bizi ekleyiniz. Ekibimiz adım adım size yardımcı olsunlar 10 dk içerisinde full kapsamlı bir hesap açılmış olur.
Şimdi arkadaşlar ben quiz'den webmoneye 1000 dolar attım diyelim.
Bu 1000 doları ben banka hesabıma çektiğimde illa bozduramam mı gerekli Paypal'da ki gibi ?
1000 doları bankamda ki dolar hesabıma alabiliyor muyum ? Yoksa Paypal'da ki gibi direk Tl'ye mi çeviriyorlar.
Garanti üzerinden Tl'ye çeviriyorlarmış bildiğimce. Tek avantajı bu gibi geldi Paypal'a göre. Ha dolar olarak para çekebileceksem kayıt olmak büyük avantaj tabi.
Bankaya TL olarak çekim zor mu karmaşık mı ?
Arkadaslar dolar olarak hesaba cekmek icin ne yapabiliriz?
Daha once cekenler olmus [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.