Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Şurada detaylı anlatılmış ; Türkiye

Servis ücreti : %0.6 + 11 WMZ ,ayrıca kayıtlı telefonunuzu arayıp onay alıyorlarmış.
Burada tl olarak cekim yapiyor. Dolar olarak sanirim cekemiyormuyuz?
Ayrica burada taftdan bahsetmemis direk boyle cekebiliyorsak taft'a neden %3 komisyon verelimki? Skypeda kendileri taft araciligiyla aliniyor dedi. Eger boyle direk alabiliyorsak bosuna tafta %3 komisyon vermemis oluruz.

Bankaya hiç çekmedim ama, bildiğim kadarıyla bu ücretlerin dışında bankalarn dövizhesabına gelen paradan aldığı bi komisyon da var. BAzı bankalar hariç atm den direk usd vermiyor, Tl ye bozmanız gerekiyo yine kur farkı giriyo işin içine.

webmoney çok karışık biraz şu kurdan kurtulayım diye dün yapmaya çalıştık yok programı kurduk yok yok bu bazı sayfaları hala rusça paypala devam edeceğim galiba karmaşık bir sistem yapmışlar

teşekkürler eve geçince hemen açayım bıktım şu paypaldan yaa...

Şurada detaylı anlatılmış ; Türkiye

Servis ücreti : %0.6 + 11 WMZ ,ayrıca kayıtlı telefonunuzu arayıp onay alıyorlarmış.

USD olarak çekim işlemleri yapılabilir. Sistem şu şekilde işler. Öncelikle siteden bir talep oluşturursunuz. 1-2 gün içerisinde sizi telefonla Rusya merkezden ararlar. Telefona cevap vermeniz gerekir. İngilizce olarak konuşabilirsiniz. Hesap bilgilerinizin teyidi alınır. Ardından 2 gün içerisinde size ödemeyi onaylamanız için bir mesaj gönderilir. Ödemeyi onayladığınız zaman 4-5 iş günü içerisinde para size SWIFT olarak gönderilir.

Servis ücreti: diyelim 1000 USD çekim yapacaksınız:

1000'in önce %0,6'sı kesilir. Yani 6 USD. Sonra 11 USD sabit kesilir. 1017 USD. Ardından binde 8 de WMT komisyonu kesilir. 1025,13 USD.

Yani 1025,13 USD için 1000 USD banka hesabınıza aktarılır. Bu aşamadan sonra bankanıza paylaşımlı SWIFT gönderdiğimiz için, bankanızın işlem ücretine göre 20 ile 30 USD arasında bir kesinti daha yaşarsınız parayı çekerken. Ancak 15 gün bankada parayı tutmanız takdirinde bazı bankalar bu kesintiyi yapmıyor.

Dolayısı ile SWIFT yöntemi çok da mantıklı değil ükemizde resmi servisler açıldığı için. SWIFT yöntemi servislerimizin olmadığı ülkeler için açılmıştır.

Türkiye'deki servisimiz ile %3 komisyon ödersiniz. Kur ise güncel kurdur. Kurdan komisyon kesilmez. Ayrıca paranızı 15 dakika ile 1 saat arasında bir süreçte nakit olarak çekebilirsiniz.

Hesabımıza gelen parayı çekmek için ne yapıyoruz ? Pc ye kurulan Programdan mı talep yapıyoruz ? Nasıl bir yöntem uygulayacağız ? Bir de Yt partnelere z..... ile başlayan cüzdan numarası mı verilecek ? Kaç partnere kaç kanala aynı cüzdan verilebilir ? [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

Hesabımıza gelen parayı çekmek için ne yapıyoruz ? Pc ye kurulan Programdan mı talep yapıyoruz ? Nasıl bir yöntem uygulayacağız ? Bir de Yt partnelere z..... ile başlayan cüzdan numarası mı verilecek ? Kaç partnere kaç kanala aynı cüzdan verilebilir ? [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

ben her kanal için ayrı ayrı cüzdan oluşturucam hocam.bi program kurduk dün pcye,onda sınırsız yeni cüzdan açabiliyorsun.ben her kanal için ayrı cüzdan oluşturup z ile başlayan o cüzdan numarasını vericem.sonra cüzdanlardaki paraları ana biyerde toplıycam ve bankaya çekicem.cüzdanlar arası para aktarımı ücretsizmiş.para çekme işleminde sanırım programla yapılan bişey var çünkü dün sordum,skypedaki arkadaşlara parayı çekme talimatını herhangi biyerden verebililirmiyim diye ama hayır dediler.programın kurulu oldugu pcde olmalıymışım o an.

ben her kanal için ayrı ayrı cüzdan oluşturucam hocam.bi program kurduk dün pcye,onda sınırsız yeni cüzdan açabiliyorsun.ben her kanal için ayrı cüzdan oluşturup z ile başlayan o cüzdan numarasını vericem.sonra cüzdanlardaki paraları ana biyerde toplıycam ve bankaya çekicem.cüzdanlar arası para aktarımı ücretsizmiş.para çekme işleminde sanırım programla yapılan bişey var çünkü dün sordum,skypedaki arkadaşlara parayı çekme talimatını herhangi biyerden verebililirmiyim diye ama hayır dediler.programın kurulu oldugu pcde olmalıymışım o an.
Desenize çok uğraştırıcıymış.Zormuş her kanala cüzdan al v.s v.s kullanılmaz bu şekilde .tabi benim görüşüm böyle :)

Desenize çok uğraştırıcıymış.Zormuş her kanala cüzdan al v.s v.s kullanılmaz bu şekilde .tabi benim görüşüm böyle :)

bütün kanallar için 1 cüzdan da kullanabilirsin.ben kendi çalışma yöntemimi anlattım hocam.istersen 1 tane cüzdan oluştur,bildigin bütün partnerlere soktugun kanallara onu ver :)

webmoneye geçtim kurulumları yaptılar herşey harika ama günlük bin $ çekim izni sıkıntı neden öyle bu durumu acıklayacak varmı

bütün kanallar için 1 cüzdan da kullanabilirsin.ben kendi çalışma yöntemimi anlattım hocam.istersen 1 tane cüzdan oluştur,bildigin bütün partnerlere soktugun kanallara onu ver :)
Teşekkürler üstadım sağolun.

Beyler webmoney'e gelen parayı BANKA ya çekimi TL ve $ olarak, özellikle TL olarak biri özet geçebilir mi ?

Prosodür nedir ?

Beyler webmoney'e gelen parayı BANKA ya çekimi TL ve $ olarak, özellikle TL olarak biri özet geçebilir mi ?

Prosodür nedir ?

bankaya tl çekim için TAFT aracılığyla çekebilirsin hocam, konu başında videosu olmakla beraber, skypeyi eklersen adım adım hızlıca yönlendiriyorlar. Bana en uygunu o geldi, diğer türlü direk bankaya çekim paypaldan daha uzun sürüyor :D

bankaya tl çekim için TAFT aracılığyla çekebilirsin hocam, konu başında videosu olmakla beraber, skypeyi eklersen adım adım hızlıca yönlendiriyorlar. Bana en uygunu o geldi, diğer türlü direk bankaya çekim paypaldan daha uzun sürüyor :D

Banka dışında parayı paypala aktarma oluyor mu?

Webmoney kullananlar parasını nasıl çekiyor onu merak ediyorum ben.

webmoneye geçtim kurulumları yaptılar herşey harika ama günlük bin $ çekim izni sıkıntı neden öyle bu durumu acıklayacak varmı
Formal hesabınız onaylandıktan sonra pc ye winpro yuda kurduktan sonra günlük 2k$ a çıkıyor hocam limit. Şubat ayında 5k$ olacak.

Hocam kayıt olurken

• Date of İssue : Veriliş tarihi diye bişey var buraya kimliğin veriliş tarihinimi yazacız herhangi bir tarih sallasak olurmu.

Birde Hesabı "Pasaportu Formal" yaptıktan sonra webmoney winpro yu indirmeye gerek varmı.Yoksa Pasaport formal olunca direk limitler kalkıyormu ?

Son düzenleme:
Şimdi Hocam bu webmoney Winpro denen programı ekledim.. Hesabıma hesap karı nasıl eklicem?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri