Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar ilk mesajdaki skype adresi ile iletişime geçerek yardım isteyin. Kafanıza göre yaptığınızda karışabiliyor bazen. Garanti olsun işiniz.

Bu adamlar video çekse olmuyor mu :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsini yaptım program kurulumunda hata yaptım. Birazdan team ile bağlanıp yardımcı olacaklar..

Yok kardeşim adamda bağlandı hiç bir şekilde yapamadık.. Anlamadım gitti. Askıya aldım şuan için..

Son düzenleme:
Hepsini yaptım program kurulumunda hata yaptım. Birazdan team ile bağlanıp yardımcı olacaklar..

Yok kardeşim adamda bağlandı hiç bir şekilde yapamadık.. Anlamadım gitti. Askıya aldım şuan için..

Merhabalar,

Bağlanıp yapamam ihtimali yok ekibimizin. Yapılamama sebebi anladığımız kadarı ile sizin ekran kartı ve bu yüzden team ile bağlanamıyor olmamız bilgisayarınıza.

Merhabalar,

Bağlanıp yapamam ihtimali yok ekibimizin. Yapılamama sebebi anladığımız kadarı ile sizin ekran kartı ve bu yüzden team ile bağlanamıyor olmamız bilgisayarınıza.
Herhangi bir şekilde hesabın iptali veya başka birşey söz konusumu ? Mesela para giriş çıkışı çok fazla veya yüksek miktarda inceleme durumu vs varmıdır yoksa geldiği gibi alabilirmiyiz sıkıntısız ?

keeper classic programını kurdum ama giriş yapamıyorum. 5-6 seçenek soruyor birini seçip giriyorum bi dosya istiyor. yardımcı olacak varmı. skypedaki arkadaş meşgulmüş

Merhabalar,

Merhabalar yardımlar için teşekkürler. Evet ekran kartımı bağlantımı bilmiyorum ama bir şekilde yapılamadı.. Aslında anlatımım yanlış oldu k.bakmayın.. Yani yapılamadı demek daha doğru olurdu. Siz gerekli yardımı zaten yaptınız..

Teşekkürler..

keeper classic programını kurdum ama giriş yapamıyorum. 5-6 seçenek soruyor birini seçip giriyorum bi dosya istiyor. yardımcı olacak varmı. skypedaki arkadaş meşgulmüş

Aynı sorunu yaşıyoruz kardeşim. Program kurulurken bir şifre ve dosya veriyormuş benim anladığım biz o dosyayı ve şifreyi almadığımız için bu şekilde sıkıntı yaşıyoruz..

o dosyayı kaybetme dedi arkadaş bana.söyledigine göre bikez alınabiliyormuş sadece.program kurulumu gerçekten karışık.ben ilk gün programı kurdum,hiçbi ayar yapmadım giriş filan yapmadım.sonra baktım konuda biçok arkadaş siz kurmayın,skypedan yardım alın program kurulumunda demiş.sildim programı,o bahsettigin dosyayı filan almamıştım zaten.arkadaş geldi,programı kurup gitti 2dkde.

o dosyayı kaybetme dedi arkadaş bana.söyledigine göre bikez alınabiliyormuş sadece.program kurulumu gerçekten karışık.ben ilk gün programı kurdum,hiçbi ayar yapmadım giriş filan yapmadım.sonra baktım konuda biçok arkadaş siz kurmayın,skypedan yardım alın program kurulumunda demiş.sildim programı,o bahsettigin dosyayı filan almamıştım zaten.arkadaş geldi,programı kurup gitti 2dkde.

Üstadım geçen cevap yazmıştınız bana soru sormuştum konuda, şimdi aklıma takıldı da ; ben de her kanal için ayrı cüzdan oluşturmaya başladım sizin tavsiyeniz üzerine de, aklıma takılan bunun espirisi ne acaba ? Tek cüzdan olunca kapanan kanallar olursa hesap etkilenir diye mi ki ?

Üstadım geçen cevap yazmıştınız bana soru sormuştum konuda, şimdi aklıma takıldı da ; ben de her kanal için ayrı cüzdan oluşturmaya başladım sizin tavsiyeniz üzerine de, aklıma takılan bunun espirisi ne acaba ? Tek cüzdan olunca kapanan kanallar olursa hesap etkilenir diye mi ki ?

ben quiz kanallarda öyle kullanıcam dedim ilk başta ama life ve quiz kanalların hepsinde kullanıcam o yöntemi.life geçen ay kanallardan birisine ödeme yapmamış,biçok kişi banka ödemesini aldıktan sonra farkettim bende,son anda gönderdiler kontrol edip.her kanala ödeme için ayrı cüzdan no verirsem,hangisi aldı hangisine gelmedi daha erken haberim olur.cüzdan isimlerini kanal ismi ile oluşturuyorum :) quize gelince,benim asıl bu webmoneye geçme sebebim quize yeni kanal baglayamama sorunum.yeni bi kanal baglayacaksınız diyelim quize.başvuru formuna ekledigin paypalı daha önce kullandıysan hata veriyor,zaten bu paypal kayıtlı git panelden ekle kanalı diyor.panelden kanal ekleme nasıl oluyor?önce quize baglı bi kanala giriş yapıyorsun,sonra panelden add new channel diyip yeni eklemek istedigin boş kanalla giriş yapmanı istiyor.ben bu şekilde bi kanala gir,çık digerine gir çok başkasına gir şeklinde çalıştıgım için yüzlerce kanalım kapandı daha önce.şimdi aynısını yaşamayı göze almam ben dedim,almadımda zaten.quize kanal baglamayı bıraktım bu şekilde başvuru başladıkdan sonra.bagzı arkadaşlar ilk önce bişey olmaz filan dedi,tam anlamadılar sanırım sorunu ama sonra gördüler onlarda bunun kötü bi fikir oldugunu.kanallar kesin kapanır demiyorum,ama kanallar arası bu şekilde geçişler büyük risk.her kanala farklı paypal vereyim desen,paypalda 1 hesaba toplamda 8 farklı mail ile ödeme alabiliyorsun.her 8 kanalda bi yeni paypal açman gerekir.yada webmoney ile sınırsız cüzdan oluşturur,her cüzdan numarasını bi kanala verirsin ve panelden add new channel diyerek eklemezsin kanalları,o riskten kurtulursun.cüzdanların arası para transferi ücretsiz zaten.paraları çekecegin zaman biyerde toplarsın paraları,ondan sonrada çekersin hemen.ayrıca paypal kesintisinden daha düşük webmoneyde kesinti.üstüne bide paypaldan para çekerken kesinti yaptıgı yetmezmiş gibi bide kurdan vuruyor bize.webmoneyde kur olayıda garantiye göre alınıyormuş ki buda kurdanda zararımız olmuyor demek.bunları göz önüne alırsak,paypal son derece tehlikeli ve gereksiz.en azından benim açımdan :)

ben quiz kanallarda öyle kullanıcam dedim ilk başta ama life ve quiz kanalların hepsinde kullanıcam o yöntemi.life geçen ay kanallardan birisine ödeme yapmamış,biçok kişi banka ödemesini aldıktan sonra farkettim bende,son anda gönderdiler kontrol edip.her kanala ödeme için ayrı cüzdan no verirsem,hangisi aldı hangisine gelmedi daha erken haberim olur.cüzdan isimlerini kanal ismi ile oluşturuyorum :) quize gelince,benim asıl bu webmoneye geçme sebebim quize yeni kanal baglayamama sorunum.yeni bi kanal baglayacaksınız diyelim quize.başvuru formuna ekledigin paypalı daha önce kullandıysan hata veriyor,zaten bu paypal kayıtlı git panelden ekle kanalı diyor.panelden kanal ekleme nasıl oluyor?önce quize baglı bi kanala giriş yapıyorsun,sonra panelden add new channel diyip yeni eklemek istedigin boş kanalla giriş yapmanı istiyor.ben bu şekilde bi kanala gir,çık digerine gir çok başkasına gir şeklinde çalıştıgım için yüzlerce kanalım kapandı daha önce.şimdi aynısını yaşamayı göze almam ben dedim,almadımda zaten.quize kanal baglamayı bıraktım bu şekilde başvuru başladıkdan sonra.bagzı arkadaşlar ilk önce bişey olmaz filan dedi,tam anlamadılar sanırım sorunu ama sonra gördüler onlarda bunun kötü bi fikir oldugunu.kanallar kesin kapanır demiyorum,ama kanallar arası bu şekilde geçişler büyük risk.her kanala farklı paypal vereyim desen,paypalda 1 hesaba toplamda 8 farklı mail ile ödeme alabiliyorsun.her 8 kanalda bi yeni paypal açman gerekir.yada webmoney ile sınırsız cüzdan oluşturur,her cüzdan numarasını bi kanala verirsin ve panelden add new channel diyerek eklemezsin kanalları,o riskten kurtulursun.cüzdanların arası para transferi ücretsiz zaten.paraları çekecegin zaman biyerde toplarsın paraları,ondan sonrada çekersin hemen.ayrıca paypal kesintisinden daha düşük webmoneyde kesinti.üstüne bide paypaldan para çekerken kesinti yaptıgı yetmezmiş gibi bide kurdan vuruyor bize.webmoneyde kur olayıda garantiye göre alınıyormuş ki buda kurdanda zararımız olmuyor demek.bunları göz önüne alırsak,paypal son derece tehlikeli ve gereksiz.en azından benim açımdan :)

Üstadım açıklamalarınız için çok çok teşekkürler.Çok aydınlatıcı olmuş.Allah razı olsun.Evet haklısınız paypala bu gün eşimin adına olna pp ye para yolladım biraz fazla idi pp hemen eşimin pp sini incelemeye aldı.Bende tekrar eşimin pp sinden iptal edip kendi pp den bankaya çekim , pp karta çekim yolu ile parayı kurtarma cihetine gittim.Ben bu ay tüm kanallarımı , yeni açacaklarımı ,çok kazanabilecekleri webmoneye alacağım zaten.PP tehlikeli ne olur ne olmaz.Tekrar teşekkürler.Açıklamalar için.

Keeper webpro videosuda istyrz :) nfs czdani ftkpsi renksz yollsk olurmu acaba

Keeper webpro videosuda istyrz :) nfs czdani ftkpsi renksz yollsk olurmu acaba

skypedan söyle 2dkde kursunlar hocam napıcan videoyu,çok karışık.sitede bi sayfaya tıklıyor adam,dil ingilizce.sonra o sayfada bi linke tıklıyor,hop yeni açılan sayfa rusca :D arada türkce filanda var tabi...

@M00nsp3ll , @baskanorhan , @siriusblack Webro keepereida sonunda calistrdim.nfs czdani fln yollmadim simdi tek mrk ektgm sey gelen limit tek seferdemi 600 $ yoksa toplm wmz czdanina birikecek parami 600 $ biri aydinlatirsa sevinirim.

Edit : Yokmu soruma cevap verecek :)

Son düzenleme:
Dıgıturk faturasını ve kimlik arkalı önlü cepten fotosunu çekip pcden o şekil yüklesem olurmu bu evrak yollama işi fax değil heralde jpg formatında yollayabilrsiniz diyordu siz nasıl yaptınız o işi:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri