Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu bende bayadır takip ediyorum fakat kimse kusurabakmasın bu sistem nedense bana pek güvenilir gelmedi. Bu benim kendi görüşüm tabi. Aracı firmayla ilgili birde şöyle bir iddaa atılmış yorum olarak.
TAFT İletişim Hizmetleri üzerinden %3 komisyon ile güvenli bir şekilde WebMoney hesabınızdan para çekebilirsiniz | WebMoney
Bu hesabı başkası adına açsak sorun yaşar miyiz arkadaşlar ??
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bir kez daha skyptan iletişime geçtim yetkili arkadaşlarla inşallah bu sefer halledicez.
Oh be yetkili arkadaş hemen halletti benim işimi saolsun.Bekle beni webmoney.. Artık paypala son.. Aylık 14 k çekim hakkı olması kötü ama ya
Arkadaşlar sormak istediğim birde WMZ gözüküyor bu Wmz nedir ya, kaç dolara denk geliyor?
Bu hesabı başkası adına açsak sorun yaşar miyiz arkadaşlar ??
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 wmz 1 usd yapıyor. Bu arada çok kısa içinde bu aylık 15k dolar limiti kaldırılabilir. Webmoney Türkiye Müdürü o konuda bi açıklama yapacak yakın zamanda.
---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------
Başkasının adına açma konusu olmayabilir güvenlik açısından ama Kendi adına açtıktan sonra TAFT ile havale-EFT alırken aynı soyadına sahip banka hesaplarına çekim yapabiliyorsun.
Harika bir şey olur.. Birde ödeme zamanı gelince banka kartını beraber ekleriz dedi arkadaşlar. O kadar zormu ya bir hesap eklemek?
Ben bir kez daha skyptan iletişime geçtim yetkili arkadaşlarla inşallah bu sefer halledicez.
Oh be yetkili arkadaş hemen halletti benim işimi saolsun.Bekle beni webmoney.. Artık paypala son.. Aylık 14 k çekim hakkı olması kötü ama ya
Arkadaşlar sormak istediğim birde WMZ gözüküyor bu Wmz nedir ya, kaç dolara denk geliyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.