Herkese hayırlı olsun aylık 15k limiti kaldırılmış oldu böylece![]()
Hocam peki şimdi limitler nasıl oldu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkese hayırlı olsun aylık 15k limiti kaldırılmış oldu böylece![]()
An itibari ile kesinleşen bir haber olacak günde 2 K limiti ile her gün 2 K çekebiliyorsunuz. Bu da 14 K değil ayın gün sayısına göre 28 x 2, 29 x 2, 30 x 2 ya da 31 x 2 çekebiliyorsunuz.
Hocam peki şimdi limitler nasıl oldu![]()
hesap soy isim ile banka hesabının soy isimleri aynı olması lazım
1 wmz 1 usd yapıyor. Bu arada çok kısa içinde bu aylık 15k dolar limiti kaldırılabilir. Webmoney Türkiye Müdürü o konuda bi açıklama yapacak yakın zamanda.
---------- Spam Engelliyici 18:39 ---------- Önceki Mesaj 18:38 ----------
Başkasının adına açma konusu olmayabilir güvenlik açısından ama Kendi adına açtıktan sonra TAFT ile havale-EFT alırken aynı soyadına sahip banka hesaplarına çekim yapabiliyorsun.
Gerekli belgeleri formal passport bölümündeli Upload a new document kısmından yolladım.Ne zamana limit kalkar acaba ? birde belgelerin kabul olup olmadığını nerden anlayabilirim.https://passport.wmtransfer.com/asp/Upload.asp
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam skype adresinizi atabilirmsnz bende geçmek istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum .
skypedan iletişime geçersen 1-2 gün içinde onaylanır,yoksa sıra beklersin hocam.bana öyle söylemişlerdi.ben cuma günü gönderdim belgeleri,pazartesi onaylarız dediler ve pazartesi onaylandı.onaylanıp onaylanmadıgınıda yine skypedan sorabilirsin.
Skype adresleri nedir acaba hocam ? Skype ye Webmoneyalsat çıkıncı bir sürü kişi çıkıyor.
Gerekli belgeleri formal passport bölümündeli Upload a new document kısmından yolladım.Ne zamana limit kalkar acaba ? birde belgelerin kabul olup olmadığını nerden anlayabilirim.https://passport.wmtransfer.com/asp/Upload.asp
Şu an Skype üzerinden destek alıyorsunuz.
O değilde aynı cüzdan numarasını başka kanala ekleyemiyorum. Her kanal için ayrı bir cüzdan mı oluşturucaz..![]()
Şu program kurulumuyla ilgili sorum var.
Kurulumu canlı destekte yer alan arkadaşlar yalnızca 1 kere mi yapıyor?
Format vs. attığımız zaman her defasında o program yeniden kurulacak mı; yoksa bir kereye mahsus kurulup her format sonrası install etmek şartı ile programı kullanmaya devam edebilecek miyiz?
Öyle bişey varmı hakkaten 50 tane kanal var 50 cüzdanmı açmak lazım şimdi
daha iyi olur tek dashboarda toplamak yerine ayrı ayrı 50 tane olsun
O değilde aynı cüzdan numarasını başka kanala ekleyemiyorum. Her kanal için ayrı bir cüzdan mı oluşturucaz..![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.