Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
günlük 2k dolar çekim limiti bir cüzdan için mi yoksa komple tek hesap için mi? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
günlük 2k dolar çekim limiti bir cüzdan için mi yoksa komple tek hesap için mi? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Her Allah'ın günü 2k mı çekiyonuzBi biz kalmışız forumda fakir olan ha
O değilde valla tüm işlemler halledildi bu sefer. Arkadaşlar Tekrar diyorum sakın hesabınıza girip şifre mifre değiştirmeyin. Ondan sonra tekrar uğraştırmak zorunda kalıyorsunuz yetkili arkadaşları.Saolsunlar halletiler benim işimi. Şimdi cüzdan oluşturmaya geldi sıra.. Bütün hesapları tek tek Quizden girmek uğraştıracak ama nabalım..
![]()
Beyler arkalı önlü kimlik fotoğrafı göndermekle ilgili ne düşünüyorsunuz? Kimlik doğrulaması için tc no ve fatura tamam da arkalı önlü kimlk biraz fazla değil mi?
Cepten çekip yolladım hocam bende.
Bu bana kalırsa çok ciddi sorun kimse önemsemiyor hemen gönderiyor ama dikkatli olmak lazım.Kimlik fotokopisiyle en basiti üzerinize hat alıp bir ay kullansalar ocağınıza incir ağacı dikerler.
Bunları söylediğinizde biz büyük firmayız şöyle güveniliriz böyle güveniliriz der herkes ama hep birileri dolandırılır.
Taft yetkilileri kimlik bilgilerinin gizli tutulacağının garantisini verebiliyor mu? Bunun için yazılı taahhütte bulunabilir mi?
Ayda 2-3 defa tele dolandırıcılar arayıp şu adreste oturuyormuşsunuz şu tarihte şunu almışsınız şimdi şu ödemeyi yapacaksınız gibi yöntemlerle dolandırıcılık peşinde.Bunu bankalar satmıyor ama içerden buna erişen birileri satıyor bu bilgileri belli ki.Bu şekilde birşey olmayacağının garantisini verebiliyorlar mı?
abi sen kanalları tek dashboardda toplamıyor musun?
Hocam haklısında bir işe girerken yada pasaport vizesi alırken yada iş başvurusu ve telefon hattı alırkende istiyorlar nfs cüzdanı fotokopisi istiyorlar.Paypal illetinden kurtulmak için mecburuz
Fotokopiyi elden vermek de riskli ama web sunucusuna yüklemek onlarca kat daha riskli, bilgileri verdiğin firma sütten çıkmış ak kaşık olsa dahi hacklenme gibi bir risk var.1-2 ay önce dünyanın en büyük bankalarından hsbc hacklendi ve milyonlarca kredi kartı bilgisi çalındı.Bu devasa firma bile koruyamayabiliyor bu bilgileri.
Paypalda hacklenebilir.Banka hesaplarında hacklenebilir.. İnternet başlı başına iyi bir hacker denk gelirse zaten risk dostum.. Tamam belki çok rahat davranıyoruz bu konuda ama başka çözüm yok.. Aslında bu kadar fazla bilgi ve detay almaları benada ilginç gelmedi değil...
Paypal da hacklenebilir doğrudur, yukarıda bahsettiğim hsbc olayında tüm veriler ele geçirilmiş ama 3 haneli güvenlik kodu sistemde şifrelendiği için banka büyük zarardan kutulmuş yaptığı açıklamaya göre, paypal'da da buna benzer bir sistem vardır muhtemelen, hesabından aç bak sen bile kredi kartı bilginin tamamını göremezsin ama burda direkt olarak fotoğraf veriyorsun şifrelenme gibi bir ihtimal yok
Bu bana kalırsa çok ciddi sorun kimse önemsemiyor hemen gönderiyor ama dikkatli olmak lazım.Kimlik fotokopisiyle en basiti üzerinize hat alıp bir ay kullansalar ocağınıza incir ağacı dikerler.
Bunları söylediğinizde biz büyük firmayız şöyle güveniliriz böyle güveniliriz der herkes ama hep birileri dolandırılır.
Taft yetkilileri kimlik bilgilerinin gizli tutulacağının garantisini verebiliyor mu? Bunun için yazılı taahhütte bulunabilir mi?
Ayda 2-3 defa tele dolandırıcılar arayıp şu adreste oturuyormuşsunuz şu tarihte şunu almışsınız şimdi şu ödemeyi yapacaksınız gibi yöntemlerle dolandırıcılık peşinde.Bunu bankalar satmıyor ama içerden buna erişen birileri satıyor bu bilgileri belli ki.Bu şekilde birşey olmayacağının garantisini verebiliyorlar mı?
Hocam bu belgeleri TAFT iletişim e vermiyorsunuz. Webmoney'e yüklüyorsunuz. TAFT Webmoney in türkiye kolu, çekimlerinizde Havale yada EFT için aracılık yapıyor onun dışında Forum kullanıcılarına da skype üzerinden hesap açma vs konusunda detaylı yardım ediyor. Asıl muattabımız webmoney
Hocam herşeyi tamamladıktan sonra TAFT'dan da bir hesap açmamız gerekecek mi yoksa parayı çekerken tamamen yetkili arkadaşların yönlendirmesine mi bakalım? Birde sormak istediğim şey; cüzdanın üzerine sağ tıklayınca çıkan send WM ile mi diğer cüzdanlarımıza transfer yapabiliriz? Yoksa başka bir yolumu var? Ve bu hesap içi transferlerde ücret kesiliyormu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.