Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
anket ne kadar doğru acaba![]()
O anketin şekli çoktan değişmiş olması lazımdı.Ben paypal dedim ama bir baktım ki webmoneye geçmişim.
![]()
Bana çok avantajlı gelmedi. Kesintiler yüksek. Belki daha sorunsuz.
form olarak buraya da el attıyoruz buranın onu da paypal gibi olur söylemedi demeyin![]()
Yüksek miİyi okudun mu yoksa bizmi yanlış okuduk? Paypal her şekilde kesiyor ve daha abartı şekilde kesiyor. 400 dolar para çektiğini düşün en az 60-70 dolar kar yapıyosun pp ye göre. Neyi yüksik miş acaba
Böyle düşünürsen daha kafadan hiç bulaşma bence sen kardeşim.![]()
mecbur bulaşacağız![]()
O zaman bulaşmamışken henüz komple teorileri kurmayalım durduk yere dimi.![]()
Site bana biraz yavaş gibi geldi.
Peki buna gelen parayı nasıl bozabiliriz veya nasıl banka hesabımıza aktarabiliriz?
Bir de Türkçe destek için telefon numaraları var mı?
webmoney ödememi geldihop 15 dkda banka hesabında
![]()
Yüksek miİyi okudun mu yoksa bizmi yanlış okuduk? Paypal her şekilde kesiyor ve daha abartı şekilde kesiyor. 400 dolar para çektiğini düşün en az 60-70 dolar kar yapıyosun pp ye göre. Neyi yüksik miş acaba
Böyle düşünürsen daha kafadan hiç bulaşma bence sen kardeşim.![]()
telefon elbet vardır . skype zaten ekli konuda. site yavaş evet zaten siteyle pek isiniz yok program üzerinden kullanıyoruzparayı bozma işlemi skypeden destek alıp yapabilirsin.
telefon elbet vardır . skype zaten ekli konuda. site yavaş evet zaten siteyle pek isiniz yok program üzerinden kullanıyoruzparayı bozma işlemi skypeden destek alıp yapabilirsin.
%3.8 kesintiye %5 kesinti.
60-70 dolar nereden çıktı 400 dolarda şunu bana bir karşılaştırmalı izah etsene.
Matematik biliyor muyuz?
%3.8 kesintiye %5 kesinti.
60-70 dolar nereden çıktı 400 dolarda şunu bana bir karşılaştırmalı izah etsene.
Matematik biliyor muyuz?
paypal kesintisi %5 + kur farkı var bide hocam.webmoney %3.8 kesinti var anladıgım kadarıyla ve kur farkı yok zaten.kur olarak garanti bankasının o anki $ kuru baz alınıyor.paypala göre daha karlı oluyor yani.
Girme o zaman kardeşim dimi, git paypala devam et. Allahım yarabbim ya..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.