Messerschmitt
Yasaklanmış
programı kurdurdum çok şükür,yemin ediyorum parayı icat etmek daha kolay
Şimdi basalım cüzdanları
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk işlemleri yaptıktan sonra gerisi çocuk oyuncağı. Program 10 numara kullanışlı. Bide para geldiğindeki sese hasta olucaksınız![]()
Bu uyarı ne oluyor çıkıyor arada yes yada no yapmanın bir farkı var mı
![]()
günlük 2k mı hocam şimdi bu programla limit
programı kurdular 12 cüzdanda aldım bunları quizede ekledim ondan sonra yapılcak bisey var mı
Bundan sonra yapacağın şey o duydugunda bayılacağın sesi beklemek![]()
Bundan sonra yapacağın şey o duydugunda bayılacağın sesi beklemek![]()
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]Hello!
Please, be informed that we have checked a document #143849656, uploaded by you.
Regards, WebMoney Team
ben abimin ödemeleri için webmoney açacağım onun adına açabilir miyim acaba
Dün kayıt oldum kimlik ve extra resmi yolladım programı pc ye kurdum acaba onaylanıp onaylanmadıgını nasıl anlayacagız.
Birde bugun böyle bir mail göndermişler tercüme edebilirmisiniz.
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]
Quiz e kanal bağlarken mevcut kanalına giriş yapıp new channell dememek için bunuda her yeni kanal eklemek istediğimizde diğer kanalımıızı açarak spama düşme ihtimalini yükseltmemek için yapıyoruz.arkadaşlar konuyu okudum hesabı açtım ama şunu anlamadım herkes 1,2,3 yada daha fazla cüzdan açanlar var burdaki amaç nedir arkadaşlar yeni cüzdan açmaktaki paypal gibi mail adresi yeterli olmuyormu herkanala için ayrı cüzdan mı aççacaz yada neden açıyorsunz fazla sayıda cüzdanı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.