Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
programı kurdurdum çok şükür,yemin ediyorum parayı icat etmek daha kolay :D Şimdi basalım cüzdanları

Son düzenleme:
ilk işlemleri yaptıktan sonra gerisi çocuk oyuncağı. Program 10 numara kullanışlı. Bide para geldiğindeki sese hasta olucaksınız :)

O zaman sıkıntı yok usta çok teşekkürler valla tırstım bi ara 7 tane kanal mı bağlanıyor paypala ayrı ayrı dashboardlarda mn kanallarım diye :D

Bu uyarı ne oluyor çıkıyor arada yes yada no yapmanın bir farkı var mı

2qukpyg.jpg

Bu uyarı ne oluyor çıkıyor arada yes yada no yapmanın bir farkı var mı

2qukpyg.jpg

Keys dosyasını, yedeklediyseniz no diyin. Yedeklemediyseniz yes diyip yedeklenecek yer seçin keys dosyası için bi şifre seçin ( wm şifrenizle alakasız bi şifre sadece bu keys dosyasını korumak için) daha sonra kaydedin.

Keys dosyası ne işe yarar? : Format attığınızda tekrar webmoney programı kurmak için Keys dosyası gereklidir. Başka bi bilgisayara winpro kurmak istediğiniz de yine gereklidir ( Bu durumda Siteden bilgisayara erişim onayı da yapmanız gerekir )

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

günlük 2k mı hocam şimdi bu programla limit

Hocam şimdilik 2k bozuyoruz ama WEbmoneyTR nin verdiği bilgiye göre yakın zamanda bu günlük limit arttırılacak.

programı kurdular 12 cüzdanda aldım bunları quizede ekledim ondan sonra yapılcak bisey var mı

E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. UZERINDEN ANLIK WMZ BOZUMU -HAVALE Ve EFT OLARAK ODEME ALMA:

-Önce bu siteye girip webmoney oturumunu açıyorsunuz;

http://banking.gdcert.com/PayNationals/Out/Payment.aspx

MiyoFGD.png

Gelen ekranda ileri diyorsunuz

vGoIPdU.png

Burdan herhangi bir taft şubesi seçiyorsunuz

HOdiZRM.png

- Burdan çekeceğiniz miktarı seçip ileri diyorsunuz

- Fatura ödeme başvurusu yaparak Teklif Sözleşmesini kabul ediyorum diyip Sonraki diyorsunuz.

Bb7PVji.png

- Webmoney programına bi fatura "Invoice" geliyor Öde "Pay" Diyorsunuz. Captcha soruyo onu giriyosunuz.

kWwZlTk.png

- Bir süre bekledikten sonra Bi mesaj geliyo programa içinde bir kod yer alıyo

- Webmoney Al Sat | EPARA adresine gidip isim soyisim, Banka , Iban giriyorsunuz. İşlem kodu yazan yere az önce webmoney programına gelen kodu girip gönderiyorsunuz.

- ilk mesajdaki skype adresine işlem yaptığınıza dair bilgi veriyorsunuz.

- Ödemeniz verdiğiniz hesaba geçiyo ( WEbmoney hesabı ile banka hesabının soyadının aynı olması gerekli )

Son düzenleme:
Artık bende webmoneydeyim az önce yetkili geldi programı vs.de kurdu bayağı yardımcı oldu.

Dün kayıt oldum kimlik ve extra resmi yolladım programı pc ye kurdum acaba onaylanıp onaylanmadıgını nasıl anlayacagız.
Birde bugun böyle bir mail göndermişler tercüme edebilirmisiniz.

Hello!
Please, be informed that we have checked a document #143849656, uploaded by you.
Regards, WebMoney Team
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]

Son düzenleme:
Dün kayıt oldum kimlik ve extra resmi yolladım programı pc ye kurdum acaba onaylanıp onaylanmadıgını nasıl anlayacagız.
Birde bugun böyle bir mail göndermişler tercüme edebilirmisiniz.

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]

onaylanıp onaylanmadığını skype dan yetkili kişiden öğrenebilirsiniz

Herşey iyi güzel arkadaşlar yardımcı da oluyor ilgileniyorlar, birde uzaktan bağlantı programlarını ortaklaştırsalar time wiewer alpemix ammyy kuruldu bakalım birdahaki bağlantıda hangisi çıkacak şansımıza.

arkadaşlar konuyu okudum hesabı açtım ama şunu anlamadım herkes 1,2,3 yada daha fazla cüzdan açanlar var burdaki amaç nedir arkadaşlar yeni cüzdan açmaktaki paypal gibi mail adresi yeterli olmuyormu herkanala için ayrı cüzdan mı aççacaz yada neden açıyorsunz fazla sayıda cüzdanı

arkadaşlar konuyu okudum hesabı açtım ama şunu anlamadım herkes 1,2,3 yada daha fazla cüzdan açanlar var burdaki amaç nedir arkadaşlar yeni cüzdan açmaktaki paypal gibi mail adresi yeterli olmuyormu herkanala için ayrı cüzdan mı aççacaz yada neden açıyorsunz fazla sayıda cüzdanı
Quiz e kanal bağlarken mevcut kanalına giriş yapıp new channell dememek için bunuda her yeni kanal eklemek istediğimizde diğer kanalımıızı açarak spama düşme ihtimalini yükseltmemek için yapıyoruz.
Daha sade olarak açıklıyım. Her kanalın tek bir dashboard da kalması için her kanala yeni bir cüzdan numarası veriyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri