Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
winpro kurmadan oluşturduğunuz cüzdanı quize vermeyin. Limite takılırsınız.

Hesap açın, pasaport onaylatın, Winpro Programını kurun yada kurdurun. Daha sonra cüzdan oluşturup kullanmaya başlayın. Bu sırada bi sorun yaşamazsınız.

winpro kurmadan oluşturduğunuz cüzdanı quize vermeyin. Limite takılırsınız.

Hesap açın, pasaport onaylatın, Winpro Programını kurun yada kurdurun. Daha sonra cüzdan oluşturup kullanmaya başlayın. Bu sırada bi sorun yaşamazsınız.

aynı panele bağlı kanallar için bi cüzdan yeterlimi ?

sana kalmış ister tek cüzdan gir ister hepsine başka cüzdan yap :)

skype tan konuştuk her kanal için ayrı cüzdan oluşturmak gerekiyor dedi 1 cüzdanı bi kanala girdiğinizde başka bir kanala girmeye çalıştığınızda hata verir dedi bana aklım karıştı her kanal için cüzdan oluşturacaksak işimiz var

skype tan konuştuk her kanal için ayrı cüzdan oluşturmak gerekiyor dedi 1 cüzdanı bi kanala girdiğinizde başka bir kanala girmeye çalıştığınızda hata verir dedi bana aklım karıştı her kanal için cüzdan oluşturacaksak işimiz var

sende kolay olana zor diyorsun,bas cüzdanlarıı atıyorum ver QQ1 QQ2 QQ3 diye nik hepsine fıstık gibi tek tek kontrol et kolayca,nimet bu:D

Cüzdan lara mail ya da kanal adını girin takibi de kolay olur ya da quiz channel İd yazın.

mobil mesaj

20 sn oluşturması, 10 sn de quize numarasını yazması bi zorluğu yok denemedim daha galiba ondan öyle diyorsun

bir çok kanalının olduğunu düşün birde programı bilgisayardan kaldırdığımızda sanırım cüzdanlar siliniyor asıl sıkıntı orda

---------- Spam Engelliyici 18:01 ---------- Önceki Mesaj 18:00 ----------

Hocam ayıptır sorması kaç kanalınız var?

yakındığıma göre sence :)

bir çok kanalının olduğunu düşün birde programı bilgisayardan kaldırdığımızda sanırım cüzdanlar siliniyor asıl sıkıntı orda

.kmw uzantılı dosyayı tuttuğun sürece bi sıkıntı olmuyor param sıkıntıya düşmesin diyorsan az biraz uğraşmaktan başka yapacak bir şey yok artık ödeme yöntemi olarak bankayı seçmekte mantıklı

.kmw uzantılı dosyayı tuttuğun sürece bi sıkıntı olmuyor param sıkıntıya düşmesin diyorsan az biraz uğraşmaktan başka yapacak bir şey yok artık ödeme yöntemi olarak bankayı seçmekte mantıklı

paypalın bizi düşürdüğü hale bak ya gerçi benim blokelik bi durumum yok şimdi ileride ne olur ne olmaz diye webmoney e sardık

Hocam bu webmoneyin getirdiği bi zorunluluk değilki. Quiz çalışıyosan zaten aynı cüzdana eklettirmiyor git dahsboarddan add channel yap diyor.

Sen istersen 10 kanalı tek dashboardda topla tek bi ödeme metodu gir.

istersen 10 ayrı başvuru yap hepsine farklı cüzdan gir, senin çalışma şekline kalmış o.

Hocam bu webmoneyin getirdiği bi zorunluluk değilki. Quiz çalışıyosan zaten aynı cüzdana eklettirmiyor git dahsboarddan add channel yap diyor.

Sen istersen 10 kanalı tek dashboardda topla tek bi ödeme metodu gir.

istersen 10 ayrı başvuru yap hepsine farklı cüzdan gir, senin çalışma şekline kalmış o.

mecbur öyle yapıcaz ama windows 10 programı açmıyor team ile bağlanıp gerekenleri yapıp programı kurdu son bi adım kalmıştı ama program açılmıyor windows 10 da

Umarım yarın alırım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri