Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Konuyla cok alakali olan arkadasa bir uye olarak alakasi icin tesekkur ederim.

Webmoney programini masaustune nasil kurabiliriz, linki nerede?

Skype'dan kurulumu yapacak arkadas suanda musait degil, yarin yapalim diyorlar.
Ama bu ay odeme almak icin quizde degisiklik yapmak icin bugun son gun, ondan bugun yapmak istiyorum.

Google'dan arayinca bir suru program cikiyor, bunlar isime yaramaz mi acaba?

https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=webmoney%20program

Aynı Problemi ben de yasıyorum bu quiz yüzünden 1 dashboard yok ki nerdeyse 10 tane var 1 cüzdanı sadece 1 dashboarda tanımlayabiliyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.

Skype'dan kurulumu yapacak arkadas suanda musait degil, yarin yapalim diyorlar.
Ama bu ay odeme almak icin quizde degisiklik yapmak icin bugun son gun, ondan bugun yapmak istiyorum.

Google'dan arayinca bir suru program cikiyor, bunlar isime yaramaz mi acaba?

https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=webmoney%20program

YTPara forumuna girdiğimizden beri sanırım bir tek zaman olarak sizi mağdur etmişiz. Elbette bunun telafisi yok ama en yakın zamanda bize yazın gecikmelide olsa ekibimiz yardımcı olsunlar. Lütfen kusurumuza bakmayın.

YTPara forumuna girdiğimizden beri sanırım bir tek zaman olarak sizi mağdur etmişiz. Elbette bunun telafisi yok ama en yakın zamanda bize yazın gecikmelide olsa ekibimiz yardımcı olsunlar. Lütfen kusurumuza bakmayın.

Sykpe'da suanda online gorunuyorsunuz ama yazinca cevap alamiyorum.
Musait oldugunuzda skype'i kontrol edebilir misiniz?

Aynı Problemi ben de yasıyorum bu quiz yüzünden 1 dashboard yok ki nerdeyse 10 tane var 1 cüzdanı sadece 1 dashboarda tanımlayabiliyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.

Bizimle iletişme geçin lütfen. WebMoney zaten sizin partnerlerniz ile çalışmaktadır. Bu yüzden iç yapısına göre de hazırlıklıdır. Her bir kanal için bir cüzdan oluşturabilirsiniz. Önemli olan tam kapsamlı hesabınızı oluşturalım. Ardından her bir kanal için cüzdan oluşturmak 10 saniye sürer

---------- Spam Engelliyici 08:29 ---------- Önceki Mesaj 08:27 ----------

Bu arada bu kadar yalnız kalmayalım. Lütfen arkadaşlar. Bizden ödeme alanlar... Hızımızı biliyorsunuz. Komisyon giderlerinizi ne kadar düşürdüğümüzü biliyorsunuz. Diğer arkadaşların da emin olması için yorumlarınızı belirtmeniz gerekmiyor mu?

Para çekme talebinde bulunurken IBAN'ın son 2 hanesini yanlış yazmışım parayı göndermeden önce hatayı farkedip skype üzerinden iletişime geçtiler yoksa benim hatam yüzünden para belki de başka birine gidicekti Paypal'dan daha iyi valla hiç olmazsa karşınızda sürekli iletişim halinde biri var :)

Arkadaşlar resimli anlatım hazırlayabilecek, winpro programı kurulmamış ve kurdurmak isteyen biri bana ulaşabilir mi ? Adım adım resimli anlatım hazırlayalım beraber.

Hesabina dolar geliyorsa bu parayi cekmek icin tl ye cevirmek lazimmis bu sacmalik.

Allah razı olsun ne dıyım hem desteklerı var heran yardımcı oluyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri