webmoney hesabıyla internette alışveriş yapabiliyor muyuz?
aliexpress.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
webmoney hesabıyla internette alışveriş yapabiliyor muyuz?
Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile phone, Fashion at Banggood.com gibi sitelerde webmoney ödeme yöntemleri olabiliyor.
Türk sitesi yok sanırım?aliexpress.com
Türk sitesi yok sanırım?
Webmoney programini masaustune nasil kurabiliriz, linki nerede?
3 mesajın var uye olalı 2 si web money konusu arkadaşa bizde teşkr ederizKonuyla cok alakali olan arkadasa bir uye olarak alakasi icin tesekkur ederim.
skype den y yardım alıyosun
Skype'dan kurulumu yapacak arkadas suanda musait degil, yarin yapalim diyorlar.
Ama bu ay odeme almak icin quizde degisiklik yapmak icin bugun son gun, ondan bugun yapmak istiyorum.
Google'dan arayinca bir suru program cikiyor, bunlar isime yaramaz mi acaba?
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=webmoney%20program
Skype'dan kurulumu yapacak arkadas suanda musait degil, yarin yapalim diyorlar.
Ama bu ay odeme almak icin quizde degisiklik yapmak icin bugun son gun, ondan bugun yapmak istiyorum.
Google'dan arayinca bir suru program cikiyor, bunlar isime yaramaz mi acaba?
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=webmoney%20program
YTPara forumuna girdiğimizden beri sanırım bir tek zaman olarak sizi mağdur etmişiz. Elbette bunun telafisi yok ama en yakın zamanda bize yazın gecikmelide olsa ekibimiz yardımcı olsunlar. Lütfen kusurumuza bakmayın.
Aynı Problemi ben de yasıyorum bu quiz yüzünden 1 dashboard yok ki nerdeyse 10 tane var 1 cüzdanı sadece 1 dashboarda tanımlayabiliyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.
Hesabina dolar geliyorsa bu parayi cekmek icin tl ye cevirmek lazimmis bu sacmalik.
Paypalda'da aynı şekilde değil mi ? ben mi yanlış biliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.