fatihbaz
Süper Moderatör
% 3.8 de kesinti var ama bir de paypalin kuruna gore ayni hesabi yapmak gerekir
paypala göre muhakkak avantajlı webmoney,o konuda sorunum yok hocam.banka-webmoney olayını netleştirmek için soruyorum ben sadece
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
% 3.8 de kesinti var ama bir de paypalin kuruna gore ayni hesabi yapmak gerekir
Ben bu telefon doğrulama yerini geçemedim kayıt olurken.
Arkadaşlar farklı cüzdanları aynı para biriminde oluşturabilir miyiz?
paypala göre muhakkak avantajlı webmoney,o konuda sorunum yok hocam.banka-webmoney olayını netleştirmek için soruyorum ben sadece![]()
yüzlerce cüzdan açtım,hepside dolar...
Ben şimdi WMZ Cüzdan açtım da altına bir kod var Partnere sadece onu girmemiz yetiyor mu?
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] onay yaparken kimliğin renkli fotoğrafmı olması lazım, fotokopi göndersek olurmu? Birde fotoğrafın üzerine "Sadece webmoney kullanımı içindir" yazsak olurmu?
merhaba Ytpara forum kullanıcıları limitlerin arttırılmasına yönelik sizlerden gelen talepler doğrultusunda uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve çalışmaya da devam ettiğimiz günlük limit olan 2k limiti iyileştirerek 500 daha artırmış bulunmaktayız artık
günde 2.5k limit ile işlem yapabileceksiniz. söylediğimiz gibi 5k limitede çıkarmak için çalışmalarımız aynı şekilde özenle devam etmektedir
saygılarımızla WebMoney Türkiye Ekibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.