Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam belki yeri değil ama neden bu kadar fazla cüzdan açmaya gerek duydunuz acaba ?
Benim quizde 3-4 kanalım var hepsi tek dashboard'da ve de tek cüzdana bağlı.
Çok cüzdan açmanın faydası nedir acaba ?
Aydınlatırsanız sevinirim.
erken mi düzeldi ne?şuan cüzdan açabiliyoruz tekrar ama hani çalışma filan vardı,o arada açtıgınız cüzdanlar silindi filan olmasın sonradaha önce,başka konularda böyle çalışma anına denk gelen işlerdi bu tür şeyler oldugu için söylüyorum.
Aşırı tepki alınca teknik ekip işi sıkı tuttu ve bir gün erken açtık doğrudur. Herhangi bir sorun yapamazsınız. Sistem normal seyrinde şu anda.
@WebMoneyTürkiye @M00nsp3ll Hocam dolar hesabımıza direk dolar olarak çekemiyor muyuz parayı.. Bozum işlemini dolar olarak yapamazmıyız banka hesabımıza yada ne şekilde olursa..?
Dolar olarak banka hesabımıza aktarmak mümkün mü ?
Mümkün hocam.
Webmoney %0,8 kesiyor , aracıda 10$ alsa , enparada 15 lira alıyor.Ortalama 1000 doların 30 dolarını bırakmış oluyorsunuz.
Webmoneydeki parayı banka hesabına çekmek için banka hesabımızın döviz hesabı olması gerekiyor dimi beyler ?
Hayır gerekmez tl olarak çekiyorsun zaten.
Peki son soru yaş sınırlaması var mı acaba?
Paypala 18 yaş altı üye olamıyor mesela ben 1994 lü gösterdim kendimi.
Siz direk TR bankasina webmoneyden dolar olarak cekim yaptiniz mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.